Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Y
y ...n
Telefon numarası doğrulandı
Konya Medicana Hastanesinde bobrek taşıma acil mudahale etti.Lazerle kirdı.Çok başarılı gecti.Ümit hocamdan Allah razı olsun.Pozitif,güleryüzlü,kişisel telefonunu verecek kadar mütevazi bir hekim.Bu mesajı yazarken böbrek ağrılarindan kurtulmamın verdiği huzur psikolojisiyle yazıyorum.
me...t
Ümit Bey ilçemize yolu düşen en iyi doktor bence.Kendinden emin hali bizi rahatlatıyor.Ailem ve ben ona minnettarız.Umarım yolu hep açık olur.
R
ru...z
Telefon numarası doğrulandı
son derece mükemmel bir doktor 4x4 lük bir doktor eşine az rastlanır her yönüyle
Ümit Öztürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümit Öztürk, İç Hastalıkları.
Ümit Öztürk adresi nerede?Ümit Öztürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çiftlik Cad.Selçuk Mah. Yozgat
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümit Öztürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümit Öztürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ümit Öztürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümit Öztürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümit Öztürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümit Öztürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ümit Öztürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakınlardaki İç Hastalıkları Uzmanları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar