Doç. Dr.
Ulaş Emre Akbulut
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme
Antalya 1 adres
ulaş hocamı tesadüf tanıdım antalya eğitim araştırma hastahanesinde tarif edilemez bir doktor işinde çok iyi çok bilgili ve tabiki çok ilgili mesai saatleri haricinde de kızım duygu yu ziyarete ve kontrol e geldi bizi her konuda bilgilendirdi ve herşeyi bizim anlaya bileceğimiz şekilde cevapladı ve kızımın karaciğer de oluşan kronik hastalığı tespit etti ve bizi gerekli ameliyat ve tedaviye yönlendirdi 6 yıldır süren mücadelemize bizi mutlu etti ve sayesinde tedavimiz başladı kendisine sonsuz teşekkür ederim Allah ondan razı olsun
Ulaş Emre Akbulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ulaş Emre Akbulut, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Gastroenteroloji Hepatoloji Ve Beslenme.
Ulaş Emre Akbulut adresi nerede?Ulaş Emre Akbulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Antalya Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ulaş Emre Akbulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ulaş Emre Akbulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ulaş Emre Akbulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ulaş Emre Akbulut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ulaş Emre Akbulut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ulaş Emre Akbulut hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ulaş Emre Akbulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla