Uzm. Dr. Uğur Çelik

Dermatoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

1987 yılında İzmir/Bergama’da doğdum. 2005-2011 yılları arasında, Yeditepe Üniversitesi'nde İngilizce tıp eğitimi görerek yüksek onur derecesiyle mezun oldum. 2012 Tıpta Uzmanlık Sınavında elde ettiğim başarı ile, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlık eğitimi almaya hak kazandım. 2016 yılında uzman doktor ünvanı aldım. 2017-2018 yıllarında, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dermatoloji uzmanı olarak görev yaptım. 2019-2022 yıllarında Koşuyolu Medipol Hastanesi'nde çalıştım. Bu süreçte Medipol Üniversitesi'nde doktor öğretim üyesiydim. 2022 Eylül ayı itibariyle hastalarımla kendi ofisimde ilgileniyorum. İlgi alanlarım: akne, egzema, saç dökülmesi, deri kanserleri ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar.

Koşuyolu Mh. Cevat Paşa Sk. No: 13/2, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Kriyoterapi

Dermatoloji Randevusu

O
• Konum: Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi • Siğ...daha fazlail Tedavisi daha az

Uğur Bey ile birlikte yıllardır uğraştığım ayak siğilimle ilgili tedavi planımızı oluşturduk. Kendisi her şeyi detaylı bir şekilde açıkladı ve bana tekrar umut verdi. Uğur Bey’in tedavi yöntemiyle siğilden kurtulacağıma yürekten inanıyorum.

Randevu doğrulandı
• Konum: Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi...daha fazla • Dermatoloji Randevusu daha az

Uğur beyin yaklasimi ve yönlendirmeleri gercekten cok güzeldi. Kendisine birden fazla konuda danistim ve her konu icin bir cok yol haritasi cizdi. (Egzama, mantar ve alopecia).Hepsi icin de detayli bilgiler verdi. Herkese tavsiye ederim.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi • Dermatolo...daha fazlaji Randevusu daha az

10 gün süren psikolojik olarak benide bunaltan ürtikerle uğraşıyordum. İyi ki uğur hocaya denk geldim öncelikle bu durumun sebepleri neden nasıl tedavi sürecini en kötüsüne kadar anlattı ve 1 Saat sürdü muayene süreci. Gerçekten hasta psikolejisini anlayıp çok rahatlatıyor yaptığı tedavi sonucunda 10. Gün sonu şuan çok iyiyiym. Bu tarz şikayetiniz varsa kesinlikle uğur hocayı tercih edin.

Randevu doğrulandı

31 yaşındayım ve çocukluğumdan beri egzama için türlü çareler aradım. Ancak Uğur beyin uyguladığı tedavi kadar beni mutlu eden, ellerimdeki yaraları bu denli iyileştiren bir çözüm bulamamıştım. Kaşıntı neredeyse sıfıra indi. Hastaya yaklaşımı, detaylı anlatımı ve hastasını dinleyerek uygulamış olduğu tedavinden çok memnun kaldım. Gönül rahatlığı ile gidip şifanızı bulabileceğiniz bir hekim.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisine egzama ve ameliyat yaramdaki keloid için gitmiştim, detaylı açıklamaları ile içimi rahatlattı. Güvenilir bir dermatolog.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi • Allerj...daha fazlaik Deri Testleri daha az

Uğur bey eşimin ayakları ve ellerindeki egzama ve mantar sorunu için eşime tane tane anlatıp doğru tedaviyi uyguladı üstelik hiç randevu yoktu biz yurtdışına çıkmamız gerekiyordu bizi kabul etti kendisinden çok memnun kaldık dürüst doğru ve güvenilir tedaviler tam teşhis uyguluyor

• Konum: Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi • Norm...daha fazlaal Randevu daha az

Ugur beyi ablam vasıtasıyla tanıdım anlatma şekli beni dinlemesi harika bir doktor .. alerjik egzama vardi cildimde yaptığı karışımla yarısından çoğu gitti ..ben çok sevdim ugur beyi ..başarıları daim olsun

O
• Konum: Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi...daha fazla • Kriyoterapi daha az

Merhabalar Uğur beye siğil hastalığım üzerine müracaat ettim, Tüm süreçte hastalığım ve tedaviye dair aydınlatıcı bilgiler verdi daha sonra kriyoterapi işleminde karar kılındı ve işlem yapıldı ben sonuçtan oldukça memnunum iyi ki varsınız

• Konum: Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi • S...daha fazlaaç Tedavisi daha az

Saç dökülmesi için internetten araştırarak gittim ve çok memnun kaldım. İlgili bir doktor, kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konum: Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi • Kriyoterapi

Siğillerin doğru bir tedavi yöntemiyle yok olabileceğini Uğur bey ile yollarımız kesişince anladık. 11 yaşındaki kızımın ellerinde, özellikle son bir yılda artan 20ye yakın irili ufakli birçok siğil vardı. Geçen sene bir çok yöntem denedik ancak hiçbiri sonuç vermedi. Artık umutsuz kaldığımız bir noktada internet yorumlarına bakarak Uğur bey'i keşfettik ve 3 seansta tüm siğilleri iz bırakmadan kriyoterapi ile yok etti. Üstelik sabırlı, anlayışlı yaklaşımı ve şeffaf bilgi aktarımı ile kızımın güvenini kazanarak, ağrılı seansları kızım için dayanılabilir hale getirdi. Şunu gördüm ki geçmeyen siğil yokmuş, siğilin çaresi doğru doktoru bulmakmış. Kendisini gönül rahatlığı ile herkese tavsiye ediyorum!