Nöroloji Randevusu
Epilepsi Tedavisi
Epilepsi Testi
MRI Değerlendirme
u.....
Geçirdiğim nöbetler vardı. Psikolojik mi yoksa nörolojik mi olduğu çözülemiyordu. Doktor bey bilgili ilgili ve gayet uzaman biriydi. İyice dinledi gerekli testleri yaptırıp tanı koyup bilgilendirme yaptı. İlaç tedavisi başladı. Nöbetler ilk ilaç kullanımıyla kesildi.
nu...
Hiçbir doktorda Ümit hocadaki gibi bir hasta ile ilgilenme, muayene görmedim. Kendisi bir aile yakını gibi benimle ilgilendi. Her türlü açıklamayı anlayacağım gibi yaptı. İlginize ve yardımlarınız çok teşekkür ediyorum. İyi ki sizinle tanıştım. Sayenizde baş ağrılarım rahatladı.
ef...n
Umit Hoca çok iyi bir doktor ve insan.Kaygili biriyim buyuzden muayene olmak istedim.Konusmalariyla beni rahatlattı.Hicbir şeyim olmadığını daha norolojik muayenede söyledi.Mr için icim rahat etsin diye çektirdi.Cok bilgili bir doktor kendinden emin net kararlı.Sonsuz güven duydum.Cok da mütevazı.Iyiki tanıdım Ümit Hocamı...
Ümit Hıdır Ulaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümit Hıdır Ulaş, Nöroloji. Size Ümit Hıdır Ulaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Nöroloji Randevusu, EEG (Elektroensefalografi), Epilepsi Tedavisi, EMG, MRI Değerlendirme, Botoks, Elektromiyografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Epilepsi Testi.
Ümit Hıdır Ulaş adresi nerede?Ümit Hıdır Ulaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No: 54 Balgat Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümit Hıdır Ulaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümit Hıdır Ulaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ümit Hıdır Ulaş hangi dilleri konuşuyor?Ümit Hıdır Ulaş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ümit Hıdır Ulaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümit Hıdır Ulaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümit Hıdır Ulaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümit Hıdır Ulaş hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ümit Hıdır Ulaş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ümit Hıdır Ulaş hangi sigortaları kabul ediyor?Ümit Hıdır Ulaş tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta, SGK, Türk Nippon Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Nörologlar
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Nörologlar
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Nörologlar
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Nörologlar
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Nörologlar
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Nörologlar
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Nörologlar