hi...
20 lik diş çekimi için ilk defa kendisine gittim. Karşılama, iş, açıklamalar güzeldi, bir sonraki diş çekimi için randevu alarak yanından ayrıldım. Ancak ayrıldıktan 4 saat kadar sonra bir vesile ile aramak zorunda kaldım, aradığımda yardımcısı ile konuşuyordum, kendisine sorularımı iletiyordu. Diş çekimi esnasında kasılmış olduğum için açıklamalarının çoğu aklımda kalmadı, yeme içme hususunda nasıl davranmam gerektiğini bir kere de telefonda sordum ve bağırarak şunları söylediğini bizzat duydum "Napayım, Napayım! Diğer tarafından yesin o halde, neresinden yiyorsa yesin!" bu hakaretvari cümleleri tetikleyecek soru sorduğumu hiç zannetmiyorum. Birdaha kendisine gidebileceğimi de...
Uğur Filik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Filik, Diş Hekimi.
Uğur Filik adresi nerede?Uğur Filik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Cami Sokak No 25 Avcılar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Filik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Filik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Uğur Filik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Filik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Uğur Filik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Uğur Filik hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Uğur Filik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1.5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Avcılar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Avcılar bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri