Koşuyolu Mh. Cevat Paşa Sk. No: 13/2, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Elektrokoterizasyon

Kriyoterapi

Dermatoloji Randevusu

Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi

1987 yılında İzmir/Bergama’da doğdum. 2005-2011 yılları arasında, Yeditepe Üniversitesi'nde İngilizce tıp eğitimi görerek yüksek onur derecesiyle mezun oldum. 2012 Tıpta Uzmanlık Sınavında elde ettiğim başarı ile, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıkları Anabilim Dalında uzmanlık eğitimi almaya hak kazandım. 2016 yılında uzman doktor ünvanı aldım. 2017-2018 yıllarında, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dermatoloji uzmanı olarak görev yaptım. 2019-2022 yıllarında Koşuyolu Medipol Hastanesi'nde çalıştım. Bu süreçte Medipol Üniversitesi'nde doktor öğretim üyesiydim. 2022 Eylül ayı itibariyle hastalarımla kendi ofisimde ilgileniyorum. İlgi alanlarım: akne, egzema, saç dökülmesi, deri kanserleri ve cinsel yolla bulaşan hastalıklar.

Konum: Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi Dermatoloji Randevusu

Merhabalar ben 21 yaşındayım ve uzun süredir sivilcelerim ile kendim mücadele etmeye çalışıyordum. Ama ergenlik dönemini atlatmama rağmen azalmayan sivilcelerim, siyah noktalarım ve izlerim beni çok rahatsız etmeye başlamıştı. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle Uzm. Dr. Uğur Çelik'ten randevu almaya karar verdim. Bana randevu sürecimde çok detaylı bir şekilde sivilce, siyah nokta, beyaz nokta olarak adlandırdıklarımızı anlattı. Tedavi seçeneklerimi ve neler yapabileceğimizi de güzel bir şekilde açıkladı. Şu an süreç benim için iyi geçiyor. Bir artısı da karşınızdaki kişinin sizi iyi bir şekilde dinlemesi ve saygı duyması. Hepsini iyi bir şekilde yerine getiren bir doktorunuz olmuş oluyor sürece dahil olduğunuzda. Hepinize tavsiye ederim.

Konum: Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi Saç Tedavisi

Uğur bey hastalığınızı doğru teşhis edebilmek için tüm sebepler üzerinde duran, size tek tek açıklayan ve işini büyük bir özveri ile yapan bir dermatolog. Ben bir kaç kez farklı hastalıklar için kendisine tedavi oldum ve her seferinde çok mutlu olarak ayrıldım. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Konum: Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi Dermatoloji Randevusu

Bitmeyen kaşıntı şikayetimin uyuzdan kaynaklı olduğunu anladığımda uzun doktor araştırmalarım sonucu Uğur Bey’e rastladım. Hemen ertesi güne randevu alıp kendisine muayeneye gittim. Çok kibar karşıladı kesinlikle çok nazik bir hekim. Şikayetimi anlattığımda süreci öncesi ve sonrası olarak çok detaylı bir şekilde bana anlattı ve kolay bir şekilde atlatabileceğimi söyleyip beni çok rahatlattı. Uyguladığı tedavi sayesinde 10 günde bu sıkıntımdan kurtuldum. Gözünüz kapalı kendinizi emanet edebileceğiniz, işini çok iyi bilen, hastaya güven veren çok saygıdeğer bir doktor kendisi kesinlikle. Bütün ilgi alakanız nazikliğiniz ve beni bu dertten kurtardığınız için minnettarım Uğur Bey

Konum: Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi Dermatoloji Randevusu

Bir yil once kizimin (12 yasinda) ayak tirnaklarinda yogun mantalar olustu. Bir cok uzmana gitti fakat hic sonuc alamadik. Tavsiye uzeri D-r Uğur Çelik' e gittik. Dikatlilice inceledikten sonra, detayli bilgi verdi . Uyguladig tedaviden kisa bir zaman sonra kizim ayaklari tamamen iyilesti. Simdi yine
ayaklarindan utanmadan sandalet ve terlik giyiyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum!

Konum: Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi Siğil Tedavisi

Uğur Bey'e siğil tedavisi için gittim. Beni dikkatlice dinledi ve hastalıkla ilgili detaylı bilgi verdi. Tedavi seçeneklerini sıraladı ve yapılması gerekenleri bütün ayrıntılarıyla anlattı. Kriyoterapi uygulanmasına karar verdik. Tedavi başarılı oldu ve siğillerimden kurtuldum. Çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim kendisini.

O
Konum: Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi Dermatoloji Randevusu

8 senedir roza hastasiyim, hastaligim hakkinda bu zamana kadar hic bu kadar bilgi sahibi olmamistim. Kendisi hastaligimin nedenleri, nasil korunabilecegim ve tedavi secenekleri hakkinda bilmem gereken her seyi soyledi .Aklima takilan her soruyu sabirla ve guleryuzle cevapladi . Ayrica benim icin uygun gordugu tedaviyi uyguladigim zaman nelerle karsilasabilecegim hakkinda da cok guzel bir bilgilendirme yapti.

Konum: Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi Normal Randevu

Uğur bey tüm hastalık hikayemi dinledi kendimi ifade etmeme izin verdi. Hangi teşhisi nasıl ve neden koyduğunu bana da açıklayarak anlattı. Egzama şüphesi ile gitmiştim kendisinin dikkati ve incelemeleri sonucunda uyuz olduğumu öğrendim. Sayesinde 1 haftada atlattım. Hastaya güven veren bir doktor.

Konum: Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi Normal Randevu

Annemin agız içindeki yaraları için doktor ararken Uğur Bey'i hakkindaki yorumlara bakarak bulduk.Gorüşme sırasında tüm sorularımıza detaylı cevaplar verdi..Aklimizda ne varsa sorduk, açıklamaları, bilgisi bize güven verdi. Tedaviye başladık. Bundan sonra da alanina giren konularda tercihimiz Uğur Bey olacaktır.

Konum: Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi Normal Randevu

Uğur hocamı bu platformdaki yorumları okuyarak buldum. Kendisiyle tedavi öykümüz yüzümdeki egzamayı tedavi etmesiyle basladı, deri üzerindeki lezyonları tedavi etmesiyle devam etti. (yag bezesi, et beni vs.) Hocamızın mevcut hastalık üzerindeki tespitleri, tavsiye ettigi ilacları her seferinde nokta atısı olmaktadır. Güvenilirligi tartısmaya kapalıdır.

V
Konum: Dr. Uğur Çelik Muayenehanesi Normal Randevu

Boynumda ve kolumda oluşan alerjik egzama şikayetiyle kendisine başvurmuştum, yaşadığım süreci detaylı bir şekilde açıkladım, kendisi de detaylı bir şekilde dinledi ve farklı kimyasallara alerjim olduğundan uygun tedaviye birlikte konuşarak karar verdik. Kendisinin en önemli özelliği bence hastasını dinlemesi ve gerekli açıklamaları hastanın da anlayacağı şekilde detaylı bir şekilde açıklaması. Diğer doktorlar gibi krem yazayım göndereyim derdinde değil.