Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Dinamik Psikoterapiler
Psikolog&Pozitif Psikoterapist Ugur Demirbaş
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Evlilik Terapisi
Psikodinamik Psikoterapi
Transaksiyonel Analiz
Varoluşçu Psikoterapi
Psikolog&Pozitif Psikoterapist Ugur Demirbaş
Sağlık Bakanlığı’nın İntiharı önleme Psikosoyal Müdahale, 0-6 yaş çocukların Psikososyal Gelişim Programı, Sürücü Davranışları Geliştirme Programı, Kadına Yönelik Aile İçi Şiddeti Önleme gibi projelerde yürütücü ve eğitici olarak görev yaptı. Adalet Bakanlığı Aile Mahkemelerinde Uzman Bilirkişi olarak çalıştı. Son olarak Türk Kızılayı ile yurtiçi (sel, deprem, çatışma, terör patlamaları)) ve yurtdışı (2010 Haiti Depremi, Kırgızistan-Özbekistan çatışmaları) bir çok afet bölgesine giderek afet alanında Psikososyal Programlar yürüttü.
Klinikte ayaktan ve yatan hasta gruplarıyla, bireysel psikoterapi, grup psikoterapisi, eş, evlilik ve ilişki danışmanlığı, vaka değerlendirme (test ve envanter yoluyla) anne baba eğitimleri gibi alanlarda çalıştı. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Sosyal Psikiyatri Ana Bilim Dalında Sosyal Psikiyatri , Psikopatoloji, Kriz ve İntihar eğitimlerini tamamladı.
Kognitif Davranışçı Terapi Derneği Başkanı Prof.Dr. Mehmet Zihni Sungur’dan aldığı “Depresyon ve Anksiyete Bozukluklarında Psikoterapi” eğitimini 2 yılda tamamladı.
Şu anda tüm dünyada hızla yaygınlaşan Merkezi Almanya Wiesbaden' da bulunun Pozitif Ve Transkülturel Psikoterapi Bireysel ve Aile Terapisi Master eğitimi 5 yılda tamamladı. Akredite Pozitif Psikoterapist unvanı aldı.
Eric Berne'nin kurucusu olduğu TA Transaksiyonel Analiz Psikoterapi eğitimi halen devam etmektedir.
Sistemik bir yaklaşım olan Duygu Odaklı Çift Terapisi eğitimi devam etmektedir.
b....f
Tusaşda yasanan olaylarda etkilenen eşime gönüllü olarak destek verdi. Olayın şokunu atlatmamızda bize cok yardımcı oldu.
Uğur bey ile tanıştığımda ağır bir depresyon içerisindeyim. Seanslara gitmek ile gitmemek arasında çok kalmıştım ama daha ilk seanstan beni çözdü diyebilirim. Kendimi anlatırken ve rahatlarken buldum. O kötü günleri hocam sayesinde geçirdim
Yaşadığım ve beni derinden etkileyen bir ayrılık sonrası kafamda bir dolu düşünce vardı. Sürekli bir sorgulama hali içinde kafamda dönüp dolaşan bu düşüncelerden kurtulamıyordum ve hayatıma odaklanıp devam etmekte güçlük çekiyordum. Sadece bir görüşme yapmamıza rağmen Uğur Hocamın sayesinde tüm olayların nedenini çok net bir şekilde anlayabildim. Olayların gerçek yüzünü görmemi ve bundan sonraki hayatımda ne gibi adımlar atmam konusunda gözümü açmamı sağladı. Kendisi çok içten, samimi ve iletişim becerisi de oldukça iyi. Ayrıca bununla birlikte sizin iyiliğiniz için gerçekleri olduğu gibi yüzünüze karşı söylemekten de çekinmeyen birisi. Kesinlikle çok profesyonel ve bana çok yardımcı oldu. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Uğur hocam kaygılarımla baş etmeme yardımcı oldu kendime fırsat tanıdım sayesinde emekleri üzerimde çoktur. Seanslara her gittiğimde daha iyi çıktım. Çok teşekkür ederim kendisine
p.....
Kendini çok sorgulayan ve kendini bilen biri olduğumu düşünüyordum. Hayatımda bir tıkanıklık olduğunu gördüm. Bir şeyler döngüsel olarak kendini tekrarlıyordu ve ben olmak istediğim kişi değildim. Bu döngüyü kırıp, başkalaşmak için terapi almak istedim ve memnun olduğunu bildiğim bir danışanı aracılığıyla ulaştım Uğur Bey'e. Kendimle ilgili bilmediğim bir sürü şey öğrendim. "Bence herkes en az bir seans Uğur Bey ile görüşüp, kendi ile yüzleşmeli." Yakın çevreme yaptığım net tavsiyedir bu. Bir insanın 1,5 saatte sizi sizin kendinizi toplam ömrünüzde ettiğinizden daha net ve yoğun analiz edebildiğini görüyorsunuz. Sonrası yorucu, düşünce dolu, keşif dolu, iyileştirici. Bence kişinin bu hayatta yapabileceği en iyi yatırım bu işi bilen biriyle kendine ayna tutabilmek.
Uğur beye bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Acaba tanımadığım bir insana tüm hayatımı nasıl anlatabilirim diye endişelendim.. Ama İlk
karşılaştığımızda ondaki samimi, sıcak enerjiyi
aldım.
Ve tüm endişelerim kayboldu. İçinden çıkamadığım
boşanmamın sonunda bana hayatın başka
penceresinden bakmayı öğretti. Bazen konuşmasamda benim gözlerimden ne demek istediğimi anlayan süper bir hoca.. iyi ki tanıdım sizi :)
Çocukluk travmalarım vardı iyi bir insandım ama öfke doluydum. Annem gibi bir anne olmak istemediğim için kapısını çaldım Uğur hocanın..açtık deştik dağıttık birlikte..sonra toparlamaya başladık. Çıktığım yolculukta kendimi buldum..her duygumun kaynağına indik yeniden keşfettik ruhumu sardık iyileştirdik..artık ne suçluluk duyuyorum ne öfke..herşeyi yaşandığı gibi kabullendim. Bana ışık tuttun hocam emeklerini ödeyemem..ruhunun ağrıması, kolunun bacağının ağrımasından bir farkı yok. İyi ki varsın hocam, hep var olasın..
Uğur Bey'e hayatta olabilecek ancak benim için üst üste gerçekleşen kötü olaylar neticesinde hayattan umutsuz olduğum bir zamanda gittim. Kendisi bir arkadaş gibi yaklaşıp beni dinlerken, gerekli olduğu zamanda profesyonelliğini göstererek doğru zamanda doğru şeyleri söyleyerek benim çeşitli yanlışları görmemi sağladı. Uğur Bey'le terapiye devam ediyorum. Her gidişimde bilinçaltımda hayata nasıl baktığımı ve nelerle mücadele ettiğimi keşfediyorum. Kendisiyle 15 yıl önce tanışmış olmayı isterdim.
a....
Uğur beyle ilk önce eşim görüşme yaptı. Ondan gelen güzel dönütleri görünce ben de görüşmek istedim. Hem kendi düşüncelerim hem de eşimle ilişkimiz anlamında çok olumlu gelişmeler elde ettik. Kişiliği, yaklaşımı ve konusundaki hakimiyeti ile uzmanı olduğu her alanda fayda göreceğinizi düşünüyorum. Uğur beyle bir kez görüşünce neden tavsiye ettiğimi daha iyi anlayacaksınız. Kendisine de buradan bize kattığı faydalar için teşekkür ederim.
Kendime daha çok yaklaşıp kendimi daha iyi tanıdığım bir serüvende bana rehberlik eden kıymetli Uğur hocam... İyi ki varsın!
Uğur Demirbaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Demirbaş, Psikoloji. Size Uğur Demirbaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Varoluşçu Psikoterapi, Dinamik Psikoterapiler, Evlilik Terapisi.
Uğur Demirbaş adresi nerede?Uğur Demirbaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çayyolu Ahmet Taner kıslalı mah. ilko sitesi 2817. sok No : 10 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Demirbaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Uğur Demirbaş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Uğur Demirbaş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Uğur Demirbaş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Uğur Demirbaş hangi dilleri konuşuyor?Uğur Demirbaş ile Almanca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Uğur Demirbaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Demirbaş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Uğur Demirbaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 31 hasta / danışan, Uğur Demirbaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar