1967 yılında Kahramanmaraş'da doğdum.İlk orta lise öğrenimimi Kahramanmaraş’ta tamamladım.Ortaöğretim yıllarında başarılı bir öğrenci idim .Kahramanmaraş lisesini TÜBİTAKın yaptığı Akdeniz bölgesi liseler arası bilgi yarışmasında fizik ve kimya dallarında tarihinde ilk ve tek olarak birinci yapan üç kişilik takımın üyesiydim.Tıp eğitimini İstanbul üniversitesi İstanbul tıp fakültesinde 1990 yılında tamamladım.Göz hastalıkları uzmanlık eğitimini de İstanbul Beyoğlu kuledibi hastanesi göz kliniğinde aldım.1995 yılından beri Kahramanmaraş ta görev yapıyorum.
2006 yılına kadar devlet hastanesinde çalıştım.O tarihten beri kurucusu olduğum Uğur göz hastanesinde görev yapıyorum .Evli ve üç çocuk babasıyım.

Çocuklarla oynamayı, iletişimi , beslemeyi , uyutmayı , avutmayı çok severim.

Çocukları hiç çocuk yerine koymam , kısa boylu adam yerine koyarım ve çocukların bu duruma bayıldıklarını gayet iyi bilirim.Bir problemle karşılaşınca problemi anlamaya varsa hatamı anlamaya ve o problemi tekrar yaşamayacak yöntemi bulmaya çalışırım.Öğrenmeyi ve öğrendiklerimi paylaşmayı çok severim. Cerrahimi geliştirmeye ve bu becerileri genç meslektaşlarıma aktarmaya çok meraklıyım.Zor vakalarla meşgul olmayı severim.Hasta zorluklardan korkularından bahsettikçe “ işte tam bana göre bir hasta “ diyerek işe koyulurum,okumak , tavla oynamak , fotoğraf çekmek , Fenerbahçe , doğa hobilerim. Bundan sonraki yaşamımda okumaya öğrenmeye ders almaya ve paylaşmaya devam.

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Göz Hastalıkları Randevusu

Blefaroplasti +12 daha fazla

Fakik Göz İçi Lens

Glokom Ameliyatı

Görme Alanı Testi

Göz Hastalıkları Randevusu

Röportaj

Konum: Özel Uğur Göz Hastanesi Diğer

Uzağı ve yakını göremiyordum artık gözlük de takmak istemiyordum. Arkadaşım sayesinde geldim bende iyiki de gelmişim. Sizin sayenizde herkes gibi uzağı yakını görüyorum. İyi ki varsınız...

Konum: Özel Uğur Göz Hastanesi Diğer

Çok riskli olan retina yırtığından ameliyat oldum ve bu zorlu süreci Uğur bey in cerrahlik yeteneği ile sağlıkla atlatiyoruz. İlgisi, kafama takılan her soruya getirdiği sabırlı açıklamalar ve böylesine zor bir ameliyatı gerçekleştirdiği için kendisine minnettarım teşekkürlerimi sunarım .

K
Konum: Özel Uğur Göz Hastanesi Katarakt Ameliyatı

Hocamızın, ilgi ve alakası takdire şayan gayet seviyeli ve en ince ayrıntısına kadar detaylı hastaya her durumu anlatmakta. Çözüm odaklı alternatifli süreç yönetimi hepsi bir arada annemin gözü için son süreçte gereken ameliyatı yaptı ve her anlamda memnun kaldık

Konum: Özel Uğur Göz Hastanesi Göz Hastalıkları Randevusu

6 ay önceki muayenemizde Keratokonus şüphesi üzerine kontrol muayenesine gitmiştik. Hocamızın dikkatli muayenesi sayesinde olası ciddi bir sorunu takibe almış olduk. Muayene sirasinda her turlu detayi hastalarinizla paylastiginiz, ve ilginiz icin tesekkur ederim.

V

Tavsiye üzerine ulaştım Uğur Bey'e. 2 kez muayene için gittim. Sonrasında katarakt ameliyatı oldum. Operasyon çok güzel geçti. Şuan sağlıklı bir şekilde görebiliyorum. Uğur Bey bir aile hekimi gibi sıcak yaklaşıyor hastalarına. Çok ilgili bir doktor. Genel olarak bilgilendirdi. Ben çok memnun kaldım. Herzaman ihtiyacımız olduğunda ulaşabiliyoruz.

Daha önce gittiğim bir doktor gözlük vermişti ama yeterli gelmiyordu.Tavsiye üzerine Uğur Bey'e gittim. Hastasını çok güzel karşılayan ilgili bir doktor. Kullandığı cihazlar çok modern, son teknoloji. Muayene ederken hastasıyla sohbet ederek rahatlatıyor. Tekrar bir gözlük yazdı ve şuan rahatça görüyorum. Çok memnun kaldım.

O

Görme kaybı sebebiyle tavsiye üzerine ulaştım Uğur Bey'e. Kahramanmaraş'ta herkesin bildiği bir doktordur. Lazer operasyon geçirdim. Operasyon sonrası hemen günlük hayatıma dönebildim. Hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ben normalde doktordan çekinen bir insanımdır ama Uğur Bey'in hastayı çok rahatlatan bir yapısı var. Kendine güveni hastaya da güven veriyor. Kontrollerim dışında aradığımda da hemen dönüş sağladı ve ilgilendi.

Genel göz muayenesi için tavsiye üzerine ulaştım Uğur Bey'e. Göz arkasında nokta nokta yırtıklar tespit etti. Küçük bir operasyon geçirdim. Şuan hiçbir sorunum kalmadı. Teşhis ve tedavi noktasında çok başarılı bir doktor. Eğer erken teşhis edilmeseydi sonrasında daha çok sıkıntı yaşayabilirdim. Uğur Bey tüm süreç hakkında detaylı bilgi verdi. Gerçekten çok ilgili ve saygıdeğer bir doktor.

Z

Katarakt şikayetiyle tavsiye üzerine Uğur Bey'e gittim. Ameliyat oldum. Çok güzel geçti. Şuan normal gözümden daha iyi görüyor diğer gözüm. Birde ani görme kaybı yaşadım. Hemen Uğur Bey'e gittim. Gerekli tüm tetkikler yapıldı. Görme noktası ve beyin arasında iltihaplanma olmuş. Bunu tespit etti. İlaç tedavisi görüyorum. Şuan eskiye göre daha iyi görüyorum. Uğur Bey çok ilgili bir doktor. Hasta ile iletişimi çok güzel. Konusuna hakim ve insancıl bir hekim. Ben moralim bozuk olarak yanına gidiyorum ama mutlu bir şekilde çıkıyorum. Hastasına çok güzel moral veriyor. Göz sağlığıyla ilgili sorun yaşayan herkese gözüm kapalı tavsiye ederim. Kontrollerim dışında da bir sorun yaşarsam, aklıma bir şey takılırsa rahatça ulaşabiliyorum.

Yaklaşık 10 yıldır doktorum Uğur Bey. Hem uzak hem de yakını göremiyorum. Rutin göz kontrollerim için gidiyorum. Çok sıcakkanlı ve ilgili bir doktor. Hastasına moral veriyor. Her konuyu kelime kelime anlatan, detaylı açıklayan bir hekim. Çok pozitif yaklaşıyor. Kontrollerim dışında da ihtiyacım olduğunda ulaşabiliyorum. Sadece Maraş için değil tüm Türkiye için harika bir hekim.