s....ş
Hipotiroidi hastasıyım hocam sayesinde çabucak toparladım ve tedavime devam ediyoruz. Çok ilgili ve sabırlı. İyi ki Uğur hocayı tercih etmişim işini bu kadar layığıyla yapan başka bir doktora denk gelmedim.
du...r
süper bir doktor onbeş yıllık diabet hastasıyım ilk defa benimle ilgilenip hastanede yatırıp şekerimi düşeren ve bana yaşama sevinci veren tek doktor ellerine sağlık allahım uzun ömürlür versin teşekkür ederim hocam herkese tavsiye ederim gidin muyane olun farkı görün
Uğur Ünlütürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Ünlütürk, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları.
Uğur Ünlütürk adresi nerede?Uğur Ünlütürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samanpazarı Mah. Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Ünlütürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Ünlütürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Uğur Ünlütürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Ünlütürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Uğur Ünlütürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Uğur Ünlütürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Uğur Ünlütürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Altındağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Altındağ bölgesinde SGK kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla