Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Çocuk Gelişim Testi
hü...ı
Yanlış hatırlamıyorsam 1999 yılında Sivas devlet hastanesinde lenf nedeniyle tedavi görüyordum. Kendisi tedavimi hergün özenle takip etti. Şu an 34 yaşındayım o zamanlar daha çocuktum ve bir arkadaş gibiydi. Kendisini hiç unutmadım. Bu mesajımı umarım görür..
Siz çok iyi bir doktorsunuz..
ay....
oğlum doğduğundan beri Uğur Bey'e götürüyoruz. şuanda Bahçelievlerde oturuyorum hala kendisinden vazgeçemedik. çok iyi, güler yüzlü, sakin ve tespitleri bizi fazlasıyla memnun ediyor. herkese tavsiye ederim
gö....
Oğlum doğduğundan beri Uğur Bey’e götürüyoruz, daha muayene bile etmeden odasına girerken ki gözlemleri bile doğru teşhis koyması için yeterli oluyor, herkese kesinlikle tavsiye ediyorum, iyi ki var
ne...l
benim iki çocuğumda gözlerini hayata açtıklarında doktorumuz Uğur beydi şuanda biri 12 yaşında diğeri 13 ve halen bizim doktorumuz tavsiyeleri ilgisi teşhisleri mükemmel bir doktordur biz kendisini çok severiz iyiki varlar.
Uğur Öz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Öz, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Uğur Öz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Çocuk Gelişim Testi.
Uğur Öz adresi nerede?Uğur Öz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Petrol İş Mah. Üsküdar Cad. No:45 Kartal
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Öz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Öz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Uğur Öz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Uğur Öz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Uğur Öz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Öz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Uğur Öz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Uğur Öz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Uğur Öz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Uğur Öz hangi sigortaları kabul ediyor?Uğur Öz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Zurich Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beylikdüzü Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beşiktaş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (14)Kartal bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal bölgesinde Cigna Finans Emeklilik Ve Hayat kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla