Kuru İğneleme
Kuru İğneleme
Manipülasyon
Manuel Terapi
de...n
Umut bey ile omuriliğimde olan bir ameliyat sonrası Florance Nightingale de tanıştık. Önce hastanede sonra evde çalışmalarımız devam ediyor. İşini çok iyi bilen bir fizyoterapist. Çalışmalarımız çok verimli aynı zamanda keyifli geçiyor. İyi ki tanımışım. Kendisine katkılarından ötürü çok teşekkür ederim. Fizik tedaviye ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
Umut Bahçacı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Umut Bahçacı, Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon. Size Umut Bahçacı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Manuel Terapi, Kuru İğneleme, Manipülasyon.
Umut Bahçacı adresi nerede?Umut Bahçacı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Abide-İ Hürriyet Cad. No: 166 Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Umut Bahçacı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Umut Bahçacı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Umut Bahçacı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Umut Bahçacı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Umut Bahçacı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Umut Bahçacı hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Umut Bahçacı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.