y.....
Ülkü hanıma vücudumdaki kızarıklık ve kalıntılar sebebiyle magnet hastanesinde gittim. Odaya girdiğimde maskesini takmıyordu konuşurken de bir süre maskesini takmadı bu tavrı beni rahatsız etti. Elindeki telefondan internette gezinmeye devam etti beni dinlemesi gerekirken Daha sonra küçük bir bebeğim olduğunu söylememe rağmen yazdığı ilaçların hepsinde emzirirken kullanılmaz yazıyordu. Kendisinden memnun kalmadım.Hastalarıyla daha ilgili olmalı ve pandemi döneminde ben odasına maskemi takarak giriyorsam kendisi de odaya biri gelince maskesini hemen takmalı.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Yüzümdeki kızarıklıklar için gittim kendisine; verdiği ilaçlarla kızarıklık bayağı azaldı kaşıntım azaldı; kendisine bilgisine çok güveniyorum;çok mütevazi ve ilgili de bir doktor.
Ülkü Çınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ülkü Çınar, Dermatoloji.
Ülkü Çınar adresi nerede?Ülkü Çınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mahallesi 1443. Cadde No:51/E Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ülkü Çınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ülkü Çınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ülkü Çınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ülkü Çınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ülkü Çınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ülkü Çınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ülkü Çınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Dermatologlar
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Dermatologlar