Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Louisa Düss Psikanalitik Öykü Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Psk. Dan. Ümmühan Deniz
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikodinamik Psikoterapi
Magic Therapy Eğitimi Uygulayıcı Sertifikası, Dr. Kevin Spencer
Sanat Terapisi, Topkapı Üniversitesi
AGTE
Filial Terapi Uygulayıcı Sertifikası, Balat Psikoloji
Çocuklarla Terapide Oyun ve Etkinlikler Uygulayıcı Sertifikası, Uzm. Klinik Psk. Yusuf Menki
Disleksi Eğitici Eğitimi Uygulayıcı Sertifikası, Ev Okulu Derneği
Çocukların Değerlendirilmesinde Projektif Testler Eğitimi, Uzm. Klinik Psk. Yusuf Menki
Oyunun İyileştirici Gücü Atölye Çalışmaları, Uzm. Psk. Dan. Emine Yanıt
Psikodramayla Güçlü Yanlarını Keşfetmek workshop, Psikodramatist Odise Vuçinas
Terapötik Kartlar Uygulayıcı Eğitimi, Life Psikolojik Danışmanlık Merkezi, Psk. Nazan Kılınç
Kişilik, Kişilik Bozuklukları ve Dinamik Psikoterapi Temel Eğitimi - Prof. Dr. Doğan Şahin
nu...
İçinde bulunduğum zor duygular üzerine uzman arayışı yaparken tavsiye üzerine Ümmühan Hanım’ile görüşme sağladım Benim için bu zorlu süreçte farkındalık kazandırarak sorunlarımızı çözmemde çok destek oldu. Artık daha sağlıklı düşünüp hareket edebiliyorum Destek almak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ediyorum
ay...n
Bu sene üniversite hazırlık dönemimdi. Bu dönemde çok stresli ve kaygılı idim. Kendisi bana bu süreçti çok yardımcı oldu.
s....d
Çok zor bir dönemden geçerken Ümmühan hanım ile tanıştım ve bu süreci en kolay şekilde atlatmama deneyimi ve bilgisi ile yardımcı oldu.
Profesyonel birinden destek alması gereken herkesin gönül rahatlığıyla gidebileceği mükemmel bir danışman
r.....
Bazı sorunlar yaşiyordum bunun için gittim.Konuşmak tavsiye almak gerçekten iyi hissettirdi.
r.....
Ümmühan Hanım ile 2 yıldır tanışmışlığım var ve çok zor olan bu sürecimi atlatmama yardımcı oldu onunla bu süreçte tanışmam hayatımdaki iyi hissettirecek değişimlere ve güzel sebeplere neden oldu
ha...a
Ümmühan Hanım ile desteğe ihtiyaç duyduğum bir dönemde tanıştık. Hayatımda kendim için yaptığım en iyi şeylerden biri oldu. Beni o sıkıntılı ve sıkışmış halimden kurtarıp daha sağlıklı ve mutlu bir şekilde hayata sarılmamı sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Destek almayı düşünen herkese Ümmühan Hanımla tanışmasını gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
r.....
Ümmühan hanımla yaklaşık 2 aydır çalışmaktayız. Kendisinin sıcakkanlı ve çözüm odaklı tavrı sayesinde kısa sürede çok olumlu gelişmeler yaşadım. Kendisiyle çalışmaktan çok memnunum.
Hasta
Psikolojik destek almaya karar verip sizinle seanslara başladığım günden beri kendimi daha özgüvenli hissediyorum ve bişeyleri başarabileceğime olan inancım daha da artıyor. Herşeyden önce beni dinlemeniz bile benim için çok değerli insan tanımadığı birine daha kolaylıkla anlatabiliyor bazı şeyleri. Sizinle geçirdiğim her seans hayatımda bana yeni yollar açıyormuş gibi. İyi ki bu sürece sizinle başlamışım.
ft...h
Kız arkadaşımdan askerlik hizmetimi yaptığım esnada ayrıldığım için Ümmühan hanımı sosyal medya hesabından bulup ona online başvuruda bulundum.Beni birçok rahatlatıcı açıklayıcı kendimi sevmem gerektiğini izah eden sözler ile açıklık hale getirdi.Beni spora yönlendirdi zamanımı aklımı meşgul etmeyi ve özgüvenimin artmasına sebep oldu.Bence insanın kendisini rahatlıkla ifade edebileceği bir Arkadaşı yoksa, bir ailesi yoksa herşeyden ötürü tarafsız dinleyeni yoksa onun yeri Ümmühan hocam ve mükemmelliğin kıyısından geçen tedavi yöntemleri. Tekrardan nefes alabildiğim için teşekkürler ..
a....g
Seans oluşturma sürecinde çok anlayışlıydı . Yaşamış olduğum sosyal kaygı,yetersizlik ve öz güven düşüklüğü sebebiyle gidiyorum. Seanslar sürecinde öz güvenimin yerine gelmeye başladı. Bir işe başlarken artık yapabilir miyim , edebilir miyim devamını getirebilir miyim gibi kaygılarım bulunmuyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Artık uzun yıllardır beni engellediğini bildiğim öz güven eksikliğinin azaldığını hissetmek çok güzel
Ümmühan Deniz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümmühan Deniz, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı. Size Ümmühan Deniz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi.
Ümmühan Deniz adresi nerede?Ümmühan Deniz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osman yılmaz mah. Kadıoğlu cad. no:15 daire:3 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümmühan Deniz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümmühan Deniz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ümmühan Deniz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ümmühan Deniz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ümmühan Deniz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümmühan Deniz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümmühan Deniz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümmühan Deniz hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Ümmühan Deniz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ümmühan Deniz hangi sigortaları kabul ediyor?Ümmühan Deniz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.