es...a
Ümit Hocamdan Allah razı olsun .Annemin boynunda fitik vardi omirilige sıkışmış çok zor bir ameliyat geçirdi. Akşam saat 17.30 da ameliyattan çıktı gece 11 de yürüdü Ümit beyin sayesinde hep bunlar. Detaylı açıklama,guleryuzlü , şefkatli,guven veren , alçak gönüllü bir hekim .Ayağınıza taş değmesin .Size ömür boyu dua edicem
Kendisi Kpez Devlet Hastanesinde hemşireler hasta bakıcılar hepsi çok ilgili.Tertemiz odası. Hastanenin
al...r
Trafik kazası geçirdim omurgada kırıklar ile geldim başarılı bir ameliyat geçirdim 1 hafta sonra yardımlı 2 hafta sonra yardımsız ayağa kalkmaya başladım ümit hocaya çok teşekkür ederim ilgisi ve alakası için tedavi sürem devam ediyor ama her gün daha da iyi oluyorum
d.....
Gerçekten muhteşem bir insan gerek alanında gerek kişiliğinde. Arkadaş gibi sizinle sohbet ediyor. Bel fıtığı ameliyatında babamı 1. Gün sonunda yürüttü kendisine çok teşekkür ederiz. Başarılar
ye...t
Ümit hocamla tanıştım hayat yaşam standartlarım deişti allah ondan binlerce kere razı olsun bir hasta tavsiyesi olarak antalya kepez hastanesinde tanıştım başka özel bir hastanede bel fıtığı ameliyatı oldum 6 senem ağrılar sızılar içinde geçti hastalığıma ümit hocam bel fıtığı bel kayması skolyoz teşhisi koydu.belime 8 tane titanyum impilat taktı 12 saat sonra yürümeye başladım şu an 5. ayımı tamamladım hiç ağrım sızım kalmadı geçen 5 ay zarfındada hiç ağrı sızı görmedim allah onu ilk önce çocuklarına sonrada bizlere bağışlasın. şimdi her tanıdığım hastaya doktorumu tavsiye ediyorum güler yüzlülüğü hastaları dinleyip karşılaması izah etmesi insancıl davranması süper bu vesile ile ümit özkan hocam ve ekibine binlerce müteşekkirim allah onlardan razı olsun allah ne muradı varsa versin hocamın bundan sonraki yaşantısında ve meslek hayatının tamamında başarılar diliyorum
.....
Annemi 2 kez ameliyat yaptı ümit bey biz çok memnun kaldık kendisinden hem işinde çok başarılı hem kişilik olarak da çok mükemmel bir insan kendisine tekrar çok teşekkür ediyoruz
fa...z
2010 yılından beri çeşitli doktorlara gittim. Ama ümit hocam gibisi ni daha görmedim. hastalığım hakkında ne bilmem gerekiyorsa daha ben sormadan tane tane anlattı. Ona çok teşekkür ediyoruz ailecek.
Ümit Özkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümit Özkan, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Ümit Özkan adresi nerede?Ümit Özkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hüsnü Karakaş Mahallesi Hastane Caddesi No:103 Kepez
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümit Özkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümit Özkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ümit Özkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümit Özkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümit Özkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümit Özkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ümit Özkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kepez bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Kepez bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları