Op. Dr.
Yumurta ve yumurtalık dondurulması
Yumurtalık Kistleri
İnfertilite ve Tüp Bebek
k.....
Gülsüm hocama gelmek hayatımda aldığım en iyi kararlardan biri. Vajinismus sürecimi güven ve huzur veren yaklaşımıyla kısa bir sürede hallettik. Umarım bu durumu yaşayan herkes benim kadar şanslı olur
Merhabalar
Gülsüm hocamla vajinismus konusunda çaresiz kaldığım bir anda internet sitesinde yorumları okurken rastladım ve açıkçası o ana kadar bütün umudumu kesmiştim. Gülsüm hocam güven veren ses tonuyla konuşmasıyla yüzyüze gelmesek de bana bir umut verdi ve Ankaraya klinigine gittik eşimle. Kendisi 3seansta problemimizi çözdü ve inanamadık. Şu anda vajinismusu yenmiş bir bayanım ve kendisine çok minnettarım. Bu yorumu okuyan herkese sesleniyorum lütfen beklemyin arkadaşlar gülsüm hocamla tanışın ve hayatınızı ertelemeyin...
e....h
Vajinusmus tedavisi için gittiğim ilk gün titreyerek girdiğim odadan umutlu bir şekilde ayrılmıştım hislerimde yanilmamisim 3 seans sürdü tedavi sürecim burdan benim gibi umut ışığı arayan kız kardeşlerim asla yanlız değilsiniz ve çok kolay bir tedavi yöntemi var sadece Zaman kaybetme ben yaptıysam herkes yapar 16 yıllık vajinusmus hastası olarak söylüyorum hocama çalışma arkadaşlarına çok teşekkür ederim
i̇...o
Gülsüm hocaya vajinismus tedavisi için gittim. Üç seans gibi kısa gibi bir zamanda bitirdim. Güleryüzlü, sakin ve anlayışlı bir yaklaşım ile seanslar çok daha rahat geçiyor ve hızlı bir ilerleme oluyor.Kesinlikle gönül rahatlığıyla öneriyorum.
Merhabalar,
Vajinismus tedavisi için başvurduğum ve sadece iki seansta çözdüğüm bu problem için baştan sona harika bir ilgiyle destek oldular. Bu destekleri sırasında gerek psikolojik gerek fiziksel hiçbir eksiklik hissetmedim. İlk seansta harika ilerleme kaydettik ve ikinci seansta her şeyin tamamen yoluna girdiğini anlayabildim. Partnerim olmadan katıldığım seansları herhangi bir eksiklik hissetmeden ya da yalnızlık duygusu gütmeden rahatlıkla bitirdik. Düşünenler varsa bence düşünmesinler. Destek aldıktan sonra anladım ki fizyolojik olarak kendimle ilgili bilmediğim ve öğrenmem gereken şeyler hakkında oldukça bilgi sahibi oldum. Sadece sorunumu çözmekle kalmadım kısacası. Kesinlikle destek alınması gerektiğini düşünüyorum ve ertelenmemeli. Kesinlikle tavsiye ederim. Her şey için tekrar teşekkür ederim.
İyi günler.
i̇...k
Merhabalar. 9 aylık evliyim Vajinismüs hastasıydım taki Ümmügülsüm hocama gelene kadar. Evliliğimiz bitme aşamasına kadar gelmişti. Sürekli tedaviyi erteliyorduk. Deneriz yaparız diyorduk ama asla öyle olmuyor . Araştırarak Samsun’dan geldik . o kadar güzel ilgilendi ki 3 seansta bitti kendisine çok teşekkür ediyorum. Gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz. Sakın ertelemeyin . Yarın memleketime çok güzel şekilde dönüyoruz . Bütün korkularımı Ümmügülsüm hocam sayesinde çözdüm . Kendisine çoook teşekkür ediyorum
y.....
Gülsüm hanıma 2 yıl 4 ay süren vajinismus sorunum için başvurdum. Kendisini sosyal medya kanallarından takip ettim. Ankara'da birden fazla klinik var ancak Gülsüm hanımın Hem Hacettepe mezunu olması hem videolarda hastalara karşı samimi tavrı sebebiyle kendisine gitmeyi kararlaştırdım. İyiki de öyle yapmışım. Olur olmadik herkesin bebek konusunda soru Sormasi, soran kişilerden gözlerimi kaçırarak hayırlısı diye cevap vermek, 2 yil boyunca bır evciligin içinde olmak beni ve eşimi çok yıpratmisti. Herkesin yapabildigi birseyi yapamiyor olmak insanın özgüveninden neler götürüyor anlatamam. Biz Muayenenin ardından tedaviye başladık. Kendisi Süreci detaylıca anlattı. 2 Seanstan sonra 2 yıldır zulüm olan şeyi kolayca yapabildik. Ben videoları izledigimde nasıl 2 seansta çözülebilir biz 2 yıldır ne yaşıyoruz ozaman derdim. Ama Sonuna kadar doğruymuş. Lütfen Beklemeyin!! Gülsüm hanıma gidin. Sonuca, yapabildiğinize inanamayacaksınız. Gülsüm hanım size binlerce kez teşekkür ederim.
Ummu Gülsüm hocamı ; internette gördüm. Çekilen videoları izledim.İlk görüşmede hocama cok güvendim ve tedaviye başlama kararı aldım. Ben vajinismus hastasıydım. Hocamla 3 seansla yendim. Tedavi suresi boyunca hiçbir acı ağrı kesinlikle olmadı. Hocamın en begendigim özellikleri ; güler yüzlü ; samimi, içten ve işinin ehli olmasıdır. Hocamı tabikide çevreme öneririm. Hatta, tedavim bittikten sonra hamile kaldım ve hamilelik surecinide hocamla geçirdik. Doğumumu da hocam yaptırdı. Kendisine cok teşekkür ederim.
Merhaba öncelikle Gülsüm hocamızın ilgili ve güler yüzlü olmasından dolayı kendisine teşekkürlerimi iletiyorum . Bir rahatsızlığımdan dolayı kendisine başvurdum ve tedavim olumlu sonuçlandı. Çok memnun kaldım . Kadın hastalıklarında diğer tedavilerinde de başarılı olduğundan şüphem yok. Gönül rahatlığı ile kendinizi hocamıza emanet edebilirsiniz
h....c
2.5 yıldır yaşadığım vajinismus sorunun kurtarıcısı sihirli bi degenekle melek gibi hayatima dokundu. Kuşkusuz tek adres Ümmügülsüm soytürk kliniği iyiki yollarımız kesişmiş hocamla iyiki var
Ümmügülsüm Soytürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümmügülsüm Soytürk, Kadın Hastalıkları Ve Doğum, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Ümmügülsüm Soytürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Histerosalpingografi (HSG), Rahim Filmi, Sezeryan Doğum, Normal (Vajinal) Doğum, Doğum Kontrol, Aşılama Yöntemi, Laparoskopi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Histerektomi, Et(Hormon Replasman Tedavisi).
Ümmügülsüm Soytürk adresi nerede?Ümmügülsüm Soytürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak Mah.,1446. Cad., Alternatif İş Merkezi, No:12 Daire:20 Kat:5 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümmügülsüm Soytürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümmügülsüm Soytürk online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ümmügülsüm Soytürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ümmügülsüm Soytürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ümmügülsüm Soytürk hangi dilleri konuşuyor?Ümmügülsüm Soytürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ümmügülsüm Soytürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümmügülsüm Soytürk bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümmügülsüm Soytürk ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümmügülsüm Soytürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 62 hasta / danışan, Ümmügülsüm Soytürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ümmügülsüm Soytürk hangi sigortaları kabul ediyor?Ümmügülsüm Soytürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları