al...a
Keşke her devlet hastanesinde böyle dr lar olsa. İlgisinden herkes memnun. O yüzden belli başlı hastaları var ve biraz sıra bekliyorsunuz randevulu dahi gitseniz. Benim için önemli olan ilaç yazıp yollamasındansa tahlil yapması. Ve bunun için kendisine teşekkür ederim. Alya
ül...ü
bir çocuk doktoru olarak yumuşaklığı, çocuklara yaklaşımı mükemmel, kızımı pekçok doktora götürdüm, ama ümran hanımın ilgisi, bizleri bilgilendirme şekli, çocuğa yaklaşımı başka doktorla kıyaslayamayacağım kadar mükemmeldi, iyiki varsınız
ö...
doktorumuzu internetteki tavsiye üzerine seçtim. eşimle birlikte memnun kaldık. çocuğumzla iyi ilgilendi tedavi için ereken tüm cevapları kendisinde buldum. teşekküerimi sunarım.
se...k
Tavsiye üzerine gittim ama mükkemmel ilgili bi dr. cana yakın işindede bilgili ve profesyonel behçet uz hastanesine gidecekseniz Ümran hanımı tavsiye ederim özel olsun devlt hast. olsun çok dr. gezdim ama bu kadar ilgili bi dr. ile karşılaşmadım sayesinde bebeğimin hastalığı araştırılıyor çok çok teşekkür ederim
Ümran Kurt Hekimoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümran Kurt Hekimoğlu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Ümran Kurt Hekimoğlu adresi nerede?Ümran Kurt Hekimoğlu adresini belirtmedi. Ümran Kurt Hekimoğlu yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Ümran Kurt Hekimoğlu adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümran Kurt Hekimoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümran Kurt Hekimoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ümran Kurt Hekimoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümran Kurt Hekimoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümran Kurt Hekimoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümran Kurt Hekimoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ümran Kurt Hekimoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.