Nöroloji Randevusu
Botoksla Ağrı Tedavisi
Nöralterapi
Sinir Blokajı Enjeksiyonu
Zehra Erbay Muayenehanesi
TMS - TMU (Transkraniyal Manyetik Uyarım)
Alzheimer Takibi
Ozon Terapi
Parkinson Takibi
Tetik Nokta Tedavisi
t....k
Hayat samimi ama öncelikle bilgili bir Dr. Baş ağrısı şikayetiyle gittim hala tedavim devam ediyor. Gayet memnunum,inşallah yakında daha iyi sonuçlar alacagim
r....y
Zehra hanıma migren tedavisi için başvurdum.Geçmeyen baş ağrılarım için tavsiye üzerine gittim. Migren botoksu ve sinir brokajıyla ataklarım azaldı.Teşekkür ederim.
h....k
Zehra hanıma tavsiye üzerine gittim. Kronik yorgunluk halsizlik ve ağrılarım için 10 seans ozon terapi aldım. 2. Seansta fayda görmeye başladım. Şuan kendimi çok iyi hissediyorum. Zehra hanıma ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum
t....ö
Zehra hanıma migren agrılarım nedeniyle gitmiştim surekli yıllardır devam eden agrılarım için bıtox önerdi hem migren botoxu yaptı hemde kırısıklık için botoks yapıldı hem agrılarım geçti hemde beni rahatsız eden kırısıklıklarım gecti kendisine ve klinik calısanlarına teşekkürler
l.....
Unutkanlık şikayeti olan babamı zehra hanıma götürmüştük. Bunama hastalığı başlangıcı dedi. İlaçlarımız başlandı. Beyin güçlendirici ve beyin hücrelerini koruyucu glutatyon serumu başladı. Tms tedavisi önerdi. Tedavi sonunda unutkanlık azaldi. İçine kapanikti daha çok konusmaya gezmeye başladı. Modern ve çok yönlü tüm hastalarını değerlendiriyor. Uzun uzun görüsüyor. Tedavinin her aşamasında hastamizi her hafta degerlendirdi. Değişiklikleri kendi de gözlemledi. Doktor hanıma ve tüm ekibine ilgileri için teşekkür ediyorum.
Zehra hanıma baş ağrısı için gittim.Botoks ile birlikte GON blokajı uyguladı. Yaklaşık 2 ay oldu ağrı kesici kullanmayı bıraktım kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
os...n
Zehra hanıma baş ağrılarım için gittim . Bana sadece migren olmadığını birden fazla baş ağrısının bir arada olduğunu söyledi. Botox ile birlikte gon blokaji uyguladı. Yaklaşık bir ay oldu. Hiç ağrım atagim olmadı. Ağrı kesici kullanmayı bıraktım. Beni ayrıntılı dinleyip doğru tanı ile tedavi ettiği için teşekkür ediyorum.
m....ö
Doktor hanıma baş ve çene ağrıları nedeni ile başvurmuştum, baş ve çene ağrımın diş sıkmaya bağlı olduğunu tespit etti masseter botox uygulaması yaptı. Baş ve çene ağrım tamamen düzeldi. Kendisine teşekkür ediyorum.
yı...m
Doktor hanıma bas dönmesi unutkanlık şikayeti ile basvurdum. Benı ayrıntılı muayene etti gercekten cok ilgilendi boyun duzlesmesi cıktı igneli nörol terapi yaptı unutkanlık içinde glutatyon serum aldım cok iyiyim Allah razı olsun doktorumdan.
öz...l
Doktor hanıma halsizlik ağrılar nedeniyle başvurdum. 2 seans noral terapi sonrası hızlıca toparladım hem iyi hissediyorum hem ağrılarım azaldı. Bir de gelmişken estetik botoxumu yaptirdim . Harika sonuç aldım . Kendisine güler yüzü ilgisi için teşekkür ediyorum.
Ülfet Zehra Erbay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ülfet Zehra Erbay, Nöroloji. Size Ülfet Zehra Erbay tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, Epilepsi Tedavisi, EEG (Elektroensefalografi), EMG, MRI Değerlendirme, Botoks, Nöralterapi, Normal Randevu, Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları.
Ülfet Zehra Erbay adresi nerede?Ülfet Zehra Erbay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevher Nesibe Mahallesi Gök Geçidi Sokak No:17 Kat 7 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ülfet Zehra Erbay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ülfet Zehra Erbay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ülfet Zehra Erbay isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ülfet Zehra Erbay, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ülfet Zehra Erbay hangi dilleri konuşuyor?Ülfet Zehra Erbay ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ülfet Zehra Erbay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ülfet Zehra Erbay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ülfet Zehra Erbay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ülfet Zehra Erbay hakkında ne düşünüyor?Toplam 51 hasta / danışan, Ülfet Zehra Erbay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ülfet Zehra Erbay hangi sigortaları kabul ediyor?Ülfet Zehra Erbay tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Nörologlar