Normal randevu
Çocuklarda Kaka Kaçırma
Çocukta gelişimi izleme
İnvajinasyon Tedavisi
i.....
Bilgili, empati kurabilen ve bizim için en önemlisi detaycı bir doktor. İlk muayenemiz 1 saat kadar sürdü ve her detayı inceledi. Diğer doktorların farketmediği dil bağı problemini farketti ve bizi bilgilendirerek cerraha yönlendirdi sonunda bebeğimizin beslenme sorunu azaldı. Muayene sırasında bebeği zorlamıyor ve gerekirse sakinleşmesini bekleyerek tekrar devam ediyoruz. Tavsiye ederiz.
f....
Öncelikle kendisi çok güleryüzlü, alanında uzman, ilgili ve hastaların takibini gayet güzel yapan bir doktor. Gereksiz ilaç kullanımına karşı olduğu için uzun yıllardır 2 çocuğum için tercih ediyoruz. Ümit Bey'e en son kızımın alerjik öksürüğü için gitmiştik. Herhangi bir sorunumuz olmasada arada kontrollerimiz içinde gidiyoruz. Kendisinden aldığımız hizmetten memnunuz.
y....
Hoca mükemmel bir insan. Kendisi nokta atışı yapıyor. Karakteri ve kişiliği iyi. Telefon açtığımız zaman bakıp yönlendiriyor. Bazı doktorlar bu durumu ticarete dökebiliyor ama kendisi ticarete dökmeden, hastalarına yardımcı olan bir insan. 2 çocuğum var kendisine götürüyorum ve değiştirmeyi hiç düşünmedim. En son karın ağrısı, tuvaletini yapama şikayetlerimizden dolayı görüşme sağlamıştık. Kendisi bizleri bilgilendiriyor. 100 km mesafemiz var telefonla gece, gündüz demeden cevap veren, yardımcı olan, karakterli bir doktor. Benim için iyiydi.
e....s
Yenidoğan bebeğimin genel kontrolü için ümit beye gittik, başından ayak tırnağına kadar detaylı ve titizlikle yapılan bir muayene geçirdik ,yeni doğan bir bebekle annenin dikkat etmesi gereken her şeyi detaylı bir şekilde bize aktardı. Aylık muayene ve kontrollerimiz artık ümit bey de ,biz çok memnun kaldık herkese tavsiyemizdir
ed...e
tatilde rahatsızlanan küçük kızımı getirdik çok memnun kaldığım içim büyük kızımı da muayeneye götürdüm. işinde oldukça başarılı ve ilgili doktorumuza çok teşekkür ederiz. detaylı muayenesi ve içimizi rahatlatan açıklayıcı tavrını ayrıca belirtmek isterim anne,babalara.
za...a
С ребенком уже обращались к врачам в Аланье,и уже знаем несколько горьких опытов не профессионализма врачей,и когда в очередной раз столкнулись с проблемой здоровья то были в панике ,так как не могли доверить врачам ребенка,но были не правы,здесь есть опытные врачи и мы встретили своего врача,это действительно очень ответственный и внимательный врач,который помог разобраться ,подсказал и очень помог,теперь я могу с уверенностью сказать что с этим врачом нам очень повезло,даже не знание языка не повлияло на прием,так как врач без проблем решил все через переводчик,супер))
ro...
Arkadaşımın tavsiyesiyle bugün tanıştık Ümit beyle. 27 aylık oğlumu tırnak diplerine kadar sevgiyle, ilgiyle muayene etti. Sorduğum tüm sorulara samimi ve açıklayıcı cevaplar verdi. Eşim de ben de çok memnunuz kendisiyle tanışmaktan. Bundan sonra yola kimle devam edeceğimizi biliyoruz. Kendisine bir kez daha teşekkür ederim.
n....y
Vitamin dusuklugu sebebi ile gittik cok guzel ilgilendi muayene cok ayrintiliydi memnn kaldk tesekkur ederiz. Daha sonra da ulaşabileceğimizi soyledi bu bizim icin cok gzuel bi guvence iyi ki gelmişiz
Rutin kontrol için gittik. Doktorumuz inanılmaz ilgili her detayı titizlikle anlatıyor. Memnunuz....
Öksürük ateş Burun akıntısı şikayeti ile gittik iki çocuğumla mükemmel bir şekilde ilgilendi ben çok memnun kaldım çok teşekkür ederim ümit bey
Ümit Köse isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümit Köse, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Ümit Köse tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal randevu, Yenidoğan Takibi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü, Çocuk beslenme, Çocuk beslenme bozuklukları izleme, Gelişimsel bozuklukların erken tanısı, Çocukta gelişimi izleme, Çocuklarda Astım, Enjeksiyon Im.
Ümit Köse adresi nerede?Ümit Köse şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Saray Mah. Sugözü Cad.Tuncer Temiz Plaza No:7 Daire:4 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümit Köse isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümit Köse online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ümit Köse isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ümit Köse, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ümit Köse isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümit Köse tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ümit Köse hakkında ne düşünüyor?Toplam 40 hasta / danışan, Ümit Köse hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Antalya bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla