Samanpazarı Mah., Altındağ, Ankara

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Ablasyon

Anjiyografi

Anjiyoplasti +12 daha fazla

Aritmide Ablasyon Tedavisi

Balon Valvüloplasti

Eko(Ekokardiyografi)

Samanpazarı Mah., Ankara

Dr. Canpolat 2007 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2012 yılında Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı'ndaki uzmanlık eğitimi sonrası Kardiyoloji uzmanı oldu. Kastamonu Devlet Hastanesi ve Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Devlet Hizmet Yükümlülüğü'nü tamamladıktan sonra 2015 yılında Dr. Öğretim Üyesi olarak Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı'nda çalışmaya başladı. 2018 yılında Doçent ve 2024 yılında Profesör ünvanını aldı. Ocak-Haziran 2019 tarihleri arasında 6 (altı) ay süreyle Teksas Kardiyak Aritmi Enstitüsü, St. David Tıp Merkezi, Austin, TX, ABD'de gözlemci ve araştırma asistanı olarak çalışmalarını tamamladı. Halen Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı'nda görevini sürdürmektedir.
Dr. Canpolat, 2019 yılında Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Sağlık Bilimleri Teşvik Ödülü ve Dr. Nejat F. Eczacıbaşı Tıp Teşvik Ödülü, 2023 yılında Bilim Akademisi Genç Bilim İnsanları Ödül Programı (BAGEP) Ödülü almıştır.Türk Kardiyoloji Derneği (TKD), Avrupa Kardiyoloji Derneği (AKD), ve Avrupa Kalp Ritim Birliği (EHRA) üyesidir. Dr. Canpolat, 2022 yılında Avrupa Kalp Ritim Birliği (EHRA) tarafından yapılan sınavda başarı göstererek "Elektrofizyoloji Uzmanı" olarak sertifikalandırılmıştır.Dr Canpolat'ın etki değeri yüksek dergilerde yayımlanmış çok sayıda bilimsel yayınları bulunmaktadır.Frontiers in Cardiovascular Medicine'de Yardımcı Editör olarak ve Journal of Cardiovascular Electrophysicology, Europace, Medicine dergilerinin Yayın Kurulu'nda yer alıyor. Birçok bilimsel dergi için yayın değerlendirmesi yapan Publons ödüllü bir hakemdir.İyi düzeyde İngilizce bilen Dr. Canpolat, evli ve 1 çocuk babasıdır.
Bilimsel ilgi alanları kalp ritim bozuklukları tanısı ve tedavisi, ileti sistemi uyarımı, kalp pilleri ve defibrilatörler ve kalp ritim bozukluklarında kardiyovasküler görüntülemedir.

Konum: Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Erişkin Hastanesi, Kardiyoloji Anabilim Dalı Kalp Pili Takılması

Uğur Bey, hem çok başarılı bir profesör,hem de çok candan,mütevazi,hastasına güven veren bir hekim.Tüm girişimsel işlemler de çok başarılı.özeliklede kalp pili konusunda hacetteoe hastanesinin en başarılı doktorlarından.Ayrıca işini severek yapıyor.Enerjisi çok iyi.Sabahleyin erkenden gelip hastarını muayeneye başlıyor. Çoğu zaman öğlen yemeğine bile gitmiyor ve hastalarının kontrolünü yapıyor. Bu arada acil gelen vakalara da müdahale ediyor.Benim de 3 ekektrotlu kalp pilini takarak yaşam kalitemi yükseltmiştir..İyi ki Uğur bey ve Uğur bey gibi. doktorlarımız var. Uğur hocanın hastası olduğum için kendimi şanslı addediyorum.

Konum: Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Erişkin Hastanesi, Kardiyoloji Anabilim Dalı Ritim bozukluğu

Tüp bebek tedavim sürecin de Anestezi doktorunun muayenesi sırasında ritim bozukluğum tespit edildi. Kendim de zaten farketmiş ama adını konduramamıştım. Kendisini bu vesile ile tanıdım. Öncelikle çok insani, çok samimi bir insan. İşine de oldukça hakim görünüyor. Zaten genç yaşta kariyerinde yükselmiş bir hekim. İyi ki onu tanımışım. Tavsiye ederim. Allah inşallah böyle değerli hekimlerimizin sayısını arttırsın.

Sayın hocam, sizi yetiştiren ailenize ve hocalarınıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum ki onların ve sizin kendi emeklerinizin sonucunda hastalara şifa dağıtıyorsunuz. İyi ki 182'den aldığım randevum size denk gelmiş. Kendimi o kadar şanslı hissediyorum ki.. Önerdiğiniz tedaviniz sayesinde uykularımı kaçıran çarpıntılardan kurtuldum. Allah sizi de bizler gibi hep iyi insanlarla karşılaştırsın...