Abdominal Ultrasonografi
Karaciğer Kan Testleri
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tetanoz Aşısı
i̇...n
Ümit hocam ümit bu abim nedim bilmiyorum dünya tatlısı bir Dr hemen teşhisi koyar ve tedavi uygular seneler önce ayağımda nasırlar çıktı hemde göz göz ümit abim ailemizin tek doktoru hemen onu aldı ve iyileştirdi tabi ondan önce Dr gittim hic biri geçiremedi annemin babamın kardeş ki erinin kardeslerimin çocukları benim çocuklarıma hepsi ama hepsi ümit abimin ümit hocamın yanına gittik ve halan da gidiyoruz o bizim ailemizin tek doktoru ne Allah ondan bin kez razı olsun gerisi rast gitsin Allah hocamın önünü hep açsın tüm işleri rast gitsin ümit hocama gidecek olan herkeze gözü kapalı bir hoca hiç teredut etmeden gidin muhtis bir hoca tavsiye değil muhakak gidin keşke ümit hocamdan milyon tane olsa sizi ailem olarak cokkkkkkkk seviyoruz annemin tek Dr u
se....
Ümit Bey’e güneş yanığı için gittim.Allah bin kere razı olsun kendisinden çok ilgili çok güleryüzlü bir doktor.Ümit Bey’den önce 2 doktora gözüktüm ikisi de sadece yanık kremi verip gönderdi oysa benim vücudumda ileri düzeyde kaşınma ve yanma vardı Ümit Bey teşhisini doğru yaptı hemen tedavi başlattı.Çok teşekkür ederim kendisine...
Ümit Demirci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümit Demirci, İç Hastalıkları, Aile Hekimliği, Pratisyen. Size Ümit Demirci tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Enjeksiyon Im, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Enjeksiyon Iv, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Karaciğer Kan Testleri, Hdl Kolesterol Testi, Hiv Testi, Tetanoz Aşısı, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi.
Ümit Demirci adresi nerede?Ümit Demirci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ayazma Cad. Ferdağ Sok. No:11 Kağıthane
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümit Demirci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümit Demirci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ümit Demirci isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ümit Demirci, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ümit Demirci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümit Demirci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümit Demirci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümit Demirci hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ümit Demirci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ümit Demirci hangi sigortaları kabul ediyor?Ümit Demirci tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Güneş Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Dubai Starr Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul İç Hastalıkları Uzmanları
Üsküdar İç Hastalıkları Uzmanları