Gebe Takibi
Rahim Filmi
Sezeryan Doğum
İdrar Kaçırma
e....
çok memnun kaldım.hamileliğimin başında Öztan‘da 2 farklı doktora gitmiştim ancak onlardan memnun kalmadım. 3. doktor olarak (ve başka bir doktor arkadaşımın tavsiyesi üzerine) Ümmühan hanımı tercih ettim ve her şey çok güzeldi.Evet biraz soğuk ve mesafeli bir tavrı var ancak bu sorun teşkil etmiyor.İnsan hamilelikte hassas olup ekstra samimiyet istese de doktorun öncelikli görevi elbette bu değil. :) Yine de son haftalara doğru aramızdaki samimiyetin muhabbetin ısındığını da söyleyebilirim. 20. haftada yapılan detaylı ultrasonda perinatolog bebeğin beyninde minik kistler var bu durum geçici olabilir dese de içime kurt düşmüştü ancak Ümmühan hanım hamilelik bitene kadar evhamlı ve sıkıcı sorularımi sabırla cevapladı ve her seferinde içimi rahatlattı.Ayrıca daha hamileliğin başında bebeğin cinsiyetini bilmişti Hamileliğim sağlıkla bittiği ve kızım kucağımda olduğu için çok mutluyum. Doktorumuzun sürece katkısını asla unutmayacağım. Benim gibi evhamlı ve panik bir insanı bile rahatlattı.
f.....
Kendisini tanıdıktan sonra başka hiç bir doktora gidemediğim canım doktorum zarifliğiyle bilgisiyle güven uyandırıyor ilk doğumu kendisinde gerçekleştirdim ikinci içinde yine onunla devam edeceğim Uşak için büyük bir değer
d....k
Allah Ümmühan hocadan razı olsun. 2 gebeliğimde de çok yardımcı oldu. Bilgisi ve ilgisi takdire şayan bir doktor. İmkanı olan herkesin ona gitmesini isterim...
ft...k
Ümmühan tütüncü sormak çok iyi bir doktor hamileliğin boyunca her muayenede güler yüzlü ve ayrıntılı açıklamalarıyla çok yardımcı oldu doğum sayesinde çok güzel geçti. Çok hızlı iyileştim. Teşekkürler Ümmühan hanım.
ha...e
Ümmühan hanim oldukca bilgili ve güvenilir bir doktor. Nisan ayinda dogumum gerceklesti ve hersey cok iyi gecti. Gercekten ona güvenebilirsiniz. Cok memnun kaldik. Bidaha hamile kalsam yine ona giderim! Tskr ederiz
hi...l
Hamile kalmadan onceki ve hamileligimde gerçekten tamamen güvendiğim, hiç bir şekilde maddi amaç olarak hastalarını görmeyen, daima sonuç odaklı, ilgili, tatlı dilli, harika bı doktor. Gerçekten çok üzgünüz. Doğumu sizin gerceklestirmenizi çok istiyorduk. Şimdi sizin gibi tam olarak kime guvenicez hiç bilmiyoruz. Sizi unutmuycaz Ümmühan hanım. Bizim için yeriniz bambaska. . Salihlinin çok büyük bir kaybisiniz. Demirci den çok ağlayan hilal.
me...7
Sevgili doktorum... Alanında uzman, deneyimli, ilgili ve şefkatli yaklaşımınız ile hastalarınıza güven veriyorsunuz. Bugün olsa gözüm kapalı yine size emanet ederim kendimi.Tüm desteğiniz için Selendiden teşekkürler :) Başarılarınızın devamını dilerim.
mi...r
koskoca ankarada yasıyorum amaa bi sizin gibisine denk gelmedımm hocam cok arıyorum sizi.Harika bir doktor tek kelıme ile...
bu....
ümmühan hanım harika biri sıcak samimi içten hastalarıyla çok güzel ilgileniyor. kendisinden çok memmun kaldım kendisine buradan çoook teşekkür ediyorum
y....ü
ümmühan hanımdan çok çok memnun kaldım herkese tavsiye ediyorum.randevuları hep dolu oluyordu.sonunda aldım ilgisinden dolayı teşekkür eder...başarısının devamını dilerim...yeşim...
Ümmühan Tütüncü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümmühan Tütüncü, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ümmühan Tütüncü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Randevu, Normal Randevu, Normal (Vajinal) Doğum, Sezeryan Doğum, Gebe Takibi, Kısırlık, İdrar Kaçırma.
Ümmühan Tütüncü adresi nerede?Ümmühan Tütüncü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kemal Öz Mahallesi, Atatürk Bulvarı, No:139 Uşak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümmühan Tütüncü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümmühan Tütüncü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ümmühan Tütüncü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümmühan Tütüncü bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümmühan Tütüncü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümmühan Tütüncü hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Ümmühan Tütüncü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ümmühan Tütüncü hangi sigortaları kabul ediyor?Ümmühan Tütüncü tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Demir Hayat Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Axa Sigorta, Ziraat Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Uşak bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Uşak bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları