sa....
Babam 91 yaşında düşmesi sonucu kalca kırığı oldu çok kötü durumdaydı Allah razı olsun kendisinden ameliyatı sonucu anca bu kadar iyi olur kedisi hem insani yönü ve hem hekim yönü ile teşekkür ederim.Herşeyin gönlünce olması dillegiyle.
ni....
Sayın Dr.Ulaş Acar, 2 yıl önce annemin her iki dizinde-5 ay ara ile- protez ameliyatını gerçekleşti. Ameliyat öncesi annemin ağrıları, acıları çok şiddetli olup, bacaklarını hiç kıvıramaz şekildeydi. Hatta duvara tutunarak yürüyebiliyordu. Ameliyat sonrası ciddi anlamda rahatladı. Artık, bacaklarını 90 derece kıvırabilmektedir. Alanında çok başarılı bir doktor. Dr.Ulaş Acar'a teşekkürler.
hü...n
AMELİYAT ÖNCESİ VE SONRASI HASTA YAKININI BİLGİLENDİRME (Kİ HASTANEMİZ DOKTORLARI TARAFINDAN FAZLA YAPILMAYAN BİR DAVRANIŞ) HASTA TAKİBİ , BİLGİ VE TECRÜBESİ MÜKEMMEL, ALZHEMER HASTASI OLAN 83 YAŞINDAKİ ANNEME KALÇA PROTEZİ TAKTI SONUÇ ÇOK GÜZEL.ÇOK MEMNUNUZ.
he...i
benim değerli doktorum tüm iyilik melekleri üzerinizde olsun seni ailecek seviyoruz oğlumda izinden geliyor ben nazilliden kelleci yalçın
nazilliye geldiğinden bu yana çevremde kim kırık çıkık için geldiyse hepsi kişiliğine ve doktorluğuna saygı ve hayranlık duyuyor allaha emanet olun
mi...r
bır trafık kazası sonucu kalçası kırılan anneme kalça protezı takılması gerekıyordu.dr ulaş tum olanaksızlıkları olur hale getirerek amelıyatı yaptı.umarım böyle başarılı calıskan genç doktorlarımız harcanmaz
mi...r
Gercekten cok iyi bir doktor herşeyi biz sölemeden hemen neyin ne oldugunu anlıyor bence tavsiye ederim
fa...r
çok iyi bir doktoorr yeğenimi ameliyat etti çok başarılı hiçbir pürüz yok allahım inşallah yeğenimin yürümesindede bi sorun olmaz. hastalarınızla çok iyi ilgileniyorsunuz. herkese tavsiye edeceğim sizi
Ulaş Acar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ulaş Acar, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ulaş Acar adresi nerede?Ulaş Acar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeşil, Uygar Apt, 727. Sk. D:11 Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ulaş Acar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ulaş Acar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ulaş Acar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ulaş Acar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ulaş Acar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ulaş Acar hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ulaş Acar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Aydın bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Aydın bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları