ty...d
Ülver hanıma hipertansiyon ve fibromiyalji ağrılarım için gittim ama aynı odaya benle beraber gelen 5 kişiyide soktuğu için yanımdakilerden çekindim ve hiç bir şikayetimi anlatamadım boşu boşuna gelmiş oldum sadece Ülver Hanımın dediklerine evet evet diyip odadan çıktım özel durumlarım vardı onları anlatacaktım ona göre bir tedavi planı isteyecektim ama maalesef Ülver hanım aynı odaya benle beraber 5 kişi daha soktuğu için hiç bir sorunumu anlatamadım.
bu...
Ülver hocamı idrarda protein kaçağı sebebi ziyaret ettim yapılan ultrasonlar ile kan tablosunda uyumsuzluk olduğunu ilk anda fark ederek hemen sintigrafi istedi ve yaşadığım sorunun daha once gecirmis oldugum böbrek enfeksiyonu sebebiyle ortaya çıktığını tespit etti.Bundan sonraki süreçte nelere dikkat etmem gerektiğini kendine has nahif tarzı ile guzelce izah etti.Kendisi bilgi tecrübe ve donanımı ile alanında sayılı hekimlerden biri.Sizi dinler tanır ve asla sizi gereksiz bilgilerle doldurmaz.Tedavi ve yönlendirmeleri için kendisine minnettarım.Iyiki varsınız.
Ülver Derici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ülver Derici, Nefroloji.
Ülver Derici adresi nerede?Ülver Derici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ülver Derici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ülver Derici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ülver Derici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ülver Derici bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ülver Derici ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ülver Derici hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ülver Derici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nefrologlar
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nefrologlar