1998 den beri İmpladent Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğinde Dişhekimi ve Klinik Yöneticiliği yapmakta
İmpladent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina
Diş Eti Estetiği
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Estetik Porselen
İmpladent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Lamina Uygulamaları
Laminate Veneer
Porselen Laminate Veneer
Zirkonyum Porselen Kronlar
yi...u
Diş dolgumu; büyük bir maharetle yapan ellere sağlık. Çook memnun kaldım
Ağız sağlığımı her zaman bu ellere içim rahat teslim ederim.
Ulku Hanim’i bir onceki randevumun devami icin gordum. Bir onceki randevuda benim vakit kisitliligim yuzunden butun dolgu islemlerini gerceklestirememistik. Gecen haftaki randevuda dolgu yapilmasi gereken disler gerekli muayene ve tedaviyi itinayla gordu ve randevu son derecede de tatmin edici bir sekilde gecti.
Her zamanki gibi Impladent’e gelmek benim icin klasik “dis hekimine gelmekten korkuyorum”un aksine keyifli bir surecti. Kapidan girer girmez Impladent’in iceri davet eder havasi ve klise dis klinigi dekorindan haric olmasi beni yine son derecede rahatlatti.
Resepsiyondan itibaren tum calisanlar yakinen benimle ilgilenirken profesyonelliklerinden de bir sey kaybetmediler.
Ustelik Ulku Hanim’in genis deneyimlerine ve bilgilerine dayanarak verdigi hizmet ve tedavisi hakikaten son derecede tatmin eder seviyede.
Bir defa daha İmpladent’i ve Ulku Hanim’i dis tedavim icin tercih etmis olmaktan son derecede memnun hissediyorum kendimi.
Herkese mutlaka tavsiye eserim, asla pisman olmayacaksiniz.
sa...k
İmpladent diş sağlığı ve hastalıkları kliniğinde kanal tedavisi ve üçlü porselen köprü yaptırdım ve çok memnun kaldım. Oldukça deneyimli, güleryüzlü ve herbiri kendi alanında uzman bir ekip..ve çok uyumlu, sıcak davranan bir kadro..dişlerim için ellerinize sağlık..
hd...4
Köprü işlemi için doktoruma başvurdum ve gerek ilgi ve alakası gerekse yaptığı iş olarak kendisinden çok memnun kaldım
öz...l
Ülkü hanım yıllardır gittiğim diş hekimim kendisinden gayet memnunum en son diş porselen köprü yaptırdım işinde başarılı çok güler yüzlü ilgili sevdiğim bir doktor
ay...a
Ülkü hanım çok iyi bir doktor çok severim onun için kelimeler bulamıyorum anlatmaya dişlerimi yaptırdım hep kendisine giderim kızım gibi oldu benim işini çok iyi yapar
ya...n
Ülkü hanıma ilk olarak tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım diş taşı temizliği diş eti tedavisi ve 5 tane dişimi yaptırdım işini çok güzel yapıyor her yönden mükemmel bir doktor
za...
Ülkü hanımın uzun süreden beri hastasıyım tedavim devam ediyor her şeyden önce olağanüstü bir insan kendisi olsun kliniğindekiler olsun çok ilgililer işinde başarılı bir doktor ben çok memnunum
y.....
Ülkü hanım çok eski doktorum Diş tedavimi oldum dişlerimi yaptırdım işini iyi yapan bir doktor şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım. Herkes çok güler yüzlü ve çok cana yakın
pe...n
Ülkü hanım 20 senelik doktorum güven duyduğum için tekrar yeni tedavime Ülkü hanım ile başladım öncelikle dişi kurtarmaya yönelik işlem yapar ve kullandığı malzeme çok kaliteli 3 yıl yerine 10 yıl kullanabiliyorsunuz
Ülkü Koloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ülkü Koloğlu, Diş Hekimi. Size Ülkü Koloğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Lamina Uygulamaları, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Estetik Porselen, Zirkonyum Porselen Kronlar, Randevu, Direkt ve İndirekt Kompozit Lamina, Laminate Veneer, Porselen Laminate Veneer, Inlay - Onlay (Porselen Dolgu), Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı).
Ülkü Koloğlu adresi nerede?Ülkü Koloğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Feyzullah Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No: 8C Maltepe
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ülkü Koloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ülkü Koloğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ülkü Koloğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ülkü Koloğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ülkü Koloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ülkü Koloğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ülkü Koloğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ülkü Koloğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Ülkü Koloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Maltepe bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Maltepe bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri