Online Görüşme

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Psikoloji Randevusu +22 daha fazla

Bağımlılık Danışmanlığı

Büyükdere Cad. Oya Sok. No: 2/7, Şişli, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, en az 15 yaşındaki çocuklar

Bağımlılık Danışmanlığı +20 daha fazla

Cinsel Terapi

Saya Psikoloji

Mersin Üniversitesi Psikoloji bölümünü bitirdikten sonra İstanbul Ticaret Üniversitesi Klinik Yönelimli Uygulamalı Psikoloji yüksek lisansını tamamlamıştır.

Şuan İstanbul Üniversitesi- Cerrahpaşa'da Doktora eğitimine devam etmektedir.

EMDR Avrupa tarafından verilen sertifikalı terapistliğin tüm kriterlerini sağlayarak, EMDR Avrupa onaylı sertifikalı EMDR terapisti ünvanını almaya hak kazanmıştır.

Rumeli Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olarak psikoloji bölümünde dersler vermektedir

Yüksek lisansını yaparken aynı zamanda Gata Haydarpaşa Eğitim Araştırma Hastanesi'nde bir yıl çalışmıştır.

Daha sonra Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde çalışmaya başlamıştır. 2012-2022 yılları arasında 10 yıl psikolog olarak Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde çalışmalarını sürdürmüştür. Çalışma hayatı süresince birden fazla psikoterapi eğitimi almış ve süpervizyon çalışmalarına katılmıştır. Ergen ve yetişkinlerle bireysel ve grup psikoterapi çalışmaları yürütmüştür. Aile terapileri çalışmalarını yürütüp, ağırlıklı olarak ergen ve yetişkin psikoterapisi, çift terapisi ve cinsel terapi alanlarına odaklanmıştır.

DBE (Davranış Bilimleri Enstitüsü)'ünde EMDR (Göz Hareketleri ile Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) terapisi eğitimi almıştır. Bu model ile yüzlerce bireysel psikoterapi seansları yürütmüştür. Ağrı sorunları özellikle fibromiyalji hastalığı ile ilgili projede görev almıştır. EMDR-HAP grubunda gönüllü olarak doğal afetler ve pandemi sürecinde psikoterapi desteği sağlamıştır.

Bilişsel davranışçı terapi, Şema terapi, Cinsel terapi ve Çift terapisi eğitimlerini almıştır. Depresyon, kaygı bozuklukları, psikolojik travmalar, cinsel işlev bozuklukları (vajinismus, erken boşalma, ereksiyon problemi, cinsel isteksizlik), sınav kaygısı ve performans geliştirme, panik bozukluk, obsesif kompulsif bozukluk, sosyal fobi, madde bağımlılığı gibi konularda klinik çalışmalarını ve uygulamalarını sürdürmektedir.

Aldığı Eğitimler ve Sertifikalar:

EMDR- Davranış Bilimleri Enstitüsü- EMDR Derneği

EMDR Avrupa onaylı akredite EMDR Terapisti

Bİlişsel Davranışçı Terapi Eğitimi

Şema Terapi Eğitimi- ISST (Internatıonal Society Of Schema Therapy) onaylı

Cİnsel Terapi Eğitimi- Cinsel Terapi Eğitim Bilimleri Enstitüsü

Aile ve Çift Terapisi Eğitimi- İlişki Psikoterapileri Enstitüsü (İnternational Family Therapy Association-IFTA ve Europen Family Therapy Association-EFTA)

EMDR ile Anksiyete ve Borderline Bozukluğu Tedavisi Workshop- EMDR Derneği

EMDR ile Ergenlerle Performans Geliştirme Eğitimi- EMDR Derneği

EMDR ile Fibromiyalji- EMDR Derneği

EMDR ile Yas ve Kayıp Eğitimi

Madde Bağımlılığında Yapılandırılmış Psiko-Sosyal Müdahale Eğitimi- Sağlık Bakanlığı

Sigara, Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavisi Programı- Sağlık Bakanlığı

Makaleler
Röportaj

Konum: Saya Psikoloji Fobilerden Kurtulmak

Uğur beyle yaklaşık 1 yıl 4 ay önce terapi sürecimiz başladı. Sosyal fobi için başladığım terapi sürecinde, olumsuz düşünce kalıplarımı, bu düşünce kalıplarını tetikleyen değersizlik ve yetersizlik duygusu ile baş edebilmeyi, kaygı sonucu oluşan tepkilerimi yönetebilmeyi başarabildim.
Yıllardır oluşturduğunuz kaygıları ve direnci yıkmak çok zor. Değişim çok hızlı olmuyor ancak ısrarlı olmanız halinde kendinizdeki değişimi ve ilerlemeyi fark edebiliyorsunuz.
Ugur bey, danışanına kendi sorunlarını keşfetmesini ve çözmesini sağlayan sorular soruyor. Farkındalığın oluşması için güzel bir yöntem
Tavsiye ederim.

Konum: Saya Psikoloji Bireysel Terapi

Uğur beyle yaklaşık 8 ay önce terapi sürecimiz başladı. Belirli konular sebebiyle başladığım terapi sürecinde, Uğur beyin yönlendirmeleriyle beraber hayatımdaki farklı durumlar üzerine de eğildiğimiz çok yönlü bir iyileşme sağlamaya başladık. Uğur beyle şeffaf ve rahat iletişim kurabilmemin de terapinin verimini arttırdığını düşünüyorum. Ayrıca her hafta seanslarımızla ilgili olarak benden istediği ödevler de iyileşmeme çok katkı sağladı. Kaygı ve kaygı sonucu oluşan somatik tepkileri yönetebilmeyi, değersizlik ve yetersizlik duygusu karşısında güçlü olabilmeyi, kontrolüm dışında gerçekleşen durumları kabullenebilmeyi, artık başarabiliyorum diyebilirim. İnanın bunu diyebilmek beni o kadar mutlu ediyor ki. Terapi sürecim elbette devamlı çok iyi hissederek iyileştiğim bir süreç değil, bazı zamanlar acı çektiğim sancılı dönemlerle de aslında gerçek iyileşmeyi yaşadığımı düşünüyorum. Uğur bey hayatıma daha güçlü bir açıdan bakabilmeme ve yön verebilmeme destek oldu.

T
Konum: Online Görüşme Online Terapi

Kendimi geliştirmek adına başladığımız seanslarda düşüncelerimi, hislerimi ve geçmişte yaşadıklarımı anlamlandırıp düşünce kalıplarımı keşfetmekte kendisini çok yardımcı oldu

C
Konum: Online Görüşme Online Terapi

Merhaba, ben Uğur Bey'den yaklaşık 1yıl 3 ay kadardır terapi alıyorum.Sürece başlama sebebim tamamen kaygılarımı yönetemediğim için kariyerimde yavaş ilerleme, odaklanamama idi. Süreç kaygılarımın ne kadar gerçek olup olmadığını anlamak ve odaklanabildiğim o olasılıklarında varlığını kabul etmekle başladı.Sonraki süreçlerde beni kısıtlayan ve öğrendiğim şuan geçerli olmayan düşünce modelleri üzerinde çalıştık. Anlaşıldığım hissettiğim ama direnç gösterdiğim anlarda sabrını koruması ve o andaki profesyonel tutumu anlayışınızın değişmesinden hızlandırıcı bir rol oynuyor.
Profesyonellik olarak Uğur Bey kendi sınırlarını koruyan, danışanın sorunlarına odaklanan bir süreç sağlıyor.
Sürecim hala devam ediyor ama şunu söyleyebilirim, bundan bir kaç ay öncesinde aile bireylerimden güzel yönde değiştiğim dair keza iş arkadaşlarımdan da güzel geri bildirimler aldım. Değişimimin dışarıdan farkediliyor olması beni motive etti.

Konum: Online Görüşme Online Terapi

Ilk defa terapi aldim ve tedirgin sekilde basladim. Anlatmam gerekenlerin cok yogun oldugunu ve terapistin beni anlamayacagi kaygisiyla basladim. Kaygimi da rahatlikla paylastim ve birkac seans sonrasi surec bekledigimden hizli ilerledi. Terapiden beklentilerim cokca karsilandi ve bircok sikayetim ile ilgili gelisme kaydettim. Ugur bey daha cok danisaninin kendi sorunlarini kesfetmesini ve cozmesini saglayan sorular soruyor ve psikoterapi yontemleriyle destek oluyor. Kendisini cokca tavsiye ederim. Ben hayatim boyunca devam edecegini dusundugum kaygilarimdan kurtuldum destegi ile.

Z
Konum: Saya Psikoloji Bilişsel Davranışçı Terapi

.Çok zor bir dönemden geçerken kendisinin bana kattığı bakış açısıyla hayatımın birçok yerinde yeni bir beni görebildim ya da var olan kendimi.Sürekli benliğimi suçladığım her konunun sorumlusunu kendim ilan ettiğim 24 senelik hayatımda bunu aşabilmemi sağladı.Bunu yapabilecek gücü buldum. Seanslarında hep söylediği “gerçekçi bir yerden” bakabilmeyi öğrendim.Bazı anlar beni çok yordu sebebi ise oluşturduğum tabularımı yıkarken zorlanmamdı. Çünkü iyileşme süreci sancılı bir süreç. Gerçekçi baktığınızda yıllardır oluşturduğunuz tabuları yıkmak çok zormuş. Bu sancılı süreç sonunda kendimi sevebilmeyi öğrendim. Dilerim ki bu çıkmazda olan herkes bakış açısını kazandırabileceği doğru terapistiyle ilerleme şansı bulur.
Sevgiler.

Konum: Online Görüşme Online Terapi

Uğur Bey ile yıllar önce tanıştım ve sonrasında seanlara ara vermek durumunda kalmıştım.. Zor bi süreçten geçerken daha akılcı yaklaşımlara ihtiyacım vardı ve tekrardan seanslara devam etmeye karar verdim, süreci yönetmeme epey katkısı oldu.

Konum: Online Görüşme Online Terapi

Yaklaşık 7 aydır Uğur Bey’in danışmanıyım. Daha önce de terapi denedim ama hep ilerlemekte zorlanmıştım. Şu anda geriye dönüp bakınca ne kadar yol katettiğimizi görebiliyorum. Uğur Bey’in yaklaşımı, özeni ve kendimi rahat hissetmemi sağlaması burada çok etkili oldu. Kendim için yaptığım en iyi şey sürece devam etmek oldu diyebilirim. Hayatımda olumlu anlamda çok fazla değişiklik oldu. Yürekten tavsiye ederim.

Konum: Online Görüşme Online Danışmanlık

Hocamın sayesinde yeni bi bakış açısı edindim.Emeğinize sağlık çok teşekkür ederim

C
Konum: Saya Psikoloji Psikoterapi

45 yaşında bir erkek olarak, hayatımda ve evliliğimde artan kaygılarımı fark ederek terapiye başladım. Uğur Bey'le ilk 6 ay haftada bir, sonraki 6 ay ise iki haftada bir olmak üzere yüz yüze seanslar yaptık.

Uğur Bey, beni yargılamadan dinleyerek farkındalığımı arttıracak sorular sordu. Terapi seanslarımızda birçok kaygı ve sorunum ortaya çıktı.

Terapi sürecimiz boyunca, kişilik özelliklerim ve düşünce/davranış kalıplarımı keşfettik. Ayrıca, bu kalıpları tetikleyen faktörleri de belirleyerek farkındalığımı arttırdık. Bu sayede istediğim değişimleri yapmaya başlayabildim.

Ayrıca terapi sırasında, notlar aldığım bir defter tuttum ve haftalık ödevler yaptık. Bu ödevler, kalıplarımı kırmamda ve daha sağlıklı tepkiler vermeyi öğrenmemde bana yardımcı oldu. Büyük resme odaklanarak, korkularıma sağlıklı bir şekilde tepki verme konusunda da ilerleme kaydettim.

Uğur Bey'e, birlikte çalıştığımız için çok teşekkür ediyorum. Terapi süreci boyunca bana çok değerli bir rehber oldu.