ni...r
Kendisine adet düzensizliği yaşadığım için başvurdum ve çok memnun kaldım.Kendisi oldukça donanımlı, alanında uzman ve samimiydi, anlattıklarımı dinledi ve beni doğru şekilde yönlendirdi.Her şey için teşekkür ederim Uğur Bey, meslek hayatınızda başarılar dilerim :)
nu....
ben de uğur beyin hastasıydım bi oğlum oldu sayesinde şükür tşkr ediyorum ve işlerinde başarılar diliyorum bir gün oğlumuda alıp getircem yanına çok memnunuz bizki ben 2004 yılında oğlum oldu şimdiki şartlar daha iyi allah yolunu açık etsin uğur bey slmlar
ga...1
Gamze Kelem
İlk defa gittim ve keske izmirde de böyle bir doktor olsa
dedim.Cok ilgili güler yüzlü bir doktor.
mi...r
3 düşüğümün ardından önce ALLAHIMın sonrada UĞUR beyin hastası ile ilgilenmesinden dolayı 4.çocuğumu sağlıklı bi şekilde dünyaya getirmemde vesile olan sayın UĞUR EKİNCİ ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum dünyada eşi benzeri olmayan bir evlada sahip oldum şuan oğlum 4 yaşını bitirdi ...İYİ Kİ VARSIN HOCAM...
mi...r
her açıdan mükemmel bir doktor orduda yaşayan ve doktor araştıranlar tavsiye ederim .çok memnun kalacağınıza eminim
n ...y
İKİ ÇOCUĞUMUN DOKTORU UĞUR EKİNCİ KENDİSİNDEN ÇOK MEMNUNUM. MESLEĞİNİN HAKKINI VEREREK YAPAN BİR HEKİM, DURUŞUNU VE İYİ NİYETİNİ TAKTİR ETTİĞİM İÇİN ÇEVREMDEKİ İNSANLARA UĞUR BEYİ TAVSİYE EDİYORUM .MEMNUN KALACAKLARINDAN EMİNİM .BÜTÜN GÜZELLİKLERİN UĞUR BEYLE OLMASINI DİLİYORUM...
ru...a
7 haftalık gebeyim. 2. doktorum da uğur bey. şimdi 3. doktor arıyorum. sebebi ise muayene esnasında hastanın yanında söylenmeyecek kelimeleri söylemesidir. ilk gebeliğim ve ultrasyona girerken canlı mı cansız mı diye girdik. şok oldum bu söz üstüne. ikiz olma ihtimalim yüksek olduğu için ikiz mi diye sorduğumda ikisini de göremiyorum dedi. ikisini derken iki çeşit ikiz tiri olduğunu kastetti fakat o anda insan anlamıyor. başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. sorularımı sorarken apar topar odadan ayrıldı son sorumu da kapıda sordu. anlayacağınız kimseye tavsiye etmiyorum.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
se...ş
hocama sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum,her randevumda eşime ve bana gösterdiği ilgiden ,dün akşam bana verdiği güzel haberden dolayı çok teşekkür ediyorum,bütün arkadaşlarıma tavsiye ediyorum
öz...m
Hastasıyla ilgilenen, her durumu konuşabileceğiniz bir doktor. Bir sıkıntı olduğunda nasıl çözülmesi gerektiğini biliyor. Konuşurken insanı rahatlatıyor. Alanında gerçek anlamda uzman olduğu anlaşılıyor.
se...a
ben senem usta uğur bey için sadece tanrının ikinci eli dıyorum mükemmel bır ınsan hastalarıyla mükemmel ilgileniyo sevgılerımle tanrının ikinci eli saygılarımla
Uğur Ekinci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Ekinci, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Uğur Ekinci adresi nerede?Uğur Ekinci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karşıyaka Mah. 906.Sk. No:5 Ordu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Ekinci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Ekinci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Uğur Ekinci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Ekinci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Uğur Ekinci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Uğur Ekinci hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Uğur Ekinci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.