Adnan Kahveci Bulvarı No:137 Siyavuşpaşa Mah., İstanbul
bu...u
düzenli diyet ve spor yapmama rağmen hızla kilo aldığım için dahiliyeye kan testi vermenin doğru olacağından randevulu bir şekilde gittim daha şikayetimi anlatmaya başlamıştım ki beni azarlamaya başladı ''senin hiç birşeyin yokki" geçmiş kan değerlerinde birşey görünmüyor? Diyerek bana ters bir şekilde cevap verdi . randevu alıp gidiyorsunuz üzerine bir de gereksiz şekilde azarlaniyorsunuz. Böyle bir muameleyi asla haketmedim gerekli tüm yerlere şikayetimi belirttim. Ve asla bu işin peşini bırakmaya niyetim yok beni 3 saat sinirden aralıksız aglatmistir 0 olsa sıfır vereceğim o derece.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
me...4
Bugün randevum vardı ilk şikayet imi dile getirdiğimde neden KBB den randevu almadın boğazın ağrıyorsa dedi troidlerimle ilgili olacağı düşüncesini söyledi. Film verdi kan tahlili verdi filmi çekip tekrar sıraya girdiğimde içeri girince beni azarladı kan sonucunu alda gel die okdr sıraya girdim sonucuma baksanız dedim. Zaten sende hiç bir şey çıkmadı dedi bnde tahlili uzattım burda öle yazmıyor diyerek yarın gel die tekrardan azarladı ve odadan kovar lekşlde muamele etti. Hiç anlayışlı değil ben bugün izin alarak geldim bu davranışı diğer hastaların yanında yaptı. Alaycı bi tavrı var asla şakacı değil şaka böylece olmaz. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. İşten ızin alıp okdr emek ve vakit harcayarak tedavi için gidip bekliyoruz.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mi...r
işnde uzman bi hocamız kendisinden randevu almak istiyorum işnin ehli
ve insanlara deyer veriyor anlayışlı .
f.....
Kimi zaman sert tepkili kimi zaman neşeli ve espirili. Ama işinde son derece ciddi ve çok detaycı. Sonuna kadar hastasını dinleyip tetkiklerinde titiz davranan, ayrıca yaşlılara tam da arzu edilen yakınlık ve samimiyetle ilgi gösteren gerçek idiyalist bir doktor. Elbette ki yakınlarıma tavsiye ederim.
hü...a
Bu kadar kalabalık bir hastanede bu kadar sabırlı bir doktor.. helal olsun. her ayrıntıyı gözden geçiren bizlerle uğraşan ve en önemlisi güler yüzlü bir doktor. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin
mi...r
çok iyi hastaile çok ilgileniyor en küçük detaya bile araştırıyor hastayı dinlemesi güler yüzle karsilaması bizi çok memnün etti ve branjında bizce üstün var olsun sag olsun demekki böyle hekim hocalarımız var ALLAH cc razıolsun tüm hayatı boyunca RABBİM CC MUTLU ETSİN iyiki varsınız ... celallettin ötügen saygılarımla
su...9
Bugün muayene oldum ve çok memnun kaldım. İnsanı çok rahatlatıyor ve güven veriyor
bi...z
çok güler yüzlü ve çok şakacı bi kişidir ben çok memnun kaldım. hem çok iyi bir insan hem de çok iyi bi doktor kendisi.. mesleğini severek yaptığı gerçekten çok belli oluyor. kendisine de çok çok teşekkür ederim.
Ümmühan Nesrin Osmanoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümmühan Nesrin Osmanoğlu, İç Hastalıkları.
Ümmühan Nesrin Osmanoğlu adresi nerede?Ümmühan Nesrin Osmanoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Adnan Kahveci Bulvarı No:137 Siyavuşpaşa Mah. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümmühan Nesrin Osmanoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümmühan Nesrin Osmanoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ümmühan Nesrin Osmanoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümmühan Nesrin Osmanoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümmühan Nesrin Osmanoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümmühan Nesrin Osmanoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ümmühan Nesrin Osmanoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları