y....p
olmadan önce çok korkuyordum, hayatım olumsuz yönde etkilenecek diye ameliyatı son güne kadar iptal etmeyi bile düşünüyordum ve 31 Ekim tarihinde kendisine mikrocerrahi yöntemi ile bel fıtığı ameliyatı oldum. Kendisine gittiğimde bel fıtığım patlamıştı ve sağ kalçamdan ayak bileğime kadar bacağımı hissetmiyordum, ayağımı kaldıramadığım için ayağımı sürerek yürüyebiliyordum. Bugün “11 Kasım” ve ben bu yorumu yaptıktan sonra yüzmeye gideceğim!! Çok kısa bir süre sonra hayatım değişti, her şey söylediği gibi geçti. Ağrılarım yok denecek kadar azaldı. Hocamı hayat iyi ki karşıma çıkarmış. Bütün güzellikler sizinle olsun canım hocam. Siz iyi ki varsınız!!
Annemin beyin tümörü ameliyatını müthiş samimi ve muhteşem bilgisiyle Ulaş bey yaptı. Kendisine olan özgüveni hastalara yansıyıp büyük motive eden bir hekim. Sadece hastanede değil her an her attığımız mesaja geri dönüş sağlaması da içimizi çok rahatlattı. Gönül rahatlığıyla hocamıza güvenebilirsiniz.
i̇...
1 şu kadar once bel ağrım sağ bacagima vurdu. 15 gun boyunca acılar icinde kivrandim. Dr Ulaş beye muayene oldum. Mr dan sonra ameliyat olmam söylendi çünkü bel kemiğim kuyruk sokumu üstünde kırılma olmus, ayrıca 2 bel fitigimin oldugu için açık ameliyat olmam ve kırılan kemiğin toplanmasinin gerektigini söyledi. Hemen ameliyat olacahimo soyledim. Ameliyat oldum belime 8 adet platin takıldı. Bugünde yani 12.04.2023 tarihinde dikislerim alındı. Kendimi çok iyi hoş ediyorum. Günde bir saat yuruyorim. Tüm ihtiyaçlarımı görüyorum. Ağrılarım yüzde 90 azaldı. 3-5 ay sonrada normal hayatıma donecegimi umut ediyorum. Bu nedenle Dr. Ulaş Aktaş gerçekten işini iyi yapan teşhisi doğru koyan bir hekim kendisine çok teşekkür ederim. Güler yüzlü, samimi ve işin ehli bu gibi rahatsızlığı olan hastaların bir kezde Ulaş beye müracaat etmelerinde fayda goreceklerini öneririm.
ha...ı
Disk kayması ve sinir sıkışması nedeniyle Ulaş beye başvurdum.İlk andan çıkışa kadar olan tüm süreçte nazik tavrı, güven veren sözleri, operasyan öncesi ve sonrasıyla müthiş biri.Sorunumu da net olarak çözdü ve acılarımı bitirdi.Çok teşekkür rderim..
al...s
Bel fıtığı nedeniyle gittim 4 tane fıtık bel kayması ve kanal daralması teşhis edildi ameliyat önerildi çok başarılı bir ameliyat geçti Güler yüzlü çok iyi ve çok uzman bir doktor
bu...u
Boyun fıtığım var. Bugün doktor beye ilk kez muayene oldum. Son derece kibar,ilgili ve bilgili bir beyefendi. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Ulaş Aktaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ulaş Aktaş, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Ulaş Aktaş adresi nerede?Ulaş Aktaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Manavkuyu Mahallesi 250. Sokak No:23 Bayraklı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ulaş Aktaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ulaş Aktaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ulaş Aktaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ulaş Aktaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ulaş Aktaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ulaş Aktaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ulaş Aktaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir Beyin Ve Sinir Cerrahları
Torbalı Beyin Ve Sinir Cerrahları
Menemen Beyin Ve Sinir Cerrahları
Gaziemir Beyin Ve Sinir Cerrahları
Narlıdere Beyin Ve Sinir Cerrahları
Daha fazla (7)Bayraklı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bayraklı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bayraklı bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bayraklı bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bayraklı bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Bayraklı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları