Uzmanlık eğitimini 2007- 2012 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Psikiyatri Ana Bilim Dalı'nda tamamlamıştır. Bilişsel ve Davranışçı Psikoterapi eğitimini 2009-2013 yılları arasında bitirip, Avrupa Bilişsel ve Davranışçı Terapiler Derneği (EABCT) tarafından akredite edilmiştir. 2015 yılında İtalya’da San Servolo Üniversitesinde Geropsikiyatri eğitimini tamamlamıştır.
2012- 2013 Yılları arasında Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 2013-2016 yılları arasında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Yardımcı Doçent Doktor olarak çalışmış, tıpta uzmanlık ve tıp öğrencileri yetiştirmiştir. Uluslararası ve ulusal kurs ve konferanslarda eğitmen ve konuşmacı olarak bulunmuştur. Dr. Uğur ÇAKIR, çok iyi derecede İngilizce bilmekte olup, uluslararası ve ulusal hakemli dergilerde yayınlanmış makaleleri bulunmaktadır.
Dr. Uğur Çakır Aralık 2018 itibariyle kendi muayenehanesinde hasta kabulüne başlamıştır.
Psikiyatri Randevusu
Beşevler Mahallesi, İzmir Yolu Caddesi, Komkurt Plaza Sitesi, 2.kat, Daire:11, No:103, Bursa
Cinsel Terapi
Yas Terapisi
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Uğur Çakır Muayenehanesi
Uğur hocamla tanışmak, hayatımdaki en büyük şanslardan biri olabilir. Sadece 4 ayda hayatımı olumlu yönde çok değiştirdi. 26 senedir çözemediğim bazı sorunları bile Uğur hocam sayesinde çözdüm. Bunun dışında hocama OKB ve cinsel OKB sorunuyla başvurdum. Hocamın yardımı ve ilaç tedavisiyle birlikte bu sorunları büyük ölçüde ortadan kaldırdık. Hocam, verdiği direktiflerle ve bazen uygulamalı olarak göstererek, sizi kendinize odaklanmanızı sağlıyor. Ona bağımlı olmanızı istemiyor; sizi iyileştirip muayenehanesinden mutlu bir şekilde ayrılmanızı ve bir an önce sağlıklı bir şekilde hayata katılmanızı istiyor. Aldığı eğitimin ve doktorluğunun hakkını sonuna kadar veren biri. Umarım hayatımızda da Uğur hocam gibi insanlarla karşılaşırız.
Uğur Bey çok iyi bir doktor, her zaman sizi dikkatlice dinleyip mantık çerçevesinde önerilerini sunuyor. Sayesinde kendimi her geçen gün daha iyi hissettiğim bir terapi/ tedavi süreci yaşadım. Kesinlikle öneriyorum.
ba...
Uğur Bey ile güçlü bir bağ yakaladık. Yaşamımın içerisinde kendisini yüksek ölçüde hissediyorum. Ve zamanla farkettim ki bir adım atarken bile kendisine danışmak beni rahatlatıyor. Bu yüzden ilgisi ve hassas yaklaşımı ile herkese faydalı oluyordur diye düşünüyorum. empati duygunuz ve anlayışınız için
k.....
İlgi alaka ve tedavisinden çok memnunum
Bipolar manik atak sonrası kendisine bu site aracılığı ile ulaştık
Tip 2 teşhisi ile ilaç tedavisine başladı
Çok kısa sürede ( 2-3 ay) rutin hayatıma geri döndüm
e....t
Uğur beyle yollarımız kesiştiği için kendimi şanslı hissediyorum gerek ilgisi gerek donanımsal olarak terapisi bana tekrardan doğmama kendimi tanımama fırsat verdi
z.....
Anksiyete sebebiyle uzmana görünme fikri başlangıçta zorlayıcı olsa da sürece başladıktan sonra Uğur Bey'in danışanına karşı tutumu sayesinde kendimi rahatça ifade edebilme imkanı buldum. Anlatılanlara karşı olan tavrı, açıklayıcı ifadeleri ve söylemleri ile bir nevi kendinizle yüzleşiyorsunuz. İlaç desteğiyle sürecimiz devam ederken ilerlemeyi takip etmesi ve geri bildirim vermesi moral olarak da pozitif etki sağlıyor.
i̇....
Hastalarına çok güzel davranan bir doktor cana yakınlığı.guler yüzlü. 10 yıldır panik hastası olarak uğur beyin terapileri sayesinde neredeyse hiç yok anlatacak o kadr güzel şeyler varki.bir teflon kadr yakın psikiyatri doktoru dr.uğur Çakır diyorum. Rabbım sağlıklı bereketli güzel uzun ömürler ihsan eylesin
y.....
Uzun zamandir mucadele ettigim konularda Ugur Bey'in cok yardimi oldu. Cevreme karsi cekingenligim ve kendimi ifade edemeyisimi sayesinde yendigim bir surecteyiz.
f....t
Başlangıçta, psikiyatri tedavisi almaya karar vermek oldukça zorlayıcı bir karar olabilir. Ancak, bir süre sonra bu kararın benim için ne kadar doğru olduğunu görmeye başladım ve sonuçları beni gerçekten şaşırttı.
Doktorumla ilk görüşmemde, endişelerimi ve yaşadığım zorlukları rahatlıkla paylaşabildim. Doktorumun anlayışlı ve destekleyici tavırları, hemen kendimi rahat hissetmemi sağladı. Tedavi sürecinde, terapi seansları ve gerekli olduğunda ilaçlarla desteklenen bir yaklaşım benim için oldukça etkili oldu.Tedaviye başladıktan sonra, kendimdeki olumlu değişiklikleri fark etmeye başladım.En önemlisi, yaşam kalitemde gözle görülür bir artış oldu.Tedavinin en değerli yönlerinden biri, sadece semptomları tedavi etmekle kalmayıp, kök nedenler üzerinde de çalışmasıydı.
Doktorum, benimle birlikte çalışarak, yaşam tarzı değişiklikleri ve olumlu alışkanlıklar geliştirmem konusunda beni cesaretlendirdi.Sonuç olarak, psikiyatri tedavisi almak benim için bir dönüm noktası oldu.
Yaklaşık 2 yıldır Uğur beyin danisaniyim..Başladığım noktayla şimdi arasında büyük farklar var..Güvenilir sevkatli her sıkıntımı yargılanma korkusu olmadan gönül rahatlığıyla paylaşmanın verdiği huzurla ayrılıyorum her seanstan.Kendisi iyi ki var.
Uğur Çakır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Çakır, Psikiyatri. Size Uğur Çakır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Prolonged Exposure Terapisi, Yetişkin Hasta Psikoterapisi, Yas Terapisi, Panik Bozukluğu Tedavisi.
Uğur Çakır adresi nerede?Uğur Çakır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beşevler Mahallesi, İzmir Yolu Caddesi, Komkurt Plaza Sitesi, 2.kat, Daire:11, No:103 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Çakır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Çakır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Uğur Çakır isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Uğur Çakır, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Uğur Çakır hangi dilleri konuşuyor?Uğur Çakır ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Uğur Çakır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Çakır tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Uğur Çakır hakkında ne düşünüyor?Toplam 76 hasta / danışan, Uğur Çakır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler