Öğrenim süresi içerisinde birçok anaokulu ve rehabilitasyon merkezlerinde, Özel Psikolojik Danışmanlık merkezlerinde ve Balıklı Rum Hastanesinde stajyer olarak bulunmuştur.
Yüksek lisans eğitim sürecinde Bilişsel Davranışcı terapi, Şema Terapi, EMDR süpervizyon, Prolonged Exposure (Uzatılmış Maruz Bırakma) Aile ve Çift Terapisi Eğitimi, Aile-Çift ve Bireysel Psikoterapi Süpervizyon Eğitimi, MMPİ( Minnesota Çok Yönlü Kişilk Envanteri), Scl-90-r (Psikoloji Belirti Tarama Listesi), Çocuk Değerlendirme Ölçekleri eğitimlerini tamamlamıştır.
İstanbul Üniversitesi, Genom-İST ‘Hayata Bir Çocuk Bir Çocuğa Hayat’ Projesi Kapsamında Psikolog olarak çalışmıştır.
İstanbul'da bulunan kliniklerde danışanlarına hizmet vermektedir.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Online Görüşme
Cumhuriyet Mahallesi Halaskargazi Caddesi Simsek Apartmanı No: 125 / 2, İstanbul
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Cinsel Terapi
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Destekleyici Psikoterapi
Online Görüşme
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çocuklarda Yeme Problemleri
İlişki Terapisi
Şema Terapi
Online Görüşme
Farklı bir şehre yeni taşındığım ve yaşadığım sosyal anksiyete hissiyle baş etmeye çalıştığım bir dönemde Ülfet Hanım ile online terapi sürecine başladım. Hiçbir zaman yargılandığımı hissettirmedi aksine anlaşıldığımı farkettirdi. Online olarak ulaşılabilirlik sürecin daha düzenli devam etmesini sağladı. Tüm bu süreçte ben de kendimi daha iyi tanıdım. Terapi süresinde önerdiği kitaplar ve etkileri terapinin seans ile sınırlı kalmamasını sağladı.
or...
Yıllarca içime hapsettiğim ağır yük gibi gelen duygularımın neredeyse hepsini sayesinde açığa çıkardık. Çıkarmaya da devam ediyoruz. İlk geldiğim gün ile bugün arasında dağlar kadar fark var. Hiç bir şey olmasa bile rahatça konuşabildiğim bir alan ve karşımda eleştirisiz ön yargısız iyi bir dinleyiş var.
Ülfet Hanım'dan gayet memnunum. Kendisini tavsiye ederim. Ülfet Hanım'a uygulama üzerinden bularak görüşme sağladım. En az 10 seans danışmanlık hizmeti aldım ve devam ediyorum. Seanslardan sonra kendimi daha iyi hissetim.
f....p
Birkaç ay önce kendisiyle seanslarım bitti, gayet iyi bir süreç geçirdiğimi düşünüyorum, kendisine aslında farklı bir konu için başvurmuştum fakat kendisi farklı sorunlar olduğunu da gördü, bununla alakalı da destek aldım. her yönden çok memnun kalmıştım.
b....g
Ülfet Hanıma özgüvensizlik şikayetim nedeniyle gitmiştim. Kendimi mutlu hissetmiyordum ve kendime güvenmiyordum. 2 aydan fazladır terapiye devam ediyorum . Artık huzurlu, mutlu ve umutlu hissediyorum. Kendime güvenimi de arttırdı. Herşey için teşekkür ederim.
Hayatımda yaşadığım çoğu kararsızlığı sanırım Ülfet hanımla aşacağım. Onun gibi bir hocaya denk geldiğim için çok şanslıyım. Henüz ilk randevuydu ama yinede kendimi daha iyi hissediyorum.
Ülfet Hanıma kronik mutsuzluk ve sürekli öfke şikayeti ile başvurdum. Kendisiyle bir buçuk aydan beri düzenli olarak her hafta görüşüyoruz. Bu süreçte profesyonel olarak sorunlarımı dinleyerek uyguladığı tedavilerle kendi içimde çözmeme çok yardımcı oldu. Eskisine göre çok daha sakin ve çok daha kendimden eminim ve bu durum çevremden de fark edilebilecek bir düzeye ulaştı. Kendisi pozitif enerjisiyle ve bilgisiyle size tahmin edebileceğinizden çok daha fazla destek oluyor. Her seans sonrasında kendimi inanılmaz hafiflemiş hissediyorum. Emekleri için kendisine çok teşekkür ederim.
ha...a
Merhaba,
Ülfet Hanım ile bir ay önce tanıştık ve haftada bir defa çoğunlukla online olmak üzere buluştuk. Cocukluğumdan anımsadığım bazı anı/hisleri anlamak ve bunların bana yaşattığı stress, kasılma, ağlama ve ağır duygusal gerilimleri çözmek için kendisine başvurdum.
Bir aylık süre içerisinde ummadığım bir hız ile olumlu yönde gelişmeler hissediyorum.
Ülfet Hanım işinde tam bir profesyonel, onunla tanışmış olduğum için kendimi şanslı sayıyorum. Öneri isteyen herkese gözü kapalı tavsiye ederim.
Çok teşekkürler ve sevgiler
s....h
Öncelikli olarak yeme bozukluğu sorunlarım ile ilgili görüşmek istedim. Çok açıklayıcı görüş bildirmesi beni çok memnun etti.
mk...c
Birkaç yıl önce bir trafik kazası geçirdim ve bir kayıp yaşadım bu süreçten sonra o kaza ve yaşadıklarım aklımdan çıkmadı kendimi suçladım ve araba süremez hatta arabaya binemez oldum bir süre sonra evden çıkmamaya başladım ve insanlarla ilişkimi kopardım hayata dair beklentilerim ve isteğim kayboldu, ailemin isteğiyle bir destek almaya karar verdim. Bu süreçten sonra hem travmamı hem de arabaya binememe fobimin üstesinden gelmeye başladık. Sosyal hayata katılmaya başladım. Başlarda zor da olsa şimdiler de hayata dair beklentilerim tekrar oluşmaya başladı. Umut ediyorum kısa sürede problemlerimin hepsini çözümlemiş olurum. Güleryüzü anlayışı ve yardımları için teşekkür ederim kendisine.
Ülfet Özer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ülfet Özer, Psikoloji. Size Ülfet Özer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Kanserde Psikolojik Destek.
Ülfet Özer adresi nerede?Ülfet Özer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi Halaskargazi Caddesi Simsek Apartmanı No: 125 / 2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ülfet Özer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Ülfet Özer uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Ülfet Özer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ülfet Özer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ülfet Özer hangi dilleri konuşuyor?Ülfet Özer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ülfet Özer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ülfet Özer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ülfet Özer hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Ülfet Özer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu