nu...t
merhaba önceliklegüzel memleketimde sizin gibi iyi bir doktorun olmasından dolayı çok memnun oldun bir arkadaşimin ninesi ile çok güzel ilgilenmişsiniz ve istan buldan artvine gelipde hastaneye işi düşen birkaç kişi daha gördüm onlardanda aynını duydum çok memnun oldum ben 11 yıl önce artvine geldiyimde kızımı hasta olduğunda artvinde doktor yok dediler ve inanın ardahana götürdm ve orda olan özellikle yaşlı ve çocuklara çok üzülmüştüm bu yüzden size teşekkür ederim
ru...z
çok iy bir doktor rahatlatıyo ilgileniyo şimdi çok iyim sayesinde anem hastaydı onunlada ilgilendi baktı herkese tavsiye ederim ayllemede tavsiye ettim daha öncedende arkadaşlarım bana tavsiye etmişlerdi şimdi çok memenunum teşekürler.
Uğur Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Özdemir, İç Hastalıkları.
Uğur Özdemir adresi nerede?Uğur Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hastane Cad. Artvin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Özdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Uğur Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Özdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Uğur Özdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Uğur Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Uğur Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.