y.....
Aslı hanım bu güne kadar tanıdığım en iyi göz hekimi diyebilirim. Daha önce üç farklı hastanede üç farklı göz hekiminin yanlış tanı koyarak tedavi edemediği gözümdeki allerjik inflamasyonu başarı ile tedavi ediyor. Hastaya karşı son derece anlayışlı, sabırlı ve sempatik. Hastalık hakkında açıklayıcı bilgiler veriyor ve tedavi sürecinde sürekli pozitif. Aslı hanım çok iyi bir doktor ve iyi bir insan. Kendisini tanıdığım , doktorum olduğu için şanslıyım. İyi bir göz hekimine ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
Kendisi soll gözümde oluşan makula ödeminin teşhis ve tedavisini son derece profesyonelce gerçekleştirmiş mükemmel bir hekimdir. Rahatsızlığınızı ve gerekli tedaviyi çok anlaşılır ve nazik bir şekilde açıklıyor. Gereksiz hiçbir işlemi önermiyor. Kısaca söylemek gerekirse dört dörtlük mükemmel bir göz hastalıkları uzmanı. Göz hastalığınız varsa Umut Hanımdan başkasına gitmeyin diyebilirim ancak...
tc...n
Retina incelmesinin teshisinde gerekli testlerin uygulanmasi ve ilac tedavim icin gerekli ilaclari onermesi bunum disinda gayet iyimser kirici olmadan olumlu umut verici destekleyici gorusleriyle simdiye kadarki tanidigimiz en iyi goz doktoru deyebilirim..
ha...r
Gerek bilgisi ve gerekse tanı koyma becerisi ve kendisinden emin görüntüsü ile karşılaştığım belki de en iyi hekim. Uluslararası yeterlilikleri de uzmanlığını destekliyor. Son derece nazik olan doktorumu Kesinlikle tüm hastalara tavsiye ederim.
Harika bir doktor!!! Hem kızım, hem kendim için randevu almıştım. Randevu alırken özellikle çocuklarla arası iyi bir doktor istemiştim, beni kendisine yönlendirdiler. Umut hanım son derece nazik, sevecen, ilgili bir doktor. Hastaya yaklaşımı mükemmel... Konusunda uzman. Katıldığı seminerler v.s. oldukça etkileyici. Bunun yanında kesinlikle gereksiz uygulamalara zorlamıyor, özel sağlık kuruluşlarına bu konuda çok güvenmem fakat kendisi kesinlikle çok dürüst. Daha önce diğer hastanelerdeki uygulamaları gördükten sonra veni vidi bana çok makul geldi.
se...n
Tedaviden çok fayda gördüm. Hiçbir sorun yaşamadım. Bence en önemlisi doktora güven , bunu da fazlasıyla hissettim. Tedavim sürüyor ancak çok olumlu seyrediyor.
ha...e
Yaklaşık 6 yıldır Umut Aslı Hanım'ın hastasıyım. Gözümdeki retina incelmesini tespit eden kişi o oldu ve beni oluşabilecek yırtıklardan kurtardı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Düzenli kontrolleri yaptıkça yine önlemlerimizi almaya devam ediyoruz. Çok nazik, çok yumuşak ve hastasına büyük bir şefkatle yaklaşan, hastasını çok rahatlatan bir uzman. Araştırmacı ve aynı zamanda konunun uzmanları ve kendi hocaları ile de daima irtibatta olan, onların görüşlerini de alan bir kişi. Ailemdeki herkese tavsiye ettim, iyi bir göz doktoruna ihtiyacı olan herkese de tavsiye ederim.
Umut Aslı Dinç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Umut Aslı Dinç, Göz Hastalıkları.
Umut Aslı Dinç adresi nerede?Umut Aslı Dinç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Küçükbakkalköy Mahallesi Şenlik Sokak. No 9/6 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Umut Aslı Dinç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Umut Aslı Dinç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Umut Aslı Dinç hangi dilleri konuşuyor?Umut Aslı Dinç ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Umut Aslı Dinç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Umut Aslı Dinç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Umut Aslı Dinç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Umut Aslı Dinç hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Umut Aslı Dinç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları