Alaaddin Mah. Ortapazar Caddesi Menekşe Sokak No:2, Osmangazi
se...h
Annemin göbek fıtığı ameliyatı için gittik,ameliyat öncesi bilgilendirmesi, ameliyat süreci ve sonrası tekrardan güler yüzü ile bilgilendirmesi hastaları ayrıca motive ediyor. Allah böyle hocalarımızın sayılarını artırsın tüm hastalarımıza şifalar versin .çekinmeden gidebilirsiniz tavsiye ediyorum.
er...n
11.07.2023 tarihinde tesadüfen ümit beyden randevu alıp muayeneye gittim ,kıl dönmesi ameliyatı için 13.07.2023 tarih verdi,muayene süreci,ameliyat ve kontroller dahil ilgi ve alakası çok iyiydi,kendilerine buradan tekrar teşekkür eder mesleki hayatında başarılar temenni ederim...
o.....
Göbek fıtığım vardı,doktor beyden randevu aldım. Hastalığımla ve yapılması gerekenlerle ilgili detaylı ve anlayacağım şekilde açıklama yaptı. Ameliyata karar verildi. 9 mart ta ameliyatımı oldum. Çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım. Hastalara yaklaşımı ve iletişimi çok iyi. İşinin ehli bir hekim.Allah razı olsun.
se...r
Dr Ümit bey de eşim kasık fıtığı ameliyatı oldu kendisiyle tesadüfen randevu alıp tanistik çok memnun kaldık mesleki anlamda mükemmel bir hekim hastasina güler yüzle ilgiyle yaklaşan bir hekim buradan tekrar teşekkür etmek istedim Allah her şeyi guzel kalbine göre versin her sey icin cok tesekkur ederiz
gü...
Göbek fıtığı sıkıntımdan dolayı gittim. Hemen ameliyat hazırlıklarına başlandı.2 gün sonra Onkoloji Hastanesinde ameliyatım yapıldı. Cuma günü ameliyat günüydü. Cumartesi ve Pazar günü doktorumuz kontrollerini yaptı. Sorduğum her soruyu cevapladı. Harika bir cerrah. Çok teşekkür ediyorum.
v....t
2018 de şiddetli ağrılarım nedeniyle Ümit Bey ile tanıştım kapalı Safra kesesi ameliyatımı gerçekleştirdi . hazımsızlık ,ağrı gibi şikayetlerimin hepsi geçti Allah razı olsun .
mi...r
Bugun muayene oldum kafamdaki soru isaretleri gecti kendisine tesekkur ederim onerdigi tedaviyle daha iyi sonuclar alacagima inaniyorum.
Ümit İlker Güneytepe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümit İlker Güneytepe, Genel Cerrahi.
Ümit İlker Güneytepe adresi nerede?Ümit İlker Güneytepe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alaaddin Mah. Ortapazar Caddesi Menekşe Sokak No:2 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümit İlker Güneytepe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümit İlker Güneytepe online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ümit İlker Güneytepe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümit İlker Güneytepe bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümit İlker Güneytepe ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümit İlker Güneytepe hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ümit İlker Güneytepe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar