Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
er...a
Telefon numarası doğrulandı
rutin göz kontrolüm için gittiğim özel bir hastanede cok acil ameliyat olmam gerektigi aksi takdirde kör bile olabilecegim söylendi. ben de ne olur ne olmaz diyerek devlet hastanesine de gittim, kendisine muayene olup özel hastanedeki tahlil sonuclarımı da gösterdim, gözümde kör olmama sebep olacak hiç bir problem olmadıgı ameliyata da gerek olmadıgını öğrendim, kendisine teşekkür ederim, işinin ehli bir profesyonel, Allah böyle doktorları başımızdan eksik etmesin
Uğur Gürlevik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Gürlevik, Göz Hastalıkları.
Uğur Gürlevik adresi nerede?Uğur Gürlevik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dağgül Mah. Çevre Yolu Hakkari
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Gürlevik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Gürlevik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Uğur Gürlevik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Gürlevik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Uğur Gürlevik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Uğur Gürlevik hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Uğur Gürlevik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.