Saray Mahallesi Yunus Emre Caddesi No:1, Alanya
sb...r
Akut Pankreatit nedeniyle Mersin Şehir Hastanesine sevk edilmemiz üzerine tanıştık kendisiyle.
İlgisi, tedavisi ve yaklaşımından çok memnun kaldık, gönül rahatlığıyla tercih edilebilir bir doktor.
Allah razı olsun hocamızdan...
em...a
sevgili doktorum alanya dan ayrıldım ama inanın gittigim yerdeki doktorlara güvenemiyorum keşke diyorum alanya ya gitsem bir günlügüne bile olsa kendi dr baksa diye ama olmuyor işte aslında dr hepsi çok iyi ama siz beni tedavi ettiniz ölecegimi sanıyordum belki çok büyük bir hastalıgım yoktu ama psikolojik olarak bitmiş durumdaydım siz beni anladınız şimdi sizin verdiginiz ilaçları kullanıyorum ama yine kolaestrolüm çok yüksek çıktı dr bir ilaç verdi sizin verdiginiz ilacı bu ilaç bitene kadar içmememi söyledi ama ben ikisini de içmeye karar verdim sizin verdiginiz ilacı bırakmak istemiyorum iki ilaç agır gelirmi bilmiyorum keşke size gelebilseydimmm.cevap yazarsanız çok sevinirim bütün bilgilerim sizde var. SAYGILAR emel VURMA
Ümit Demirkoparan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümit Demirkoparan, İç Hastalıkları.
Ümit Demirkoparan adresi nerede?Ümit Demirkoparan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Saray Mahallesi Yunus Emre Caddesi No:1 Alanya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümit Demirkoparan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümit Demirkoparan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ümit Demirkoparan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümit Demirkoparan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümit Demirkoparan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümit Demirkoparan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ümit Demirkoparan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.