Apse Insizyonu Ve Drenajı
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Artroskopik Kalsifik Tendinit Cerrahisi
Tümünü gösterHizmetler
Normal randevu
Alt Ekstremitelerde Venografi
Ampütasyon
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Akademi Meram Hastanesi
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Artroskopik Kalsifik Tendinit Cerrahisi
Artroskopik Tenisçi Dirseği Cerrahisi
Artroskopik Topuk Dikeni Cerrahisi
Ayak Bileği Protezi
Ayak Ve Ayak Bileği Artrodezi
Ayak Ve Ayak Bileği Laparoskopik Artrodezi
Akademi Meram Hastanesi
Bel Cerrahisi(Minimal Invaziv Lomber Spinal Füzyon)
Biseps Tenodezi
Diz Protezleri
Eklem Enjeksiyonu(Kortizon Enjeksiyonu)
Eklem Protezleri
Akademi Meram Hastanesi
Eklemiçi Ve Yumuşak Doku Enjeksiyonları(Kortizon Enjeksiyonu)
El Cerrahisi
Kısmi (Parsiyel) Diz Protezleri
Proloterapi
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
Akademi Meram Hastanesi
20 yaşındayım. 16 yıldır romatizma hastasıyım. Tedavi sürecinde kortizon içerikli ilaç kullandığımdan ötürü 2023 Şubat ayında femur başı avasküler nekroz hastalığına yakalandım. İki kalça kemiğim de çürümüştü, yürürken çok ağrı çekiyordum. Ameliyat son çare olarak bakılan bu hastalıkta 1.5 yıllık tedavi süresi boyunca hiperbarik oksijen tedavisi, kalça kemiğime kor dekompresyon uygulaması ve çeşitli fizik tedaviler aldım, fakat hiçbiri fayda etmedi. Nisan 2024 tarihinde benimle aynı hastalığa sahip olup kalça protezi ameliyatı olan bir tanıdık vasıtasıyla Uğur Hocam'dan haberim oldu. Bu süreçte DoktorTakvimi sitesi bana büyük ölçüde yardımcı oldu. Başlarda her ne kadar ameliyattan çekinsem de okuduğum yorumlarla motive oldum ve Uğur Hocam'a tedavi oldum. İki gün arayla iki kalça kemiğime bileteral kalça protezi takıldı ve şunu söylemeliyim ki bir ameliyat süreci ne kadar rahat atlatılabilirse, o kadar rahat atlattım. Şu an ameliyatımın üzerinden 5 ay geçti, her şey yolunda, hiçbir sıkıntım yok. Doktor arayışında olanlara şiddetle tavsiye ediyorum.
re...
Uzmanlığına çok güvendiğim Op. Dr. Uğur Özkaya'ya kalçam ve bacağımdaki ağrı /şişlik şikayeti ile başvurdum. Fiziki muayene ve hızlı bir şekilde röntgen, mr çekiminden sonra bursit tanısı koyarak tedavime başladı. İlk prp uygulamasını aynı gün içinde yaptı. Uğur hoca güler yüzü ve pozitif kişiliği sayesinde kaygılı bir hasta olmama rağmen içimi rahatlattı güvenle tedavime başlamamı sağladı.
i...
Uğur Hocaya çok yakın bir tanıdık sayesinde ulaştık, menüsküs yırtığı sebebiyle gittim. İki kere ameliyat geçirdim, ikisi de çok başarılı geçti. Kendisi çok güler yüzlü, pozitif bir doktor. Güvenilir ve bilgili birisi, herkesin gözü kapalı gitmesini tavsiye ederim.
ed...
Güler yüzlü ve sempatik.ilgili ve pozitif,sizi hasta psikolojisinden çıkaran farklı bir doktor.boyun fıtığı şikayeti ile kendisine başvurdum,ağrılı girdiğim muayeneden gülerek çıktım.pozitif enerjisini hastaya geçiren egosuz bir doktor,sizi tanıdığım için mutlu oldum,beni boyun ağrısından kurtarın tamammmmm ;)
i̇...ş
Uğur beye tavsiye üzerine gittik. Annemin dizleri çok kötüydü artık adım atamiyordu Uğur bey gerekli bilgilendirmeden sonra iki dizden de protez ameliyati yaptı.Bu süreçte kendisi ve ekibi çok ilgililerdi ve annem simdi cok iyi.İşinin ehli bir doktor istiyorsanız Uğur beyle mutlaka tanışın
n....m
Uğur Hocamla 15 yıl önce annemin kalça protez ameliyatı sebebiyle tanışmıştık. Hastalarla iletişimi inanılmaz iyi, hekimliği muhteşem kısa sürede iyileşme gibi hastanın çabucak toparlaması da ne kadar deneyimli bir hekim oluşunun göstergesi. Aradan geçen 15 yıl içinde annemin kalça proteziyle ilgili hiçbir sıkıntısı olmadı. Yaklaşık 3 hafta önce de diğer diz ameliyatini yaptı 72 yaşındaki annem 1 hafta olmadan ayağa kalktı. Bütün ortopedi hastalarına Uğur Hocamı öneriyorum. Allah razı olsun kendisinden .Güler yüzü sempatisi anlayışı için ayrıca minnettarız. Ayağına taş değmesin. Elleri dert görmesin inşallah. :))
al...
Canım hocam babacımı omuz ve diz kapağı aynı anda ameliyat etti .. Hakkını asla ödeyemeyiz Allah razı olsun güler yüzü tatlı dili herşeye bedel, titizlikle operasyonları yürüttü ve şükürler olsun babam ayağa kalktı ellerine sağlık ..
m....a
Uğur Özkaya alanında gerçekten çok yetkin bir doktor, aynı zamanda çok başarılı ve çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Kendisine omuzumdan ameliyat oldum, ameliyat sürecinde bana gerçekten çok yardımcı oldu, bu anlamda çok memnun kaldım, hala da kontrol sürecim devam ediyor.
i̇...m
Ben kendisine çift taraflı kalça protezi ameliyatı oldum. Hem kişilik olarak hem hekim olarak çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum, gayet memnunum, hala da tedavim devam ediyor.
c....b
Kendisi benim kalça protezi ameliyatımı yaptı.Uzun yıllar önce kalçama farklı bir teknikle yapılmış bir tedavi sonucu ağrı sancı gibi olunca kendisine gittim, şu anda çok daha iyiyim, ameliyatımı olalı iki ay gibi bir süre oldu. Kendisi insana çok yakın bir doktor, aynı zamanda çabuk ulaşılabiliyor olması çok güzel, kendisi olmasa bile yanındaki asistanına gece gündüz her zaman sıkıntımız olduğunda ulaşabildik, bu anlamda herhangi bir sıkıntı yaşamadık.
Uğur Özkaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Özkaya, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Uğur Özkaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal randevu, Normal Randevu, Ampütasyon, Alt Ekstremitelerde Venografi, Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu), Apse Insizyonu Ve Drenajı, Ayak Bileği Protezi, Ayak Ve Ayak Bileği Laparoskopik Artrodezi, Ayak Ve Ayak Bileği Artrodezi, Bel Cerrahisi(Minimal Invaziv Lomber Spinal Füzyon).
Uğur Özkaya adresi nerede?Uğur Özkaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Süleymanşah M.Beyşehir Cad.No:181 Meram
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Özkaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Özkaya online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Uğur Özkaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Uğur Özkaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Uğur Özkaya hangi dilleri konuşuyor?Uğur Özkaya ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Uğur Özkaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Özkaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Uğur Özkaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Uğur Özkaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Meram bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Meram bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları