Başlıca ilgi alanları akciğer kanseri cerrahisi, mediasten bölgesi cerrahisi (özellikle Timoma ve nörojenik tümörler), doğumsal (konjenital) akciğer hastalıklarının, akciğer sönmesinin (pnömotoraks), akciğer zarı (plevra) hastalıklarının, el ve koltuk altı terlemesinin (hiperhidrozis), göğüs duvarı tümörlerinin, diyafram hastalıklarının, bronşektazinin ve nefes borusu hastalıklarının cerrahi tedavisidir. Ameliyatlarını hastalarımın uygunluğuna göre minimal invaziv yöntemlerle (Torakoskopik / VATS), robot yardımı ile (Da Vinci / RATS), veya açık teknikle gerçekleştirmektedir.
Şu anda Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hizmet vermektedir.
Göğüs Cerrahisi Randevusu
Mediastinal Tümör Rezeksiyonu
Mediastinoskopi
Minimal Invaziv Cerrahi
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Minimal İnvazif Göğüs Cerrahisi Ameliyatları (Vats ve Robotik Cerrahi)
Nefes Borusu Ameliyatları
Plevra ve Mezotelyoma Cerrahisi
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Video Torakoskopik Cerrahi (VATS)
Videotorakoskopik Akciğer Ameliyatları
ö.....
Değerli Ulaş Kumbasar Hocam annemin muayene süreci ile ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası bizleri bilgilendirmesi çok güzeldi. Hasta ve hasta yakınlarına karşı ikili iletişimi çok iyi ve mükemmeldi. Annemin sağ akciğerine yaptığı operasyondan memnun kaldık. Ulaş Kumbasar Hocamı hasta ve hasta yakınlarına kesinlikle tavsiye ederim.
a...
Sol akciğer üst lobundaki malign kitleler nedeniyle başvurdum Ulaş Bey'e. İnternetten araştırdım, uzmanlık alanlarına göre. Ulaş Bey bana çok uygun geldi, biyografisi, yurt dışı çalışmaları ve tabii uğraş alanı bakımından. Ne tesadüftür ki onkologum da onayladı seçimimi. BT, MR, PET görüntülerimi gördükten sonra bir kağıt üzerinde çizerek açıklamalarda bulundu bana ameliyat hakkında. Bu arada güven verici davranışlarını, kibarlığını, güler yüzünü de belirtmek isterim. Ameliyat randevumu da hemen verdi. Ameliyattan sonra da sabah akşam günde 2 defa kontrolüme geldi, güler yüzü bana moral verdi. Göğüs cerrahisinde işi olan herkese canı gönülden tavsiye ederim.
oğ...l
Ulaş hocama uzun araştırmalar sonucunda bı yakınımın tavsiyesiyle ulaştım. Akciğer ve nefes borusunda büyük iki adet kistim vardı. Ulaş hocam herseyi en ince ayrıntısına kadar bana tek tek anlattı operasyonu nasıl yapacağını operasyon öncesi ve sonrasını detaylı olarak anlatarak içimi çok rahatlatti. Bilgi ve tecrübesine hayran kaldım. Günde en az 3 kere serviste ziyaret edip halimi hatrimi sordu. Ülkemizde Ulaş hocam gibi doktorlar iyi ki var..
o...
Doktor beye internetten araştırmalarım ve bir yakınım sayesinde akciğer ve nefes borusu çevresinde kist şikayetiyle başvurdum. Hastaları ile çok ilgili her şeyi en ince detayına kadar paylaşıp bizlere yardımcı oldu. Doktor beyi kesinlikle herkese tavsiye ederim.
s...
İnternet üzerinden araştırarak ulaştım, Trakea rezeksiyonu ve rekonstrüksiyonu, tedavi sürecimde bu ameliyatı yapan 4 hastanenin hepsine gittim ve Ulaş hocanın yaklaşımı daha sıcaktı kendinden emindi ve sorduğumuz tüm sorulara cevap verdi hepsini açıkladı olabilecek ihtimalleri saydı süreci anlattı ve sonrasında kontrollerde de aynı samimiyeti vardı daima çok ilgiliydi yani, kesinlikle tavsiye ederim herkese
s...
Doktoruma İnternet aracılığıyla ulaştım. Ayrıca Kumbasar soyadı da bana güven verdi. Benim diyafram yırtığım vardı. Bundan ameliyat olmam gerekiyordu. Herkese kesinlikle tavsiye ederim. Doktor hasta ilişkisi mükemmel. Mesleğine son derece vakıf.
g...
Biz onkoloji konsültasyon ile geldik ve poliklinik hizmeti aldık ve bu vesileyle tesadüfen muayene olduk. İlk görüşmemizde bize güven verdi. 4 gün gibi kısa sürede ameliyat randevusu verdi ve ameliyat olduk. Ameliyat ve hastane yatış sürecinde olsun sonraki aşamada olsun kesinlikle ilgili ve alakalı. Bilgilendirme konusunda ve moral motivasyon olarak mükemmel. Kesinlikle tavsiye ederim. Benim eşimde hastane fobisi vardı ve yıllarca rahatsızlığını sakladığı halde bu fobiden kurtulduk. Akciğer sol taraftan ameliyat olduk ve sağ taraftan da bir ay içerisinde ameliyat olacağız. Bu sefer korkumuz yenmiş vaziyette gideceğiz. Ulaş hocamı tavsiye ederiz.
a...
Ulaş hocama hastaneden ulaştım. Tomografi de nodül çıktı. Pet çekildim. Ulaş hocamla beraber muayeneden sonra 6 ay bir takibe aldık. 20 kasımda tekrar Ulaş hocama gittim ameliyat olmaya karar verdim. 24 kasımda ameliyat oldum sonuçlarım temiz çıktı. Hastanede yattığım süreçte her şey mükemmeldi çok memnun kaldım. Ulaş Kumbasar hocama ve ekibinden çok memnun kaldım. Herkese Ulaş hocamdan bahsediyorum tavsiye ediyorum
i...
Mayıs 2023 sol supraklaviküler alanda tanımlanamayan bir lenf nodülü vardı. Yaklaşık 6 ay kadar bu lenf nodülünün çıkarılması için gezdik. Son olarak Ulaş Hocaya başvurduk. Kendisi durumu dikkatlice dinleyip ameliyatımı çok başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Hastaneye yatışımdan taburcu olduğum ana kadar tüm süreci takip etti. Şimdi 3 aylık takipteyim. Tavsiye ederim
a...
Doktoruma internetteki özgeçmişi, uzmanlık alanları bilgileri ve göğüs hastalıklarından bir Prof.,medikal onkolojiden bir Prof.onayıyla ulaştım.Biyopsi sonucu akciğer kanserinden ameliyat olmak üzere Ulaş beye başvurdum.Hemen kabul etti eksik olmasın.Bana kağıt üzerinde,tümörlerin yerlerini göstererek nasıl bir ameliyat olacağını izah etti.Onkoloji konseyinin önce kemoterapi,tümörler küçüldükten sonra ameliyat kararıyla,kemodan bir ay sonra ameliyat oldum.Doktorum ve göğüs cerrahisi doktorları,hemşireleri çok ilgilendiler, çok iyi baktılar bana. Doktorumun güler yüzü ,nezaketi, olumlu konuşmaları her sabah,her akşamüstü moral verdi bana. Allah kimsenin başına vermesin ama akciğer ameliyatı olması gereken herkese tavsiye ederim Doktorumu.
Ulaş Kumbasar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ulaş Kumbasar, Göğüs Cerrahisi. Size Ulaş Kumbasar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Göğüs Cerrahisi Randevusu, Minimal Invaziv Cerrahi, Akciğer Kanseri Cerrahisi, Akciğer Cerrahisi, Akciğer Kanseri, Nefes Borusu Ameliyatları, Video Torakoskopik Cerrahi (VATS), Da Vinci Robotik Cerrahi, Minimal İnvazif Göğüs Cerrahisi Ameliyatları (Vats ve Robotik Cerrahi).
Ulaş Kumbasar adresi nerede?Ulaş Kumbasar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Samanpazarı Mah. Altındağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ulaş Kumbasar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ulaş Kumbasar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ulaş Kumbasar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ulaş Kumbasar tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ulaş Kumbasar hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Ulaş Kumbasar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ulaş Kumbasar hangi sigortaları kabul ediyor?Ulaş Kumbasar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.