m....d
Kurban bayramında ananem düştü ve dizinin üzerindeki kemik çok kötü bir şekilde kırıldı. Ambulans ile şehir hastanesine götürüldü. Bayramda doktorların çoğu olmadığı için ulaş serarslan ameliyatını yaptı. Ancak ameliyat sonrası doktoru bir daha gören olmadı. Gelip ne bir muayene etti nede yapılması gerekenleri söyledi. Oradaki hemşire yada hasta bakıcılar ananeme yürüyüş yapmasını söylemiş. Ananemde eve gelince yavaş yavaş yürüyüş yapmış. Daha sonra kontrol için zar zor gün aldık. Sekreter tarafından gün verildi. Ananem ameliyatlı haliyle zar zor hastaneye geldi. Birde bakıyoruz doktor bey izinde! Daha sonra Ulaş beyden ümidi kesip başka doktora gittiğimizde kemiğin kaynamadığını öğreniyoruz. Asla yürümemesi gerekiyormuş. Ananem hala daha aylardır yatağa bağlı kalkamıyor.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mu...n
Avasküler nekroz sebebi ile çok ağrı çekiyordum. Yaşımın daha 34 olması sebebi ile Protez öncesi tedavileri denemiştim ve sonunda Ulaş Hocam ile karşılaştık. İlk görüşmemizde konuşmasının verdiği güven ile "peki hocam takalım protezi" dedim. Başka hiç bir doktor aramadım veya görüş almadım. Hocam'dan Allah razı olsun ayaktayım ve ağrım yok. Elinize emeğinize sağlık Allah razı olsun. Ayrıca ameliyatımda ve operasyon sonrası süreçte bana yardımcı olan bütün hastane personeline ayrıca şükranlarımı sunarım.
y....d
Ulaş hoca babamın Avesküler nekroz ameliyatını yaptı. Ameliyat öncesi süreçte ve sonrası iyileşme sürecinde her zaman çok yardımcı oldu bilgilendirici açıklamaları ve ilgisi içimizi her zaman rahatlattı.
m....m
Çok iyi ve idealist bir doktor Ulaş Bey.Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde annemin iki diz protez ameliyatını da Ulaş Bey yaptı.Hastasıyla iletişimi, ilgisi çok iyi.Kendisi ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.
he...i
Babamın topuk dikeni ve menisküs rahatsızlığı vardı.Doktor bey,bilgisi ve tecrübesiyle yardımcı oldu bilgili olduğu kadar hoşgörülüde.Kendisine babamın adına teşekkür ediyorum
mi...r
Kesinlikle güven verici ve ıs ahlaki olan bir doktor basarılarının devamını dilerim sizin gibi doktorlara ihtiyacımız var
Ulaş Serarslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ulaş Serarslan, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Ulaş Serarslan adresi nerede?Ulaş Serarslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sakarya Cad. Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ulaş Serarslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ulaş Serarslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ulaş Serarslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ulaş Serarslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ulaş Serarslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ulaş Serarslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ulaş Serarslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları