pa...4
ülkü hanım kendisini hastası için feda eden, zarif müstesna eşi bulunmaz bir kadın doğum uzmanı.. popülist yaklaşımlardan uzak ,hastasını yakını canı gibi düşünen güvenip gözü kapalı kendini teslim edebileceğim nadir bulunabilecek bir doktor.. rize için büyük şans..sonsuz teşekkürler..
em....
neden çocuklarım düşüyor doktorum siz olduğunuz halde yeniden anne olmak çokmu zor anne olmayı çok istiyorum bunun için size geldim sizin iyi bir doktor oldugunuzu düşünerek size geldim ama 2 düşügüm var hala anne olmayı çok istiyorum bu yüzden size hala tedavi olmayı bırakmayacagım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Ülkü Mete Ural isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ülkü Mete Ural, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Ülkü Mete Ural adresi nerede?Ülkü Mete Ural şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gölköyü Kampüsü Bolu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ülkü Mete Ural isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ülkü Mete Ural online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ülkü Mete Ural isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ülkü Mete Ural bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ülkü Mete Ural ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ülkü Mete Ural hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ülkü Mete Ural hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3 yıldız (5 üzerinden) verdi.