Ben psikolog Umay Erdağı. Psikoloji lisans eğitimimi Fransa'da Université Montpellier'de tamamladım. Ardından Türkiye'ye dönerek başta Şema Terapi, EMDR, Oyun Terapisi gibi mesleğime yönelik çeşitli eğitimler tamamladım.
Şu anda çocuk-ergen ve yetişkin bireylerle yüz yüze veya online olarak çalışmaktayım.
Yetişkin danışanlarıma Şema Terapi ve EMDR ağırlıklı çalışmaktayım.
Şema Terapi: Danışanların duygu durum ve kişilik yapılanmalarını kavrayıp, yaşadıkları sorunları aşmalarına yönelik uygulanmaktadır. Hem yetişkinlerle hem de çocuk ve ergen danışanlarımla çalışmaktayım.
EMDR: Başta travma veya rahatsızlık veren olaylar olmak üzere, bunların yanı sıra pek çok farklı alandaki sorunlara yönelik bir psikoterapi uygulamasıdır.
Çocuk ve ergenlerle Oyun Terapisi, Şema Terapi, ÇEPSP (Çocuk-Ergen Psikolojik Sağlamlık Programı)'nın yanı sıra, bilişsel becerilere yönelik olarak GETAP ve PREP uygulamaktayım.
Oyun Terapisi: Çocuklarda pek çok duygusal ve davranışsal soruna yönelik olarak uygulanmaktadır.
ÇEPSP: Çocuk ve Ergenlerin psikolojik sağlamlık, sosyal beceri ve başa çıkma özelliklerini destekleyen bir psiko-eğitim programıdır.
GETAP (Gelişim Takip Programı): Dikkat, Hafıza, Konsantrasyon, Mantık-Muhakeme ve İşlem Hızı'na odaklanarak bireylerin zihin performansını geliştiren bir programdır.
PREP: Okuma, kodlama ve anlamada problem yaşayan ilkokul çağı çocuklarına yönelik bir okumayı geliştirme programıdır.
Seanslarda konuşulanlar, Türk Psikologlar Derneği Etik Yönetmeliği uyarınca gizlilik ilkesi ile korunmaktadır. Danışanın izni olmadan herhangi bir amaçla hiçbir kişi ya da kurumla paylaşılmamaktadır.
Herkese sağlıklı günler dilerim.
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Mental Muayene
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Nöropsikolojik Testler
Yüz Yüze Seans
Otizm Erken Tanı Tarama Testi (M-CHAT)
Yüz Yüze Seans
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Gelişim Testi
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
me...r
Danisman arayışım sirasinda, danışmanların eğitimleri ve seans yöntemleri benim için cok önemliydi. Umay bey, bu kriterlerime uyan bir danismandi ve kendisiyle ilk yolculuğuma 8 Agustos 2024 tarihinde başladım. Daha yolun başındayız ama simdiden cok önemli bir mesafe kat ettik. Öz güvensizlik ve anksiyete konularında çalışmak istiyordum. Umay Bey, bu rahatsızlıklarımın nedenlerini detaylı bir şekilde anlatarak, EMDR ve Sema terapisi gibi yöntemlerle destek sağlıyor.
8 Ağustos'tan beri haftalık seanslarımızı ofisinde yapıyorduk, ancak yaşadığım yer nedeniyle online devam etmek durumundayım. Seanslarımızın aynı yakınlıkta sürmesi beni çok mutlu ediyor. Umay Bey'in, hassas konularda bana zaman tanıması, onu en değerli kılan özelliklerden biri. Yıllar sonra ilk defa umutlu hissediyorum ve bu yolu onun yardımlarıyla aşacağımı biliyorum. Uzun bir arayıştan sonra nihayet doğru ve bir omurluk danışman bulduğum için mutluyum.
e...
Umay Bey'i, bölgedeki psikologları araştırarak buldum. Ona gitmemdeki ana neden, yaşadığım bir olay sonrası sürekli ağlama halimdi. Umay Bey, bu süreçte bana çok yardımcı oldu. Kesinlikle isabetli bir tercih yapmışım, Umay Bey'le karşılaşmak büyük bir şanstı. Umay Bey, çok dikkatli ve düşünceli bir profesyonel. İlk seanslardan şimdiye kadar gerçekten büyük bir değişim yaşadım. İlk seanslarımızda belirlediğimiz tüm sorunların üstesinden çarşamba günü kocaman bir tik atarak tamamladık, diyebilirim. Umay Bey'le tanıştığım ve ona gittiğim için çok mutluyum. Kendimi bulmama, ailevi sorunlarımı çözmemi, iş hayatımda daha özgüvenli, kendine güvenen ve güçlü biri olmamı sağladı. Gerçekten herkese gözü kapalı tavsiye ederim. İşini çok iyi yapıyor, bu iş için doğmuş olabilir.
Umar Bey’i tesadufen buldum.bazi kaygilarim vardi daha ilk Seansda Beni rahatlatdi Simdi devamli Müşterisi oldum . Dakik olmasi dolayisi ile kolaylikla iletisime gecebiliyorsunuz sizi sorunlarinizi ozellikle takip ediyor . Sizi rahatsiz eden dusuncelerinizi buyuk bir ustalikla Cozume ulastiriyor kendisini bulduguma cok memnunum kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum tesekkurler umar bey
ç.....
Umay Bey ile zor bir süreçten geçtiğim bir dönemde görüşmelerimiz başladı. İş hayatında ve ailevi anlamda iletişim problemleri yaşıyordum ve depresiftim. Bu süreçte düzenli olarak seanslarımıza devam ettik. EMDR ile geçmişten gelen düğümlerimin hepsi teker teker çözüldü. Kendimi tanımaya ve davranışlarımın kaynağını anlamaya başladım. Artık duygularımı daha iyi yönetebiliyorum ve güçlenmiş hissediyorum. Umay Bey’e ilgisi, samimiyeti ve süreci aktif bir şekilde yönetimi için sonsuz teşekkürler. Kendisi ile tanışmayı bir şans olarak görüyorum.
di...
Çok genç tecrübesini benim gibi içinde sorgulayan danışanları olacaktır.o sebepten açıklayıcıolmak istedim Kendisine ilgisi alakası ve verdiği güven Ayrıca danışmanlarının kolayca göz seviyesine inebilen açıklayıcı olması ve farklı bakış açısına yönlendirmesi verdiği güven için teşekkür ediyorum.
kr...m
Bir arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştım Umay Beyle. Çocuğumla çalışırken beni de bu sürece dahil ediyor ve ben de çocuğumla nasıl ilgilenmem gerektiğini onun uzmanlığı ışığında öğreniyorum. Oğlum Umay Bey' i çok seviyor ve onunla görüşünce çok mutlu oluyor. Ben de haliyle çok mutlu oluyorum.Her şey iyi ve güzel gidiyor. Daha da iyi olacağına inanıyorum Umay Beyin sayesinde. Güler yüzü ve samimiyetiyle başlangıçtan itibaren bize kendimizi iyi hissettiren ve güven veren bir psikolog. Alanında oldukça bilgili ve başarılı. Tüm samimiyetimle Umay Bey' i tavsiye ediyorum.
ö.....
Çok yoğun stres altında çalışıyordum ve bu süreçle tek başıma baş edemeyeceğimi anladığım zaman psikolojik destek almaya karar verdim.
Umay Bey seanslarımıza başlamadan önce bana izlediği teknikleri anlattı, her görüşmeden önce yardımcı olabilecek materyalleri okumaları yolladı. Benimle ayrıca ilgilendiğini ve dikkatle dinlediğini hissettirdi (yolladığı ölçekler, anlattıklarım arasında kurduğu bağlantı, vs).
Seans başlamadan önceki terapi gerginliğini kolay atlatmama yardımcı oldu.
Şimdiye kadarki sürecimiz çok dolu bir öğrenmeyle geçti.
Psikolojik destek almaya karar vermek ve bunu düzenli bir şekilde sürdürmek gerçekten zor ama Umay Bey'le bu süreç benim için çok daha kolay oldu. Teşekkür ederim.
s...
Psk. Umay Erdağı'na sosyal medya aracılığı ile ulaştım. 10 yaşındaki oğlumun dikkatini uzun süre sürdüremiyor olması, çalışkan bir çocuk olmasıyla beraber başarı oranını daha yukarı çekebilecek olmasına olan inancım, kendini ifade etme, kendini geliştirmesi adına uzman bir kişiden de destek almanın doğru olacağına olan inancımdan ötürü başvurdum. Umay bey beni çok kibar karşıladı. Uzun süren bir telefon görüşmesi yapmış olmamıza karşın her söylediğimi ayrı ayrı dikkate alarak, her soruma incelikle yaklaşarak beni görüşmeye davet etti. Eşimle beraber katıldığımız bu görüşmede bize Getap programı ve Moxo dikkat testinin detaylarını anlattı. Ortak kanaatimiz bizim bu arayışımıza çözüm olacağıydı . Süreç içerisinde beklediğimizden fazlasını aldık. Çünkü hem dikkatini sürdürme ile ilgili yeni teknikler geliştirmiş, bunu hayatın her aşamasına uygulamayı öğrenmiş oldu hem de psikologu ile güzel bir bağ kurdu. Biz yetişkinler için bile bazen sorunlarımızı bir yabancıya uzman oldugunu bilsek dahi anlatmak zorken çocuklar için bunun imkansıza yakın oldugunu düşünenlerdenim. Bu program sayesinde oğlum kurduğu bu bağ ile iç dünyasını da uzmanımıza açabilecek güveni elde etti. Umay Bey genç ve ışık saçan biri. Sizi dinlerken anladığını ve size çözüm bulmak için sizinle ortak oldugunu size hissettiriyor. Daha önce kendi özel hayatımda birkaç defa psikolojik destek aldım. Dinlenildim ama hiçbir zaman anlaşıldığıma ve hislerimin böylesine normal karşılandığına tanık olmamıştım. Kendisini evlilik terapisi almak isteyen, kişisel destek almak isteyen, gençlerle ilgili dikkat geliştirme desteği almak isteyen kısaca "Ben bu sorunu nasıl çözerim" diye düşünüp çözüm bulamayan herkese tavsiye ediyorum. Bundan sonra da gerek çocuklarım, gerek kendi iç dünyamda kayboluşlarımda yolumu bulmak için her zaman kapısını çalacağız.Sonsuz teşekkür ederiz.
ö...
Umay Beyi arkadaşım tavsiye etti. Çocuğumun davranış problemleri vardı. Özel eğitime ihtiyacı vardı ve başka bir psikolog ile çalışıyorduk 7 ay gibi bir süredir. Pek bir faydasını görmedik. Umay Bey le ilk seansımız Nisan ayında başladı. Çocuğumda gözle görülür bir değişiklik oldu. En beğendiğim özelliği dakik olması .istediğim zaman Umay Bey ile iletişime geçebiliyorum. Oğlumla iletişimini çok beğeniyorum. Tavsiye ediyorum
s....ş
Psikolojik anlamda zor bir süreçten geçiyorum. Memnun kaldım bana çok iyi geldi seanslara devam etmeyi düşünüyorum
Umay Erdağı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Umay Erdağı, Psikoloji. Size Umay Erdağı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Draw A Person, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Louisa Duss.
Umay Erdağı adresi nerede?Umay Erdağı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Camikebir Mah. İzmir Çıkmazı Sokak N:10 D:9 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Umay Erdağı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Umay Erdağı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Umay Erdağı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Umay Erdağı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Umay Erdağı hangi dilleri konuşuyor?Umay Erdağı ile Türkçe, İngilizce, Fransızca dilinde konuşabilirsiniz.
Umay Erdağı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Umay Erdağı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Umay Erdağı hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Umay Erdağı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar