Aile Danışmanı, Davranış Bilimleri Uzmanı, Oyun Eğitim Asistanı, Eğitimci ve Sosyolog unvanlarının ortak noktası olarak özel DEM Aile Danışmanlık Merkezini’ nin kurucusu olarak hizmet vermekteyim.

Konyada tamamladığım lise, üniversite ve yüksek lisans eğitimlerimin ardından, 7 yıl İngiltere’de yaşadım. Orada MSc Psikososyal Bilimler mastırını tamamladım. Sosyal hizmetler, özel eğitim ve çocuk gelişimi – oyun terapisi alanlarında sertifika programlarına katıldım. Bu eğitimlerin ardından, İngiltere’de sosyal hizmetler ve oyun terapisiyle özel eğitim alanlarında devlet ve özel kurumlarda çalışmalar gerçekleştirdim. Sonra tekrar Konya’ya dönüş yaparak, Aile Danışmanlığı sertifikası ve Aile danışmanlığı yüksek lisansını aldım.

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Çocuklarda Yeme Problemleri

Makaleler
Röportaj

Konum: Ülkü Demirci Muayenehanesi Bireysel Terapi

"Ulkü hanıma yaptığım ziyaretten sonra, kendimi 'sanki yükten kurtulmuş' ve yeniden yüklenmiş gibi hissediyorum. Çok samimi bir dinleyici ve konuşmacı. Sonra ilginç bir şey oluyor. Görünmeyen bir ipi çekiyor ve karmaşık durumlar yumağınız önünüzde resimler şeklinde, düzenli bir şekilde duruyor; sorunun kökünün ne olduğunu kendinize anlatıyorsunuz.

Konum: Ülkü Demirci Muayenehanesi Aile Danışmanlığı

Ülkü hanımın çocuklara ilgisi ve alanıyla ilgili bilgisi çok güzel. Kaygılarımı hafifletti. Biz çok memnun kaldık.

Telefon numarası doğrulandı

Arkadaş tavsiyesiyle annemi götürdüm. Annem geçmişteki üzüntüleri sürekli anlatıyor ve unutmuyor. Yaşı gereği ölüm korkusu da başladı. Bu sebeple kendisine başvurduk. Ülkü Hanım'ı annem de çok sevdi, biz de. Çok cana yakın birisi. İnsan her şeyini anlatabilir. Çok samimi... 2 seans aldı. Tekrar gideceğiz. Aşırı memnunuz.

Telefon numarası doğrulandı

Boşanma süreci geçirdim ve şehir değişikliği yaşadım. Arkadaş önerisiyle gittim. Kendim ve oğlum için devam ediyoruz. İletişimini güçlü buluyorum. Sıcak, samimi, çözüm odaklı bir uzman. Kartlarla uygulamalar yaptırıyor. Bu da benim hoşuma gidiyor. Oğlum 4 yaşında oturup uzmanımızla kahve içiyor, sohbet ediyor. Oyun ablası kendisi. Sürecimiz iyi ve güzel geçiyoruz. Çok mutluyuz.

Z
Telefon numarası doğrulandı

3 yaşındaki kızım için başvurduk. Kişisel gelişim takibi ve okula hazırlık amaçlıydı. Biraz kaygıları vardı. Çok memnun kaldık kendisinden. Çocuklara yaklaşımı oldukça güzeldi. Önerilerini çok severek uyguladık. Bize seansların faydası oldu. Ülkü Hanım'ın bizimle iletişimi de güzel. Zaman sıkıntısı yok. Saat konusunda çok esnek. Bu benim için önemliydi. Güzel geçti sürecimiz.

Konum: Ülkü Demirci Muayenehanesi Bireysel Terapi

Ülkü hanım'dan 1.5 yıldır terapi alıyorum ve kendisi başta insanlığı olmak üzere harika bir terapist. Mesleğini çok özenle ve emek vererek yaptığını düşünüyorum. Beni her seansimizda önce çok güzel bir şekilde dinleyip anladı sonrasında bana çözümler sunarak tedavime katkı sağladı. Kendisi çok değerli birisi ve birçok insana yardımı olduğuna eminim. Yazacak çok şey var gerçekten... Ülkü Hanım'ı insan olarak da terapist olarak da çok seviyorum. Herkese de tavsiye ederim

Konum: Ülkü Demirci Muayenehanesi Diğer

Ülkü Hanımın zor zamanlarımızda farklı bakış açısı ve yol göstermesiyle hayatımızda büyük yardım ve dokunuşları olan mükemmel bir danışman ,ayrıca içten , samimi o güzel enerjisiyle hayran kaldığım , danışman gibi değilde gerçek dost sıcaklığı yaşadığım ,iyiki Rabbim karşıma çıkarmış dediğim , işini severek yapan çok başarılı biri , kesinlikle tavsiye ederim .

Ö
Konum: Ülkü Demirci Muayenehanesi Diğer

Her haliyle muhteşem iletişim ve empati süperdi. Güler yüzlü insanları dış görünüşü ile yargılamayan sanki ailemizden birisi gibi. Ben daha önce tek gidiyordum. Daha sonra kız arkadaşımla birlikte gittik aklımızdaki tüm sorunları cesurca paylaşmamız gerektiğini bize küçük oyunlar ile anlattı. Siz olmasaydınız bu problemler ömür boyu bizi yiyip bitirecekti. Bence evlilik öncesi kesinlikle gitmek gerekiyor. İyiki varsınız!!!

Telefon numarası doğrulandı

Ülkü Hanım enerjisi ile gayet anlayışlı, güleryüzlü ve bu işi gerçekten güzel bir şekilde yapan, çok başarılı biri. Seanslarımızda benden dolayı aksaklık oldu. 4-5 seans 6-7 ay görüşmemiz oldu. Seanslarımızdan sonra genellikle çöküntü gözlemledim ama bu da gayet normaldi birçok şeyle yüzleşmemi sağladı. Sonrasında pozitif artı şeylerim çok oldu.

Telefon numarası doğrulandı

Ülkü Hanım çok ilgili bir psikolog. Kendisini seviyorum. Hizmetinden çok memnun kalıyorum. Yıllar öncesinde internet üzerinden kendisine ulaştım. 3-4 seans görüşme sağladım. Görüşmelerimizin kendime bir yol haritası çizmekte faydalı olduğunu düşünüyorum.