Üroloji Randevusu
Üroloji Randevusu
Soğanlık Yeni Mahallesi Genç Osman Caddesi No:2, Kartal
Özel Birlik Hastanesi
me...n
Bitlis'de yaşıyorum.Yeğenimin tavsiyesi üzerine gittim ümit Salih hocama.Tedavi gördüm.Tedavimde olumlu sonuç aldım çok memnunum sağlığıma kavuştum.Yaklaşımı çok samimiydi.Kendisine sevgi ve selamlarını sunar o değerli ellerinden öperim.
Ümit Salih Şimşek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümit Salih Şimşek, Üroloji. Size Ümit Salih Şimşek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Üroloji Randevusu.
Ümit Salih Şimşek adresi nerede?Ümit Salih Şimşek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Soğanlık Yeni Mahallesi Genç Osman Caddesi No:2 Kartal
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümit Salih Şimşek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümit Salih Şimşek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ümit Salih Şimşek hangi dilleri konuşuyor?Ümit Salih Şimşek ile İngilizce, Fransızca, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ümit Salih Şimşek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümit Salih Şimşek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümit Salih Şimşek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümit Salih Şimşek hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ümit Salih Şimşek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Kartal bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ürologlar
Kartal bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ürologlar