Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi
Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:17 Gürpınar, Beylikdüzü
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
K
ke...t
Telefon numarası doğrulandı
ben 1 yaşındayken babam beni umrah beye getirdi daha yeni uzmandı şimdi TÜRKİYEDE dalında ziervede olan Prof olmuştur kendisine saygılarımı sunuyorum ben şimdi Gida muhendisiiyim kendisini ziyaret edip tekrar muayene olacağım ALLAH hocama uzun ömür versin
Ümrah Aydoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümrah Aydoğan, Çocuk Kardiyolojisi.
Ümrah Aydoğan adresi nerede?Ümrah Aydoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kaptanpaşa Mahallesi Darülaceze Caddesi No:14 Okmeydanı Şişli
- Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:17 Gürpınar Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümrah Aydoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümrah Aydoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ümrah Aydoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümrah Aydoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümrah Aydoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümrah Aydoğan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ümrah Aydoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Şişli civarındaki ilçelerden bazıları