Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
CGF (Concentrated Growth Factor) Uygulaması
Tümünü gösterHizmetler
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Umut Bıyıklıoğlu Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Cep Derinliği Azaltma
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
X-Ray
Umut Bıyıklıoğlu Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonyum Porselen Kronlar
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
ay...m
Dr umut by hastalarıyla çok ilgili, çalışanları ve kendisi Güler yüzlü ve işin uzmani implant ve diş çekimi yaptırdım.gerekli bilgileri anlatarak bilgilenmemizi sağlıyor....eli çok hafif mesleğinde uzman bir Dr..kesinlikle tavsiye ediyorum...başarılarının devamını dilerim...
t.....
Diş çekimi ve porselen yaptırdım, dolgu işlemi yaptırdım.Yapılan işlemlerden çok memnun kaldım.
Harika bir doktor,hastalarına karşı çok ilgili.Herkese tavsiye ederim.Benim protezlerimde sıkıntı vardı kemik erimesinden dolayı.Metale karşı alerjim olduğundan metalsiz diş yaptırmam gerekiyordu. Umut Bey'de zirkonyum diş yaptırdım.Şahane bir doktor.Gidenlerin hepsinin memnun kalacağına inanıyorum.
Umut Bey çok iyi hekim.Ön dişlerim sallanmaya başlamıştı, onları onardık ve memnun kaldım.Kendisini tavsiye ederim.Hem insani olarak hem hekimlik olarak iyi ve güvenilir bir hekim.İlgili alakalı, bilgi ve becerileri çok iyi.
Umut Bey'i herkese tavsiye ederim.Bu Türkiye'de gezmediğim yer kalmamıştır ama Umut Bey gibi bir insan görmedim.İşine sadık, işini iyi ve temiz yapan birisini görmedim.Benim dişlerim düşmüştü, implant ve kaplama yaptırdım.Çok çok memnun kaldım.Kendisine teşekkür ederim.Dürüst, temiz ve işine sadık bir insan.
Biz çok memnun kaldık, eşime protez diş yapıldı.Hem meslek olarak hem insan olarak hem de asistanlarından çok memnun kaldım.Ben de doktorum,implant yaptırıyorum.Herkese kendisini tavisiye ederim, düşünmeden gitsinler.
ga...l
Pek çok tedavimin altında Umut Bey'in imzası var. (20'lik diş çekimi,kanal tedavi, dolgu, implant ve diş temizliği) Birinde bile sorun yaşamadım. Umut bey işinin ehli, güler yüzlü ve insana kendisini güvende hissettiren bir hekim. Hasta bilgilendirmesi çok başarılı. Aklınızda soru işareti kalmıyor. İşimi yapar geçerim mantığı yok. Gözünüz kapalı gidiniz.
Muazzam bir hekim. Kanal dolgu işlemleri için gittim, memnun da kaldım. Her anlamda çok çok memnun kaldığımı söyleyebilirim Umut Bey'den. İletişimi iyi, hastayı rahatlatıyor ve eli çok hafif.
y.....
Çok pratik, hızlı ve güzel konuşan, telkinleri güzel olan, stresi azaltan bir hekim. Harikalar yaratıyor,herkes tanışmalı Umut Bey'le. Yaklaşık 2 yıldır gidiyorum, inanılmaz da memnunum. Daha önce implant dolgu yaptırdım. Kızım da diş çektirdi iki defa.Bu işlemlerde çok başarılı bulduk.
ü.....
Pandemi dönemi öncesinde implant yaptırdım dişlerime, memnun kaldım da. Bence ilgili bir hekim, gayet memnun edici yaklaşımları oldu. Hastasıyla yeterince ilgileniyor.
Umut Bıyıklıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Umut Bıyıklıoğlu, Diş Hekimi. Size Umut Bıyıklıoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Eti Estetiği, Kanal Tedavisi, Estetik Porselen, Pembe Estetik, Kök Kanal Tedavisi, X-Ray, Lokal Anestezi, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Subgingival Küretaj, Köprü.
Umut Bıyıklıoğlu adresi nerede?Umut Bıyıklıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Anafartalar Cad. No:113/3 Antalya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Umut Bıyıklıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Umut Bıyıklıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Umut Bıyıklıoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Umut Bıyıklıoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Umut Bıyıklıoğlu hangi dilleri konuşuyor?Umut Bıyıklıoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Umut Bıyıklıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Umut Bıyıklıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Umut Bıyıklıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Umut Bıyıklıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 24 hasta / danışan, Umut Bıyıklıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Antalya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Antalya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri