Kulak Burun Boğaz Randevusu
Radyofrekans Uygulamaları
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Op. Dr. Uğur Yıldırım
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Sinüs Cerrahisi
ey...a
Uzun zamandır rinoplasti olmayı istiyordum daha önce başka doktorlarla görüşsem de emin olamıyordum ta ki Uğur hocamla görüşmeye gidene kadar güler yüzüyle açık sözlülüğüyle ilk görüşmede ona ameliyat olacağımdan emin oldum bende buradaki yorumlarını okuyarak gitmeye karar vermiştim siz de rinoplasti olmayı düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.Benim nefes almamda bir sıkıntı yoktu estetik açıdan burnumu beğenmiyordum ameliyat sürecim sıfır morlukla gayet rahat geçti özgüvenimi artırdınız iyi ki siz
hi...l
1 senedir burun estetiği olmak istiyordum birçok yerle görüştüm içime sinmemişti ama Doktor Uğur Beyi tanıdıktan sonra hiç düşünmeden onu tercih ettim kendisi hastalarının isteklerine önem veren dinleyen birisi çok memnun kaldım.
g....ö
tam istediğim gibi çok doğal ve hoş bir burun yaptı kendisi. ameliyat sürecinde de çok ilgiliydi çok hızlı ve minimum acıyla atlattım. detaylı açıklamaları ve dürüstlüğüyle tüm korkularımı yatıştırdı
gö...
Samsun da uzun zaman araştırmalarım sonucunda bir doktor arkadaşımın tavsiyesiyle tanıdım Uğur hocamı. İyi ki de tanımışım. Güler yüzü sıcakkanlı oluşu her şeye anında çözüm üretiyor olması ve daha buraya sığdıramayacağım bir sürü özelliğiyle gönlümüzü fethetti. Ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi alakası hiç eksilmedi. Burnumla aşk yaşıyorum diyebilirim. İyi ki uğur hocam iyi kiiiiiiiiii
Çok çok uzun zamandır ameliyat olmayı düşünen biri olarak vereceğiniz en doğru kararın Uğur Bey olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Çok uzun araştırmalar sonucunda Uğur hocamızla tanıştım. Her şey düşündüğümden ve beklediğimden o kadar rahat geçti ki, morluğum hiç olmadı ilk gece hiç bir ağrı sızı olmadı daha sonraki günlerde de aynı şekilde rahatsız edecek hiç bir ağrı olmadı. 2 gün biraz şişlik oldu sonrasında o da geçti. Tamponlarım varken bile gerçekten çok iyi nefes aldım. Horlama şikayetim ameliyattan sonra direkt geçti. Burnumun şeklide tam istediğim gibi oldu hatta hayal ettiğimin de ötesinde. Doktor bey ne istediğimi ilk görüşmeden çok iyi anladı.Şuan 2. Ayımdayım ve bana göre kusursuz hem en yakınımın bile ameliyat olduğumu anlayamayacağı kadar doğal hem de yüzüne bi güzellik geldi denilecek kadar da muazzam bi iş çıkardı hocamızın ellerine sağlık iyi ki Uğur hoca o kadar memnunum ki sonuçtan gönül rahatlığıyla tavsiye ederim asla pişman olmazsınız :)
Burnumda hem kemik hem kıkırdak eğriliği vardı nefes almakta zorlanıyordum, çok uzun zamandır doktor arayışındaydım bir yandan da anestezi ve ameliyat korkum vardı. Bir çok doktorla görüştüm sonunda tavsiye üzerine Uğur bey e gittim. Ben bu ameliyatı olmak istiyorum ama Uğur beye olmak istiyorum diye net karar verdim. Kendisi size burnunuzla ilgili methiyeler düzmüyor, sadece sizin ne isteyip ne istemediğinizi çok iyi anlıyor ve birlikte ne istediğinize karar veriyorsunuz. Her zaman pozitif enerjisiyle süreç çok kolay ilerliyor. Bir kez ön görüşmeye gidin ne demek istediğimi zaten anlarsınız :) Anestezi süreci ve ameliyat sonrası süreç de gerçekten hiç korkulacak gibi değil, zor bi ameliyat olmasına rağmen çok az ağrım ve morluğum oldu. Şu an 1 ayı geçti, rahat nefes alabiliyorum ve doğal burun görüntümden çok memnunum. Yine olsa yine Uğur beyi tercih ederdim.
Ameliyat olduğumda neredeyse hiç morarma ve ağrı olmadı yakın zamanda oldum ve çok doğal gözüküyor 6 ay geçmiş gibi ve Ameliyat sonrası çok iyi ilgileniyor uğur bey Nefes almam düzeldi çok iyi nefes alıyorum kesinlikle tavsiye ediyorum
e....d
Çok uzun zamandır ameliyat olmayı düşünen biri olarak vereceğiniz en doğru kararın Uğur Bey olduğunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Her şey düşündüğümden ve beklediğimden o kadar rahat geçti ki, ameliyat olmaktan çok sonraki süreçten korkuyordum. Asla bir morarmam ilk gece hiç bir ağrı sızı olmadı daha sonraki günlerde de aynı şekilde dayanılmayacak hiç bir ağrı olmadı. Biraz şişlik oldu sadece e o da olsun artık :) Tamponlarım varken bile gerçekten çok iyi nefes aldım , ameliyattan çıkıp odama giderken aileme dediğim ilk şey ben nefes alıyorum oldu. Burnumun şeklide tam istediğim gibi, Doktor bey ne istediğimi ilk görüşmeden çok iyi anladı zaten sosyal medyadaki paylaşımlarındaki anlatımları tam benim istediğim gibiydi birbirimizi iyi anladık ve güzel sonuçlar çıktı. 3.haftama daha yeni girdim bugün ve her şey çok iyi gidiyor.. İyi ki Uğur beye ameliyat oldum çok da mutluyumm
ca....
Ameliyat kararından önce olabilecek olumlu olumsuz her şeyi anlatıp bilgi veren bir doktor olması benim için çok önemliydi. Bu yüzden çok güvendim kendisine ve ameliyat kararı almak çok kolay oldu benim için. Ameliyat sonrasında ise hiçbir morluk ve ağrı yaşamadım. Alçılarım çıktıktan sonra beklemediğim kadar güzel olmuştu. Şuan 7. aydayım ve her şey çok güzel burnum oturmuş durumda. Çok mutluyum.
me...e
Hem septum deviasyonu sorunu yaşadığım için hem de burnumu şekil olarak problemli bulduğum için doktor beye ameliyat oldum. Harika bir iyileşme süreci geçirdim. Bununla birlikte vurgulamak istediğim başka bir nokta da
doktorun iletişim becerisidir. Bu bağlamda da çok iyi bir doktor. Derdimi güzelce anlatabildim ve beni tatmin eden açıklamalar aldım. Hastaneden
taburcu olacağım gün doktorumun neşeli neşeli odaya girip açıklamalarda bulunması da hem bana hem de aileme olumlu bir enerji olarak
yansımıştı. Ameliyat sonrası şu anki sonuç da beni her yönüyle çok memnun ediyor. Ameliyatın özen gösterilerek yapıldığını görüyorum. Aynı şekilde takibi de özenli bir şekilde yapılıyor.
Uğur Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Uğur Yıldırım, Kulak Burun Boğaz. Size Uğur Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu, Kontrol Randevusu, Burun Estetiği, Rinoplasti, Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi), Kulak Estetiği, Sinüs Cerrahisi, Otoplasti, Radyofrekans Uygulamaları, Nazal Valv Cerrahisi.
Uğur Yıldırım adresi nerede?Uğur Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenimahallesi Mahallesi 3068 Sokak No: 1 İç Kapı No:2 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Uğur Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Uğur Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Uğur Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Uğur Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Uğur Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Uğur Yıldırım ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Uğur Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Uğur Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Uğur Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Toplam 67 hasta / danışan, Uğur Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları