Psikolog Ümit Erdoğan, mesleki çalışmalarına şu an İstanbul'da bulunan Işıltan Oğuz Danışmanlık Merkezi'nde devam etmektedir.
Boşanma Terapisi
Sinematerapi
İlişki Terapisi
Şema Terapi
k.....
Ümit beyle olan seanslarım çok faydalı geçiyor. Ümit bey güven veren bir psikolog her şeyden önemlisi sizi çok iyi anlıyor dinliyor. Yargılamadan ve anlamaya çalışarak. Hep endişelerim vardı acaba anlaşılmazsam diye bunların hepsi gitti şimdi. Seanslardan sonuç alıyorum, depresif ruh halim tamamen gitti, hayata karşı daha umut doluyum artık. Her şey için teşekkürler iyi ki varsınız hocam
Ümit Bey’le iyi ki yollarımız kesişmiş. Kendimle barışmama vesile oldu, sayesinde yeni bir hayata başladım ve çok güzel alışkanlıklar edindim. Her şeyi erteleme huyumdan, içe dönüşlerimden ve dahasıda olan mutsuzluklarımdan kurtuldum. Sabrı ve anlayışı için minnettarım. Çekinerek başladığım tedavi sürecimden , zaferle çıktım. Artık daha mutluyum , daha güçlüyüm! Özverisi ve destekleri için tekrar çok teşekkür ederim.
de...z
Ümit hocamla geçirdiğimiz seanslarin etkisi inanılmaz. Kendisine cok tesekkur ediyorum. Çekinerek adım attığım bu yolda başarıyla sonuca ulaştık. Kendisine her sey icin cok tesekkur ediyorum. Burdan sizlere tavsiyem once seans almayi dogal bir surec olarak gorun. İkincisi umit hocam cok dogru tercih
Ümit bey ile olan psikoterapi süreçlerimde kendimde birçok değişimin başladığını fark ettim. Kendisi beni hiç yargılamadan dinledi hep, gerçekten geçmişte yaşadıklarımın bugünümü nasıl etkilediğini gördüm. Mesleğinde yetkin olduğunu düşünüyorum terapiye her ne kadar tereddütlü yaklaşsam da kendisini tanımamla endişelerim tamamen kayboldu. Sürecim devam ediyor bu nedenle iyi ki kendisini tanımışım...
d.....
Ümit bey hastasını gerçekten empati ile dinleyen ve sizi çok iyi anladığını hissettiren bir terapist. Kendimi hiçbir zaman yargılanmış hissetmedim. Endişeyle girdiğim terapi odasından her seferinde kuş gibi hafifleyerek çıktım. Anlatmanın anlaşılmanın ne denli kıymetli olduğunu Ümit bey sayesinde öğrendim. Yaşadığım kaygı, ve yoğun depresyon sürecimi, beni zorlayan birçok meselenin üstesinden gelebilmeyi ve aslında hayatımda nerelere değindiğini Ümit bey ile olan terapi sürecimde anladım. Çok şey öğrendim çok değiştim olumlu yönde. Bu süreçteki anlayışı, mesleğindeki yeterliliği profesyonelliği için, bilimsel yaklaşımı için insancıl oluşu için kendisine çok ama çok teşekkür ederim. Mesleğini layıkıyla hakkıyla yapan bir terapist kendisi, çözümsüz kaldığınızı düşünmeyin ben de öyle düşünüyorum çünkü. Tereddütsüz önereceğim bir terapist kendisi her şey için teşekkürler
Ümit Erdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümit Erdoğan, Psikoloji. Size Ümit Erdoğan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Normal Randevu, Yetişkin Terapisi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Dinamik Psikoterapiler, Fobilerden Kurtulmak, Davranış Bozuklukları.
Ümit Erdoğan adresi nerede?Ümit Erdoğan adresini belirtmedi. Ümit Erdoğan yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ümit Erdoğan adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümit Erdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümit Erdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ümit Erdoğan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ümit Erdoğan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ümit Erdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümit Erdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümit Erdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümit Erdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ümit Erdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.