2014 Ankara Üniversitesi Beyin ve Sinir Cerrahisi
2014'ten bu yana Ankara Üniversitei Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi
2009 Sain Louis Üniversitesi/Amerika fiber disseksiyon
2010 İsrail , transkranial doppler
2011 Dr Gazi Yaşargil Zürih/İsviçre vaskuler by-pass
2019 Dr Aaron Cohen Gadol, İndianapolis/ Amerika, Minimal invaziv kafa tabanı ve vasküler cerrahi
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Bel Fıtığı Ameliyatı
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Bel Fıtığı Ameliyatı
Görüşler içerisinde ara
vk...ş
Hocama bel fıtığım sebebiyle muayene olduktan sonra anladım ki gerek bilgi birikimi gerek açıklamaları gerekse de hasta psikolojisini anlaması ve hastaya yaklaşımı bakımından oldukça donanımlı işinin ehli bir hekim. İçinde bulunduğum durumu ele alışı ve açıklamaları harikaydı. Eğer işinin ehli bir hekim arıyorsanız tereddüt etmeden hocama muayene olabilirsiniz. Bel fıtığımın şuan ameliyatlık olmadığı ve nasıl bir yol izlemem gerektiği konusundaki önerileri için de kendisine minnettarım.
gü...
02.08.2024 tarihinde ümit hoca ile tanıştım öncesinde bana sadece beyin damarlarinda topaklanma olduğu soylenmisti oysaki ben beyin kanamasida geçirmiştim bunu farkeden ümit hocamdi bu süreçte desteğini hiç esirgemedi her detayla tek tek ilgilendi daha sonrasında kontrol için gittiğimde hipofiz bezi adenomu ile karşılaştım ve 4 aylık süreçte hızla büyüyen bı tümör vardı ümit hocam ameliyat olman gerekiyor dediğinde hiç tereddüt etmedim çünkü çok fazla güveniyorum. rahat bir şekilde ameliyatimi oldum sorunsuz geçti hastaneye yatış ve taburcu surecimde de herşey ile ilgilendi ve henüz 1 hafta olmasına rağmen ne sıkıntım olursa olsun ümit hocama ulaşmakta hiç sıkıntı yaşamadım gözüm kapalı kendimi teslim ettiğim tek doktor samimiyeti,profesyonelliği,herşeyi ile mükemmel bir insan ve doktor elleriniz dert görmesin hocam size ve ekibinize saygılarımı sunuyorum.
di...a
Annemin görme kaybından dolayı araştırmalarımız ve çevremizdeki referanslar ile bilgisine ve tecrübelerine güvenerek Ümit doktordan randevu alıp görüşmeye gittik.İlaçlı MR çektirtip bize annemin beyninde 2 adet anevrizma olduğunu söyledi. Göz sinirlerine yakın anevrizmanın büyük ve şekli bozuk olduğunu ameliyat olması gerektiğini söyledi.Anevrizmanın ne olduğunu,ameliyat öncesi süreçte nelere dikkat etmemiz gerektiğini,olası riskleri ve iyileşme sürecinin nasıl ilerleyeceğini sabırla anlattı.Hasta/hasta yakını psikolojisinden çok iyi anlayan aileden biri gibi hissettiren muhteşem bir insan.Annemi iyi ki size emanet etmişiz.Ameliyat sonrasının 24.günündeyiz. Annemiz sağlığına kavuştu.
Kısacası bu süreçte ihtiyacınız olan hasta ve hasta yakını olarak zekası,bilgisi,tecrübesi,yaklaşımı,güler yüzü,konuşma tarzı ile güven veren bir doktor bulup canınızı/en sevdiğinizin canını güvenle teslim etmek olduğuna inanıyorum. İyi ki varsınız annemizi size emanet ettiğimiz için biz çok şanslıydık.
Hocamız ile annemin hipofiz adenomu nedeniyle tanıştık yıllardır takipli hastasıyız bu süreçte kendisine her daim kolaylıkla ulaşabilmek çok rahatlatıcıydı. 1 hafta önce operasyonu gerçekleştirdi ve başarılı sonuçlandı çok şükür operasyon sonrası herhangi bir risk oluşmadı ilk andan itibaren annem çok iyi, Ümit hocam her zaman ki gibi çok ama çok ilgiliydi taburcu olana kadar da her gün sabah ve akşam yanımızdaydı kendisine ve ekibine ne söylesem az kalır ellerinize sağlık iyi ki varsınız.
ha...ç
Babamın göz kapağındaki şişliğin ,çekilen MR ve BT sonucu, beyin tümörü ile ilgili olduğu tespit edildi. Araştırmalarımız sonucu Ümit hocamızla tanıştık. Hocamız ameliyat olmamız gerektiğini , ileri aşamalarda bu ameliyatın daha riskli olacağını söyledi. Ümit hocamın kişiliği, sakinliği ve detaylı
anlatımları, bize güven verdi. Hastaneye yatışımız , ameliyat sürecimiz ve taburculuğumuza kadar , bizimle ilgisini hiç kesmedi. Ameliyatımız sorunsuz bir gerçekleşti. Kendisine ve ekibine saygılar sunuyorum.
uğ...r
Ümit hocam gerçekten kral bir doktorlarimizdan hastası ile ilgilenmesi bilgisi tecrübesi birebir ilişkileri çok iyi sabahın erken saatlerinde işinin başında hastalarını kontrol ediyor bizi çok memnun etti hastamız beyin tümöründen ameliyat oldu çok sağlıklı bir şekilde evimize geldik hastamın durumu çok iyi eline emeğine sağlık
tu...n
Annem şiddetli kulak çınlaması şikayetiyle KBB'ye başvurdu,yapılan tetkiklerde bir olumsuzluğa rastlanmadı.Daha önce Ümit hocaya iki kez fıtık ameliyatı olmuştu.Ümit hocaya çınlama şikayetinden bahsedince KBB tetkikleri temiz olduğu için hoca bir ilaçlı beyinMR istedi.Ümit hocanın dikkati sayesinde yönlendirdiği MR sonucunda annemin şah damarının bitişiğinde Meningiom İyi huylu ancak agresif yapıda tümör bulunduğu tespit edildi.Ümit hoca acilen ameliyat olması gerektiğini söyledi. Annem durumu hakkında net,doğru ve açık bilgilendirmeyi yapması nedeniyle Ümit hocaya ameliyat olmaya karar verdi.Ümit hoca 5.12.2024 tarihinde annemin ameliyatını yaptı.Ameliyat başarılı geçti.Olası risklerin hiçbiri gerçekleşmedi.Ümit hoca,hastasına özenli yaklaşan,güven veren,hasta psikolojisinden anlayan bir doktor.Ümit hoca bizim için bir şanstı.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
h....k
Annemin boyun fıtığı sürecinde fikir almak için tanıştığımız ardından ameliyat sürecini yöneten doktorumuz Ümit hoca tüm sorunlarımızı giderdi. Süreci oldukça hızlı ve etkili birbirimde yöneterek bizi sağlığımıza kavuşturdu. Özellikle ameliyat sürecinden sonraki ilgisiyle aklımıza takılan tüm soru işaretlerini giderdi. Kısa net tavrı ve ilgisiyle her şey yoluna girdi.
e....̇
Babam (70 yaş) 10-12 yıl civarında Omurga kanal darlığı hastasıydı. Artık 100-150 metre yürüyüşte bile bacaklarında güç kaybı oluşup oturuyordu. Sonunda ameliyata ikna oldu ve arayışımız başladı. Muayeneye gittiğimiz hocalarımızda oldu ama ikna olamadık.
Ümit Hocama geldiğimizde yaklaşımı, açıklamaları ve verdiği güven hem babamı hem de beni ikna etti.
Kendi hastanemde MR ve Tomografi çektirirken yıllardır beraber çalıştığım Acil uzmanımız "Babamı ameliyat için İbni Sina'ya götürüyorum" dediğimde ilk sorduğu "Ümit Eroğlu'na mı götürüyorsun?" olunca ne kadar doğru bi karar verdiğimizi anladık.
2 mayıs 2023 tarihinde ameliyat olan babam 1,5 yıl geçti çok şükür hiçbir sıkıntısı yok. Bu süre zarfında 2 kez babamın ve benim evhamından kaynaklı hocamla iletişime geçtim. Hemen çağırıp görüntülemeleri yaptırdı. Herşeyi normal görüp bizi rahatlattı. Artık babam 1,5-2 km yürüyebiliyor.
me...
Nöbette bayılıp işin ucundan tümör çıkmasıyla İstanbul’dan Ankara’ya Ümit hocama geldim. Babacan tavrıyla, kibarlığıyla , sakinliğiyle ; benim kimseye dillendiremeden , korkarak gittiğim muayeneden içim rahat olarak çıktım . Çok bekletmeden ameliyatımı yaptı. Kendisi ve ekibine ayrı ayrı minnettarım. İki yıldır kronik ağrılı, zorla taşıdığım sağ bacağımın ağrısı kesildi. İlk günden kalktım ayağa şu an sadece dikiş ağrılarım var bu da hiçbir şey artık;) Ameliyattan sonraki süreçte de ilgisini hiç eksik etmedi. İşini hakkıyla ,severek yapan nâdir doktorlardan Ümit Hocam.İyi ki yollarımız kesişmiş
Ümit Eroğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümit Eroğlu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Ümit Eroğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Randevu, Bel Fıtığı Ameliyatı.
Ümit Eroğlu adresi nerede?Ümit Eroğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar mah 1443.sok A blok 3 kat no 82 YDA center Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümit Eroğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümit Eroğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ümit Eroğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ümit Eroğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ümit Eroğlu hangi dilleri konuşuyor?Ümit Eroğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ümit Eroğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümit Eroğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ümit Eroğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 89 hasta / danışan, Ümit Eroğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ümit Eroğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Ümit Eroğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları