Kulak Burun Boğaz Randevusu
Preoperatif Değerlendirme
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Uğur Harputluoğlu Muayenehane
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Sinüs Cerrahisi
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Tonsillektomi
ze...n
6 ay önce kendisine burun estetiği ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası yeni görünümümden çok memnun kaldım. Düzenli kontrollerim yapıldı. Her gittiğimde doktorum bana süreçlerimin nasıl geçeceğini anlattı. İçten ve samimi yaklaşımı bana güven verdi. Herkese tavsiye ederim.
er...z
3 yıl önce burun estetiği ameliyat oldum bir çok kişiye de tavsiyelerim oldu
f.....
Uğur bey bir burundan fazlasını yaparak bana yeni bir özgüven de yaptı :) Her geçen gün burnumu daha da seviyorum. Kendisinin ve asistanının ilgisine teşekkür ederim. Hiçbir sorumu cevapsız bırakmadılar gerek ameliyat öncesi gerek sonrası her süreçte sorularıma cevap aldım.
İlgisi ve bilgisi ile harika bir doktor iyi ki Uğur Bey ile ameliyat olmusum. Rinoplasti ameliyatım oldukça rahat geçti
i̇....
Çocukken geçirdiğim kaza sonucu burun ucunda yer alan kıkırdak zamanla sol tarafa kayıp burun ucu düşüklüğü ve kemik eğriliği yaratmıştı. Son zamanlarda artan solunum sıkıntısı, burun tıkanıklığı şikayetiyle Uğur Hoca’ya gittim. Şu an ameliyattan sonraki 3.haftam. Gerek ameliyat öncesi gerek ameliyat sonrası açıklamalarıyla beni rahatlattı ve süreci sorunsuz bir şekilde geçirmeme yardımcı oldu. İyi ki yollarımız kesişmiş.
n....b
Uğur beye burun tıkanıklığı şikayeti ve estetik olmak istediğimi söyleyerek gittim, hem burun tıkanıklığı şikayetinden hem de görünüş bozukluğundan kurtuldum , bu süreçte aklımda ki bütün soru işaretlerini ortadan kaldırdı hem ameliyatım ağrısız acısız ve çok kolay geçti hemde daha rahat nefes almaya başladım.Uğur beye çok teşekkür ederim gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz kendisi alanında çok başarılı ve hastasıyla birebir ilgili bir doktor. İyi ki tanıdım kendisini kendisiyle bu süreci atlatmak büyük bir şans :)
Uğur Bey'in bu süreçteki ilgi ve alakası çok iyiydi. İlk ameliyatım olduğu için aklımda birçok soru vardı, Uğur Bey de bu soruları en net şekilde giderdi. Ameliyat sonrası süreçte de çok yardımcı oldu. Aklıma herhangi bir şey takıldığında hemen kendisine ulaşabildim ve yanıt alabildim. Sonunda istediğim buruna kavuştum. İyi ki Uğur Bey'i tercih etmişim. Herkes aklında soru işareti olmadan Uğur Bey'i tercih edebilir. Her şey için teşekkürler Uğur Bey.
i̇...m
Sevgili doktorum Uğur beye verdiği özenden dolayı çok teşekkür ederim. İstediğim buruna sahip oldum. Tam bir prenses burnu oldu. Büyük bir titizlik ile yaklaştı. Ayrıca yüzümde şişlik ve morluk oluşmadı. İçim rahat ve mutlu şekilde herkese öneriyorum.
gö...n
Canım doktorum iyi ki tanımışım dedim yegâne insanlardan kendisi elleri büyülü gibi ağrı acı bilmiyorsunuz o korkulu rüya pembe rüyaya dönüşüo sayesinde burun ameliyatımi sorunsuz ve kaliteli geçirdim ve kendime çok kızdım daha önceden neden olmadım ki diye iyi ki varsınız iyi ki benim doktorumsunuz çok ama menun kaldım bu sürecten.
k....c
Burnumdaki şikayetlerim için birçok doktor araştırdım.Özellikle kalın etli ve yağlı bir cildiniz varsa şekil alması çok zor ve iyi doktor bulmak çok önemli.Ben en son Uğur bey ile
görüşmüştüm.Sorularıma diğer doktorlara göre daha açıklayıcı ve bilgilendirici dönüş aldım.Operasyondan sonraki süreç gayet güzel geçti ve operasyondan sonra aklıma takılanlar için Doktor beye her zaman ulaşabildim.Sonuçtan çok memnunum.Doktor bey'e teşekkür ediyorum.
Uğur Harputluoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Harputluoğlu, Kulak Burun Boğaz. Size Uğur Harputluoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Rinoplasti, Randevu, Burun Estetiği, Burun Estetik Cerrahisi, Tonsillektomi, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Adenoidektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Revizyon Burun Estetiği.
Uğur Harputluoğlu adresi nerede?Uğur Harputluoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahalle Abdülhalik Renda Caddesi no :24/2 Pendik İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Harputluoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Harputluoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Uğur Harputluoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Uğur Harputluoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Uğur Harputluoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Harputluoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Uğur Harputluoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Uğur Harputluoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Uğur Harputluoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları