Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
um....
Aydın Nazilli Referans Hastanesinde denk geldik Ulviye hanimla . kızımın ilk doktoru ve bize bircok konuda yardimci oldu . doktorluk tecrubesiyle anneligi birlestirince mukemmel bi sonuc cikariyor ortaya. hastaya yaklasimi ve teshisleri cok emin .bir anne olarak bana cok ılımlı yaklastı hep. hastane degistirince ayrilmak zorunda kaldik ama kendisini tavsiye ediyorum .
se...n
Ege Umut Hastanesinde rastladık biz kendisine. Çocuk hekimi nasıl olmalıdır? ın cevabı kendisi. çocuğa nasıl yaklaşılacağını çok iyi biliyor. Ve tedavi yöntemini de doğru seçiyor, teşekkür etmek istiyorum kendisine
z....r
kızımla,ilgilenişi verdiği tedavinin iyileştirmesi bizi çok memnun etti,kontrole gittiğimizde kızım ulviye hanıma sarıldı.Allah razı olsun...iyi bir çocuk hekimi...
Ulviye Uzar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ulviye Uzar, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ulviye Uzar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Periton Diyalizi, Yenidoğan Takibi, Enjeksiyon Iv, Tüberkülin Deri Testi(Tdt), Fototerapi, Enjeksiyon Im, Yenidoğan Işitme Taraması.
Ulviye Uzar adresi nerede?Ulviye Uzar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ulviye Uzar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ulviye Uzar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ulviye Uzar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ulviye Uzar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ulviye Uzar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ulviye Uzar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ulviye Uzar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Manisa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla