ra...ş
Babam 23.05.2013 de bacak damarlarından By-Pass oldu. ameliyatımız başarılı geçti .Hocamızın ve ekip arkadaşlarının muhterem elleri nur olsun .Allah nazarlardan saklasın. Allah ondan razı olsun. Önce Allah' a sonra hocamıza güvendik. Biz memnun kaldık . Gerçekten övülmeye layık, değerli doktorumuz. Maşallah. Bence 5 yıldız az gelir.
Uğur Urcun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Urcun, İç Hastalıkları.
Uğur Urcun adresi nerede?Uğur Urcun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Acarlar Köyü Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Urcun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Urcun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Uğur Urcun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Urcun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Uğur Urcun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Uğur Urcun hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Uğur Urcun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Aydın bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları