Aktimetre
Fitoterapi
Fonksiyonel Hemisferektomi
Homeopati
Manisa Şehir Hastanesi
Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi)
MRI Değerlendirme
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Poligrafi
üm...
ÜMRAN ERDOĞAN- Ben epilepsi hastasıyım. 4 yaşımdan beri bu hastalığı yaşıyorum. Geçirdiğim kriz ve nöbetlerin sayısını bilmiyorum. 16 şubat 2022 çarşamba akşamı gece uyurken kriz geçirmişim. Ambulans ile Manisa şehir hastanesine götürdüler. Orada doktor Ümit bey çok güzel ilgilendi benimle. İlaçlarımdan birisi vücudumdaki tuzu bitiriyormuş. Bu yüzden kriz geçiriyormuşum. 23 yıldır içtiğim ilacı bıraktım 4 gece hastanede gözetim altında kaldım. Bu 4 günde bana serum ile Tuz takviyesi yaptılar. Bol bol su içmeye başladım. Böylelikle kilo vermeye başladım. 1 yıldır gittiğim profesör doktor bile benim bu ilacımı değiştirmedi. Bol bol tuzlu yemem gerektiğini söyledi. Ümit bey ondan daha da profesör bir doktor benim gözümde... Kendisini tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum.....
ja...s
Annem 85 yasinda ve demans hastasi.Son bir haftadir yemek yememeye,altina yapmaya ve bunun farkina varmamaya surekli uyumaya basladi.4 ocak sabahi 112 ile bizi sehir hastanesine götürdüler.Beyin Mr ve tomografi cekildi ve beynine pihti attigi ancak tedavi edilebilir bir yerde oldugu söylendi.Acil servisteki ismini bilmedigim doktor beye uslubu,bizi bilgilendirmesi icin cok cok tesekkur ediyorum.Nöroloji servisinde bir kac gün yatarak tedavi görecegini söyledi.Doktoru Ümit Tahtaci imis.Kendisine nasil tesekkur etsem az.Nasil bir tedavi uyguladiysa mucize gibi iyilesmis döndü annem.Sanki aylardir uykudaydi ve uyandi.Bugun yani 7 ocakta hastaneden taburcu oldu.Kaldigi 3 gün boyunca anneme bakicisi refakat etti.Nöroloji servisinden iki hemsire hanima sevkatleri,güleryüzleri icin cok cok tesekkur ediyorum.Ümit beyi bizzat ziyaret edicem
Annem bugun surekli sohbet etti ve neredeyse demans olmadigini düsündürdü bana.Saatlerce uyuyan,altina yaparak bunun farkinda olmayan annem gitti yerine cok saglikli annem geldi.Hastanenize cok cok tesekkur ediyorum.
nu...r
ben zamanında çok doktora gittim hep ağrı kesicilerle yazıp gönderdiler ama bu doktoru tanıdıktan ve muayene olduktan sonra ve tedavi gördükten sonra allahım şükrr doğru yerdeyim dedimm.ALLAHIM kendilerinden ebeden razı olsunn ömürleri uzun olsunn nöroloji bölümünde üstüne tanımıyorumm allah başımzdan eksik etmesinn ebeden memnun kalacağım bir insan bir hekimm uzun ömürler yıllar engelsiz yollar dilerimm
Ümit Tahtacı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümit Tahtacı, Nöroloji. Size Ümit Tahtacı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ekstratemporal Kortikal Rezeksiyon, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Epilepsi Testi, Botoks, Homeopati, Fitoterapi, Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi), Epidural Steroid Enjeksiyonu, Fonksiyonel Hemisferektomi, Epilepsi Tedavisi.
Ümit Tahtacı adresi nerede?Ümit Tahtacı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Menderes Mahallesi 132. Sokak No:15 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümit Tahtacı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümit Tahtacı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ümit Tahtacı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümit Tahtacı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümit Tahtacı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümit Tahtacı hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Ümit Tahtacı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Manisa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Nörologlar